Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ixelka

Co nam sie w Nas najbardziej NIE PODOBA podolujmy sie troche

Polecane posty

Gość ixelka

Co byście zmieniły najchetniej w sobie, jesli chodzi o wygląd??? Bo ja to mamtak: -problemy z cerą (rozszerzone pory,szczegolnie na nosie,pryszcze) -czeste łojotokowe zapalenie skóry na głowie (przez to wypadanie wlosow) -tłuszczyk (nie mały jak mi sie wydaje) na biodrach -dosc widoczny cellulit -problemy z depilacją nóg (wrastające wloski, pozniej blizny,przebarwienia.....) -co jeszcze.... o, mam, naczynka na twarzy bardzo rozszerzone -i wydaje mi sie ze moja skora nie jest jędrna :( To by chyba bylo na tyle :P Teraz Wasza kolej!!

Gość ja mam do wymiany jedna rzecz
nos 😭 Poza tym wszystko mi sie podoba

Gość ostatnia-a
biodra-tłuszczyk, odstające uszy, nos zniosę ,

Gość dziewczynaaa17
niewyleczony trądzik przebarwienia i dziurki po nim figura, szczegolnie nogi, ramiona(umiesnione są;/), brzuszek troche wypadają mi włosy, a kiedys mialam piekne i geste to chyba przez farbowanie, na szczescie jeszce nie lysieje blada cera, nie moge opalac hmm nosek troche bym zmienila, ogolnie wydaje sie normalny ale jest leciutneko zadarty i taki kształt ma dziwny, ale da sie z nim żyć:) a moze teraz co sie nam w nas podoba:D?:P

Gość a chętnie
za gruba jestem - 53kilo wazę, a mam tylko 168cm wzrostu i mam za duży tyłek (90cm w biodrach) porażka:o

Gość pluszzzz
hmm--i tak sie wpada w kompleksy... w sumie mozna wypisywac to i owo byle miec do tego zdrowe podejscie iumiec sie z siebie czasami posmiac :) a umiesnione lapki nie sa wcale takie nieladne..ja wlasnie nad nimi pracuje..by dostaly ksztaltow :) 5 kg na jedna i 5 na druga lapke pozdrawiam :)

Gość Iwik....
No co Ty !!! Ja mam tyle samo i uważam się za chudzielca,a w biodrach to mam 94 :-)

Gość a chętnie
Iwik....-----> jeśli to do mnie to mogę tylko powiedzieć, że zazdroszczę Ci podejścia do własnego wyglądu ja niestety mam inne mniemanie o sobie:O

Gość odpowiedzzzzzz
nos, usta, cera, cyce, tluszcz

Gość taka jedna.....
ja bym chciała zmienic IQ ze 146 na 164

Gość największa tragedia mojego życ
Nos, uszy, tusza to wszystko nic w porównaniu z okropnym trądzikiem. Nie mogę sobie już poradzić, brałam dosłownie wszystko i smarowałam się czym tylko możliwe:(

Gość a chętnie
nie wiem jak to jest mieć trądzik czy pryszcze, bo tego akurat nigdy nie miałam natomiast wiem, że jestem za gruba i to jest mój największy dół:(

Gość Iwik....
a chętnie----> wg wskaźnika BMI to jesteśmy na granicy niedowagi więc naprawdę Cię nie rozumiem.Marzy mi sie przytyć z 4 kg i to trudne niestety

Gość a chętnie
ja już więcej nie przytyję, bo to jest moja maksymalna waga, a nie jestem z niej zadowolona:(

Gość łomatkojedyno
a chętnie za gruba jestem - 53kilo wazę, a mam tylko 168cm wzrostu i mam za duży tyłek (90cm w biodrach) porażka weź nie wpędzaj mnie w kompleksy, którym i tak mam za dużo. Waże 55 a ma 163. Tyle że dupe mam mniejszą. Ty sie lecz na głowe a nie odchudzaj.

Gość a chętnie
ja się nie odchudzam, ja po prostu napisałam jaki mam kompleks:O

Gość a chętnie
w ogóle to mogłabym ważyć nawet 100 kilo bylebym tylko nie miała takiego wielkiego tył ka waga mnie nie obchodzi, a obwody

Gość pomorzanka2
a chętnie........jak przy tej wadze, tym wzroście i obwodzie bioder możesz mieć za duży tyłek????????????????? ja mam wzrostu 162 , ważę 52 w biodrach też mam 90 i ciągle jestem za chuda i właśnie tyłek chciałabym mieć większy

Gość a chętnie
ano mam za duży tylek:( 90cm w biodrach przy moim wzroście to jednak za dużo

hmm kiedys to bym wypisywala i wypisaywala a teraz hmmm moze figure ale w sumie juz jestem w trakcie zmiany bo dziennie cwicze a z rzeczy ktorych zmienic chyba nie moge tzn moge ale raczej nigdy tego nie zrobie moze tak: - super extra geste wlosy jak na reklamach - długie wlosy (jestem w trakcie zapuszcznaia ale czy sie uda?) - bardzeij jedrny biust (po odchudzaniu) - geste długie rzesy - mniejsze stopy - bielsze zeby = idealny usmiech to chyba na tyle ;-)

Gość gratuluuję
AnaLady jak udało Ci się tyle schudnąć?? jakie wykonywałaś ćwiczenia??

cwiczenia wykonyje dopieor od tygodnia tzn 8min ABS SOBIE sciagnelam czyli po 8 min na brzuch, nogi, pupe i rece razem 32min cwiczen i robie tak 2 dni te cwiczenia dizen przerwy na strech czyli rozciagania iznow 2 dni abs i 1 dizen strecz jestem na diecie 600 kcal ale jako tako tego nie licze bo mi sie nie chce jem warzywa owoce sery jogurty musli mleko pije wode herbate pu=erh robie peelingi smaryje sie krmeami ujedrniajacymi itp schudlam juz w sumie do 64 ale bedac u narzeczoneog w niemczech przytylam 2 a ze za 2 miesiace slub to zabralam sie do roboty pelna para i wytrwale cwicze zoabczymy co bedzie pozatym biore witaminy czeog tez wczensiej nie robilam: falvit, cerutin, wapno, magnez, kompleks skrzypu troche tego duzo ale tak falwit biore bo od zawsze byam zmarluchem i mialam slabe krazenie zimne koncyzny itd lekarka polecial mi falvit nie jem miesa wiec biore mg i ca cerutin zeby nie pekaly naczynka bo mam tendencje a ten skrzyp to zeb y przez to odchudznaie mi wlosy nie wypadaly bo paznokcie mam slabe juz

Gość monisiaaa
a ja mam ... wystajacy brzuch oraz blizny po rozstepach na posladkach i wewnetrznej stronie ud.. tez zaczelam cwiczyc 8 minut. na brzuch i pupe.. oraz rozciaganie.. ciekawa jestem czy pomoze mi zwalic moja oponke ponizej pepka :|

no to powodzenia monisiu :-) ja tez mam taka nadizeje ze zniknie moje male kolo ratunkowe wlasnie skoncyzlam moje abs jutro strech wiec teraz szybko do mycia i spac dobranoc ;-)

Gość olalalalalallaa
- żółte zęby (genetycznie, czy jakoś tak, bo nigdy nie paliłam, nie piłam kawy, ani za mocnej herbaty) - wągry - czasem pryszcze - za dużo włosów na nogach - głównie uda :( - halluksy - nieładny nos - łupież, którego nie mogę zwalczyć - plamki na skórze (jakby łuszczyca, ale taka plamkowata :O ) - czerwone palce u rąk - odmrożenie z dawnych lat

Gość ssslllllllllldd

Gość Sonik
ja bym chętnie zmieniła, a raczej pozbyła się: 1 blizn na buzi, które mam od dzieciństwa. 2 mojej bladej skóry która się wogóle nie opala 3 owłosionego ciała 4 zgrubień na stawach palców (w dzieciństwie nie chcialam nosić rękawiczek i jest to skutek odmrożeń) 5 ZA MAŁYCH PIERSI !!! 6 za grubych nóg 7 za dużego tyłka

Ogonek ciut bym skróciła... No i różki ukryła za jakąś fajną fryzurką :classic_cool: