Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenstwo35

maz jest uzalezniony od komputera jak mam sobie z nim poradzic

Polecane posty

Gość malenstwo35

moj maz sedzi przed kompem w kazdej wolnej chwili, pomaga mi przy dziecku ale tak nieporadnie ze szkoda gadac w ogole sie nie stara jakby to robil specjalnie zebym sie wsciekla zrobiła to za niego a on w tym czasie mogl grac w needforspeeda poprostu koszmar dodatkowo nie slyszy co sie do niego mowi i ciagle o czyms zapomina jest mi ciezko z dwojka dzieci z synem i mezem nie wiem co na to poradziec POMOCY

Gość proponuje uszkodzic komputer

Gość rozumiem cię i jego też
ja też jestem uzależniona:( nie mogę się oderwać od komputera:( nie wiem jak się z tego wyleczyć:(

Gość malenstwo35
nie mam jak uszkodzic kompa bo mnie tez jest potrzebny wiec to sie nie sprawdzi a poza tym on sie na kompach lepiej zna ode mnie :D

Gość mój tez
Mój też jest uzależniony,ale nie od gierek.Przyłapalsm go na rozmowach z innymi kobietami.Nie jestem pewna czy tylko na erozmowach....

Gość tu ci nie poradzą
my tu wszyscy uzaleznieni

Gość mój tez
Qwa, dobrze wam mowić.Ciekawe co byście powiedzieli na widok faceta ktory sie zabawia przed monitorem????

Nastrasz go,ze szkodliwe promieniowanie z monitora uszkadza gonady,oslabia poped seksualny,powoduje uszkodzenie siatkowki oka oraz przyspiesza lysienie.Powiedz ,ze to udowodnione naukowo.W najgorszym wypadku podaj mu bisakodyl-niech sie cho...ra chociaz osra(przepraszam za kolokwializm)

Gość mój tez
jak narazie to nie widziałam go od tygodnia.Nie mam ochoty oglądac padalca.A jak sie osra, to cały dom zasmrodzi.Osłabienie?trzeba nmieć co oslabiac, mózgojady dotarły to tych częsci ciała też!

Do moj tez-no kurcze to juz chyba amputacja wiadomej czesci ciala wchodzi w gre.

Gość mój też
Co tam amputowac? Itak pęsetką trzeba szukać.To chyba od tego patrzenia???

Z pewnoscia nie,ale nie zaszkodzi mu tak powiedziec

Z pewnoscia nie ale nie zaszkodzi mu to powiedziec.

Gość mój też
Kidy nie mam ochoty z nim gadać.Od tygodnia nie ma mnie w domu.Musze w końcu wrócić i zrobić z tym porządek.Dwie cegiełki nie załatwią sprawy.Do maleństwa-przyjrzyj się lepiej czy to chodzi tylko o niewinne gierki...Nie chcę Cię straszyć ale mozwesz przeżyć szok!

Gość bo need for speed
is kul :classic_cool: bardziej kul niż ty :P

Gość panna jest
moj maz DUZO gra -tez moge mowic do niego i czesto nie słyszy-wokoł kompa rosna talerze i kubki-czasem ma przebłyski ale musze mu mowic co ma zrobic jakby nie widział co jest do zrobienia-a naprawde rzadko go angazuje do pomocy domowej-moze tu ppełniam bład??

Gość panna jest
chciałam zaznaczyc ze jestem teraz w ciazy!

Gość mój też
Zdazył to zrobić?Jeszcze troche a czeka go uwiąd kompiuterowy.Znam to!

dziewczynki a w co wasi meżowie grają..??? bo chyba dołącze do grona

Gość mój też
Moj nie gra.moj koresponduje z rzesza kobitek.A co jeszcze przy tym robi ...domyśl się sam.Obrzydliwe!!!

Mój też -- Niesamowite:O Przyłapałaś go na tym?? Przeciez to zdrada... Chyba są miedzy Wami dziwne relacje, kochasz go na tyle, by pozwolić na takie upkorzenie?? Nie wierzę.

Gość ostra1
zwiazac go,zlac pejczem i kropka

Gość malenstwo35
do panna jest --> mamy problem ja od rana jestem wkurzona i nie moge juz patrzec na meża gębe a on i tak sie nie kapnał bo nie dociera do niego nic mam tak tez jak 'mój tez' pęsteta mozna szukac zaniknał napromieniowany mózg i penis

Gość alboalbo
albo przynajmniej za sieć nie płać, żeby was odcięli

Gość panna jest
moj maz mowi-chcesz to siadaj na 5 min!!!! na jedno spoko ze ma takie hobby a nie szlaja sie z kumplami etc tylko siedzi w domu po pracy ale z drugiej strony ilez mozna????? tylko LINAGUE II,DIABLO I QUAKE czy jak im tam........

Gość malenstwo35
dokładnie mam to samo mówia ze to nic złego jak siedzi przed kompem bo przeciez nie chla nie wychodzi ale w koncu przeciez tez nie zyje pełnia zycia rodzinnego nie mozna sie z nim dogadac ani nic wyegzekwowac nie mozna nic zabrałam kabel od kompa na 5 dni ale to tez nie rozwiazało problemu bo poszedl na kompa do kumpla ale przynajmniej nie musialam patrzec na jego morde a i jeszcze jedno... nie chla nie bije nie szlaja sie ale tego nie daloby sie tak ukryc jak uzaleznienia od kompa , pijacego na meza bym nie wziela...