Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankha12_

podziekowania dla rodziców!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Witam wszystkich.Ja mam slub 1 września i też mam prblem z podziekowaniem dla rodzicow.Po pierwsze nie mam pojecia co dać im w prezencie, po drugie moja przyszla tesciowa bardzo nie lubi piosenki \\\"cudownych rodzicow mam\\\", a po trzecie moj tato wogole nie tanczy (i napewno nie zatańczy na moim slubie),wiec musze jakos to zrobic zeby obejsc tance pzy podziekowaniu.I nie wiem jak to wszystko pogodzic.Moze wy pomozecie mi znalesc jakies sensowne rozwiazanie

Gość tenia
moim marzeniem niewykonalnym chyba jest to, że w kółeczku zbierają się rodzice na środku sali i czekają na nas bo niby poszliśmy tylko po kwiaty dla nich a w tym czasie orkiestra zacznie grać cudownych rodziców... i po pierwszej zwrotce kiedy wszyscy przeklinają orkiestrę że nie zaczekala na nas , wchodzimy my i zaczynam śpiewać refren trzymając mojego męża za rękę (chyba że zgodzi się śpiewać ale raczej nie) i powolutku wchodzimy na scenę i tam kończymy piosenkę.

Gość madzik wroclaw
PROSZE O POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie mam Rodzicow, ale mam wspaniala osobe, ktorej chcialabym podziekowac, poniewaz bardzo duzo mi pomogla w zyciu, jest taka moja Mama zastepcza zawsze moglam i moge na nia liczyc, BARDZO BYM CHCIALA JEJ PODZIEKOWAC,ale boje sie ze to bedzie nie na miejscu,bo przeciez...Wogole bardzo boje sie podziekowania dla Rodzicow, bo chyba bede plakac...NIE WIEM CO ZROBIC;(POMOZCIE

Ja bym nie organizowała podziękowania na weselu w takim wypadku, strasznie sie wzruszysz i może być Ci przykro czy dziwnie w taki dzień a to ma być najcudowniejszy dzień w toim życiu. Podziękuj tej osobie juz indywidualnie poślubie, np. następnego dnia, a podczas ślubu baw się na całego i uprzedź orkiestrę aby nic nie organizowali. Tak mi się wydaje, bo tego dnia mamy się cieszyc a nie smucić i może z emocji zapomnisz w ogóle że coś takiego jak podziękowanie powinno być i nawet o tym nie pomyślisz.

Gość madzik wroclaw
DZIEKUJE;) Chyba tak zrobie, ponieaz jak juz teraz mysle o podziekowaniu dla Rodzicow, to az mam dreszcze i lezka zakreci sie w oku...w koncu to podziekowanie dla Rodzicow, a moi sa "daleko" ale zawsze przy mnie...troszke boje sie tego slubu i wesela, poniewaz wlasnie brak Mamy....Ale juz nie moge sie doczekac z jednej strony , kurcze to juz 12 maja za 45 dni....ach, to bedzie piekny dzien....

Gość scarlett27
spotkalam sie na weselu z podziekowaniem rodzicom w postaci wycieczki do jakichs cieplych krajow-po prostu mlodzi wreczyli rodzicom bilety i rezerwacje.swietny prezent, tyle ze troche kosztowny

Gość ktośtam
my naszym Rodzicom kupiliśmy książeczki "dla Mamy ", "dla taty", dołączyliśmy kilka słow od siebie, że dziękujemy, kochamy itp, zapakowaliśmy w papier i dołączyliśmy po 1 długiej róży. Pomono, iż mamy oboje rodzicó to płakałam jak bóbr a przy tym i rodzice, ale to taki wzruszający moment!

nie powinno się spiewac na swoim weselu, więc śpiewanie cudownyc rodziców mam odpada...zreszta to takie troche tandetne. U mnie nie bedzie podziekowań dla rodziców, ze wzgledu na sytuację w domu, ale za to będziemy miec prezent dla rodziców Mojego Narzeczonego, bo mieli ślub tego samego dnia co my i bedą obchodzic 28 rocznice :)

Gość magdulka1205
Ja nie mam rodzicow, ale bedzie podziekowanie dla nich, jako hold i podziekowanie za to ze jestem na swiecie,za to ze mnie wychowali i wogole za wszystko bo przeciez oni tez beda na weselu nie cialem , ale duchem, poprostu powiem dziekuje moim aniolom, za to ze jestem...i podziekuje tez rodzicom mojego meza za to ze on jest na swiecie;)a pozniej podziekuje wszystkim moim przyjacielom, za pomoc w trudnych chwilach, a piosenka jak bedzie na podziekowanie to Natalia Kukulska Anna Jantar Radosc najpiekniejszych lat;)

Gość Do Lisiej Czapy
Co to za przesądy? Ja śpiewałam dla swoich rodziców Cudownych Rodziców Mam i żyję.

Gość Elka211280
Hej my daliśmy naszym rodzicom nasze zdjęcia z pleneru które fotograf szybciuto wywołal i nam przywiózł na sale, a do tego przeczytaliśmy podziękowania w formie wierszyka. Taki sam znalazłam na http://wesele.plock.pl/wesele-5.html Wszystkim bardzo się podobało

Gość lindus
ja bym bardzo chciała sama zagrac dla swoich rodziców w prezencie ,,cudownych rodziców"

Gość lindus
pewnie mnie trema zeżre !!!MASAKRA

Gość lindus
mam nadzieje że sie nie popłacze jak moja kuzynka która śpiewała dla rodziców i sie pop.....a póżniej musiała za nią orkiestra śpiewać !!!!!!BOJE SIĘ

Gość Kasiula*
Mam nadzieję że Daruś nie porzuci mni przed ołtarzem!!!!! Chyba tego nie zrobi bo za bardzo mnie kocha !!! :-) (\/) \/ dla darusia

Gość Anetka__
witam ja mam wesele w sierpniu i juz jestem tego pewna ze piosenke ktora zadedykuje rodzicom napewno nie bedzie "cudownych rodziców mam" lecz wspaniała piosenka BERNADETY KOWALSKIEJ - KOCHANI RODZICE naprawde piosenka ta wzbudza wiele emocji i jest ona odstepstwem od tradycyjnej Urszuli Sipinskiej.polecam ja goraco kazdej Parze Młodej;)))))))

Gość madda
ja mam wesele w 25 sierpnia (za 2 tyg.) dla Rodziców zamówiliśmy u grawera takie drewniane tabliczki w kształcie obrazka na tej tabliczce jest płytka metalowa z wygrawerowanymi zyczeniami dla Rodziców całość zapakowana jest w pudełko obleczone czerwoną skórą z pozłacanymi narożnikami wydaje mi się że jest to fajny pomysł i na pewno trwały polecam

Gość majkaa 25
a ja nie chce robić podzękowania na weselu, bo mam tylko mamę z tatą się nie widziałam z 10 lat i go nie będzie,dla mnie cudownych rodizców mam kojarzy się tylko z płaczem...dlatego chcemy dzien przed ślubem dac prezent mamie i jego rodzicom ale w domu...czy mogę tak zrobić?

Majeczka pewnie że możecie nie raz byłam na weselu gdzie nie było podziekowań.A jesli chciałabyś jakos zgrabnie to ominąć powiedz poprostu żę dziękujesz wszystkim za przybycie ,życzenia i wspólną zabawe

A tam z tymi podziekowaniami...kiedys tego nie bylo i wesela tez byly piekne i udane, takze ja uwazam, ze wcale ich nie musi byc. My mielismy, bo chcielismy, ale to wcale nie jest zadna regula czy obowiazek. Do tych dziewczyn, ktore sie wahaja co zorganizowac na podziekowania powiem wam co dalismy my, moze podsune wam przez to jakis pomysl. My dalismy rodzicom kosz, w ktorym byly 2 bardzo ladne kieliszki do wina, wino (zamiast tradycyjnej naklejki wydrukowalismy wlasna na drukarce z naszymi imionami i data slubu) i do tego byl posrebrzany korek do wina w ksztalcie serduszka z wygrawerowanymi naszymi inicjalami i data slubu. Rodzicom bardzo sie podobalo, bo bylo to cos innego niz kwiaty, ksiegi, ramki ze zdjeciami itd.

Gość majkaa 25
dzięki za opinie;) co raz bardziej mysle ze podziekujemy w domu, moja mama sama kiedys mowila ze dla niej to by było bardzo cięzko,szybko sie wzrusza tak jak ja,wiec woli juz płakać w domu;)bez świadków...moze wlasnie zrobimy tylko dedykacje dla wsyztskich gosci

Gość mala1703
hejka.. ten sam problem ma moja siostra ale uwierzcie warto cos innego zagrac dla rodzicow niz Cudownych rodzicow mam, to jest sliczne ale to sie nudne zrobilo, bo na kazdym weselu to leci. Moge zaproponowac ten utwor: 1.Cliver - Podziekowania dla rodzicow teraz nie pamietam dokladnie wszystkich ale postarama sie odszukac i napisze. Warto tez do tego dodac jakas ksiege sa na allegro, kwiaty zwidna i nie bedzie pamietaki

Gość brokat33
Hej my mamy wesele 26 wrzesnia 2009 na weselu beda tylko mamy bo moj taka nie zyje a tata mojego narzeczonego nie jest zaproszony. i wpadlismy na pomysl podarowania im naszego portretu (jedziemy do zakopca na sylwka i tam sobie zrobimy ) ktory oprawimy w ramie

Gość sylwia1111
agatka555 jest też fajna piuosenka dla rodziców pt: drogi ojcze droga matko- to chyba clivera, nawet spoko

Gość sylwia1111

Gość sdnh
boze, rodzice cale zycie na was wydaja kase, u 90% placa za cale wesele a wy dajecie po butelce wina, tandetnej ksiazce czy wlasnym zdjeciu w ramce. wow. wielkie podziekowanie - przeciez pod choinke nieraz sie daje wiekszy prezent, gowniarzom na komunie daje sie komputery i rowery a dla rodzicow jakies wiesniackie ksiazki. i jak ktos mi powie, ze liczy sie intencja to normalnie chyba zeszczam sie ze smiechu. za caly trud wychowania, utrzymania i wyprawienia wesela chcecie podziekowac prezentem za jakies grosze. jakas laska tu powiedziala, ze 50 roz to duzy koszt. a wesele to kurwa nie jest duzy koszt? czy naprawde nie mozna pomyslec o czyms lepszym? my za wesele zaplacilismy sami i w ramach podziekowan wykupilismy rodzicom pobyt w uzdrowisku w czechach, co nie kosztowalo znowu az tak strasznie duzo. poswiecie pare groszy a nie nedzne wino z nalepka wydrukowana na wlasnej drukarce. no prosze, przeciez to obciach. gdyby mi dziecko tak podziekowalo to wolalabym zeby nie dziekowalo wcale. nie dlatego, ze jestem materialistka ale zdjecia z sesji w plenerze dstaje kazdy gosc, bez ramki ale ramke moze sobie kupic kazdy sam. ksiazka z allegro - bez komentarza. butelka wina z korkiem - ha ha ha. piosenka z dedykacja i szopka na weselu? wiocha. wysilcie sie troche.

sdnh w sporej czesci moge sie z Toba zgodzic.mnie sie w ogole nie podoba cala ta idea z podziekowaniami dla rodzicow:/Zdjecia,ksiazki,wino ,piosenki nie wchodza u mnie w gre absolutnie.Spedza mi to sen z powiek,bo wiem,ze wypada cos zorganizowac,a niestey nie wiem co:/

Gość jacobs
Zamiast tandetnych prezentow lepiej piękny bukiet kwiatow-nie w doniczce-kwiaty są zawsze eleganckie-a ze zwiędną no coż liczy sie tylko ta chwila a tort weselny piekny i drogi tez pojdzie przeciez pod noż