Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewfwefw

depilacja wlosow miedzy posladkami

Polecane posty

Gość fewfwefw

dzis tak sobie patrzylam w lusterko to sie przerazilam jest brunetka i mam ztraszny zarost miedzy posladkami:( depilujecie sie tam? jak tak to w jaki sposb:P

Gość fefw
ods

Gość dwqdwd
i dop o miesiacu odrastaja:|?

Gość moniSSSka
co miesiac? to ja nie wiem , Ty chyba masz naprawde slabe wlosy.. ja po 4-5 dniach od golenia mam juz wloski dlugosci kilku milimetrow tak jak na wzgorku lonowym.. gole je 2 razy w miesiacu i powiem ze.. mi szybko odrastaja..a czescej golic poprostu mi sie nie chce bo trzeba sie porzadnie nawyginac zeby wszystkie wlosy usunac

Gość mam takie pytanko...
to jest norlana sprawa?? wloski miedzy posladkami u kobiety?? bo ja mam z tego powodu kompleks i tez nie wiem jak je skutecznie usuwac...:/

Gość dwedwd
no własnie jak sie bedzie czesto golic to beda strasznie drapac ;/ ehhh a ja mam tam okropny zarost

Gość kozakkkk
hym

Gość kalilka
Ja używam tam kremu do depilacji...nie szczypie i jest ok :) nie musze sie męczyć z maszynką

Gość moniSSSSka
krem daje takie same rezultaty jak maszynka, tylko z kremem jest o tyle lepiej ze nie trzeba sie gimnastykowac z nim, lecz czesto szpatulka nie zbiera dokladnie wlosow

Gość claudia-82
Maszynka! Depiluje sobie wlosy maszynka, jestem tam calkiem lysa!wszedzie!

Gość to normalny zabieg
nie wyobrażam sobie by sie tam nie depilowac, ze wzgledów estetycznych(chodzi mi o widoki jakie funduje memu facetowi) raz na tydzień kucam pod prysznicem na brodziku kłade lusterko i sprawa jest szybka i prosta, chyba ze masz nadwage to wtedy pojawia sie problem, bo posladki beda niedostatecznie rozchylone...

Gość wdwdw
:))

Gość a niewazne kto..
no ale maszynka to juz na drugi dzien pojawiaja sie igły i trzeba codziennie golic

Gość ja mam lepszy patent
używam w tym celu plastrów do depilacji twarzy czyli takich malutkich co to się usuwa wąsik i to idealnie usuwa włosy w tych okolicach....kucam , biore lusterko i do dzieła:) Probowalam kiedys plastrami do nóg ale one zupelnie sie nie sprawdziły bo jest na nich za dużo wosku!!!

Gość ja mam lepszy patent
niestety trzeba wykorzystac do tego sporo plastrow no ale akurat te plastry sa tanie wiec nie wychodzi to drogo a efekt utrzymuje sie bardzo dlugo no i co najważniejsze nie kłuje w pupcia w trakcie orastania wloskow:)

A ja deipiluję te obszary pastą cukrową (inne miejsca również) Mniej boli niż plastrami wosku i długo nie odrasta.

Gość vdvdv
no9 własnie oco chodzi z ta pasta:)

Gość ja poprostu ja
no wlasnie, tez bym sie chetnie dowiedziala cos o tej pascie cukrowej

Gość nkbnk
ods

Jest na tym forum topik o tej paście z doświadczeniami dziewczym próbujących gotować pastę. dużo się dowiecie tu; www.wizaz.pl/images/jkrawczyk/depilacja_cukrowa/

Gość tirlitirli

Gość dwdwdw
odś

Gość a ja je po prostu golę tak sam
jak całą pisię, co kilka dni i nic mnie nie kłuje.

Gość gość
a golicie posladki?? nie chodzi mi o sam środek tak jak pislayscie wyzej bo ja mam meszek na calych posladkach i nie wiem czy golic je maszynka?? bo jak ogole to bd odrastac tak jak na nogach czy jak w okolicach bokini ze grubsze i klujace??

Gość Córka rolnika 44
Hej Aniu, zabieg depilacji laserowej jest prosty tutaj masz filmik jak wygląda zabieg depilacji https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ pamiętaj usługi nie jest najważniejsza laser laserowi nie równy , radzę dowiedzieć się trochę o różnicy między laserami Vectus i lightsheer

Gość Misia 333
Pomóżcie! Mam ogromny problem z nogami. Wrastają mi włoski, zostają po nich okropne blizny. Zastanawiam się nad depilacją laserową, ale nie wiem na jaki laser się zdecydować. Słyszałyście coś o laserze Palomar Vectus, trochę o nim poczytałam http://depilacja-laserowa.torun.pl. Co myślicie?

Gość Mirka 123
Najlepsza jest natrualna depilacja Od jakiegoś czasu stawiam na pastę cukrową. Do tej pory widzę same plusyNie mam żadnych problemów z wrastającymi włoskami i bliznami. Na początku kupowałam gotową pastę cukrową, teraz robię ja sama. Tutaj to fajnie opisali http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Sohappy 30
Znajoma miała depilację laserową, jak dobrze pamiętam, to był to właśnie Palomar Vectus. sama byłam pod wrażeniem efektu. po jednym zabiegu było widac efekt. Nie bolało i nie ma po tym śladu. To jest najnowocześniejszy laser. poczytajcie o nim, ma super recenzje.

Gość Funny 44
Moja przyjaciółka zdecydowała się na depilację laserową, jak dobrze zapamiętałam, to postawiła na Palomar Vectus . Jest mega zachwycona. Też byłam zachwycona rezultatem. Już po pierwszej sesji było widać rezultat. To był świetny wybór. Było bez bólu i podrażnień. Bardzo dobry efekt. Jeśli nie wiecie czy warto wybrać depilację laserową, to każdemu mówię - tak warto. http://www.dfu.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-medyczny-estetyczny/