Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Selli

Naprawdę nikt nie biega? Nikt nie uprawia sportu?

Polecane posty

Dzis mam zamiar pobiegac! Widze ladna pogoda, choc jeszcze snieg otula ziemie.. juz niedlugo pierwszy dzien wiosny! W ogole mam zamiar dzis duzo zrobic. Ale chce tez znalezc ta godzinke na bieg.. znajde. No dobra, to do roboty, napisze wiczorkiem jak sie tu u nas biegalo! NIe zasypiajcie! Blagam!

Gość kachna7
Selli-;)-u mnie zimniucho..i wilgotno..wiosny nam trzeba!!!_ja chcę biegać i delektować się tym biegiem-a taka pogoda i zablocone trasy nie pomagaja.. Ale nic to-poczekamy jeszcze kilka dni i mam nadzieje, że znów wyruszymy w trasę..:).. pozdrawiam wszystkie aktywne i bierne biegaczki :) wiosna tuz tuz :)

Gość złaUla
Ja też czekam na lepszą pogodę. Narazie próbuję rozruszać się w domu po zimie - stepper, hula hop, i różne ćwiczonka. Ach, gdzie ta wiosna???

Gość kachna7
witaj Ulka :)..a dlaczego Pani taka zła? ;-)..czyżby o tęsknotę za wiosną chodziło? ;-)..pozdrówka serdeczne :) Tak nawiasem pisząc - ćwiczenia w domostwie nie sprawiają mi już tak dużej frajdy-dlatego się trochę obijam-a ciałko rooośnie-mamma mia ;-) miłego dzionka jeszcze :)

ja wlasnie wrocilam z biegow, dobieglam do wioski mojej babci! ponad 10 km. co prawda wykonczona. bedzie sie lepiej spalo. jest juz naprawde calkiem pieknie na bieganie..swiat zaczyna sie budzic.. no a jesli chodzi o wiosne i nasze narodowe juz narzekanie na to co mamy, mysle, ze kto nie docenia zimy, nie docenia i lata. I kto czeka tylko by jeden okres sie skonczyl, to nie bedzie na tyle wrazliwy, by wiosna nie przeszla mu kolo nasa. Chiciaz my tutaj nie narzekajmy juz tak banalnie. pozdrawiam!

Gość pytonica
Ja wlasnie mialam kilka dni przerwy z powodu kontuzji.Mialam zapalenie sciegna pod kolanem.Lekarz przepisal mi tabletki i fizykoterapie.Na szczescie pomoglo,inaczej w srode mialabym robiona blokade,a to zadna przyjemnosc.Wczoraj bylam troszke potruchtac,zeby sprawdzic czy z noga wszystko ok.Dzisiaj tez juz bylam biegac.Pobiegalam troche wiecej niz wczoraj,ale caly czas boje sie,zeby z noga bylo wszystko dobrze.Nareszcie po treningu czuje sie dobrze,tak mi tego biegania brakowalo.Moj organizm jest dotleniony i jestem znowu zmeczonaDZIEWCZYNY ruszajcie na trasy.

Gość kachna7
wiem wiem dziewuchy--ale ja na 'głębokiej' wsi mieszkam :P Na urlopie za granica biegałam co dzien..nie czuje satysfakcji biegajac na równi z samochodami i wdychajac ich 'baki' ;-) :)..napisalam z tesknota za bieganiem :) bo gdy zrobi sie cieplej, sloneczko zaswieci, 'wody' szybciej wsiakna i moje trasy zrobia sie dostepne..poza tym kocham zime :):):) i lepienie bałwanów ;-) pozdrawiam serdecznie :) hihi-i juz niedlugo Was dogonie :) aa-macie jakies typy na dobre buciki-staralam ost zrobic sobie tescik na odpowiedni model ( na jakiejs zagra stronce) ale cena modelu mnie dobila ;) moze macie jakies sprawdzone typy..bo czas zmienic moje wyswiechtane biegówki :) do milego :)

Gość brzydkie kaczątko
ja dziś drugi raz biegałam w tym tygodniu,mam nadzije że jutro tez sie uda.Była piękna pogoda i odwilż,ale w parku jeszcze pełno sniegu i coraz bardziej jest slisko :(

ja już od tygodnia nie biegam:( w tygodniu z braku czasu..a jak w weekend mam trochę czasu to straszne błoto jeste..wszystko się roztapia..echh.. zimą się fajnie biega..jest biało:)... ja chyba będę biegać na ulicy..ale wtedy to pod wierczór..bo niedługo zaczną się prace w polu a nie chcę by sąsiedzi powiedzieli żę niszczę uprawy..

ja tez nie biegałam w tym tyg. miałam za dużo zajęc na uczelni, od rana do nocy :( dzisiaj sobie troszeńke pobiegałam, ciapa straszna, zle się nawet chodzi, nie mówiąc o bieganiu więc wolałam nie ryzykowac skręceniem nogi itp. ale pospacerowalam szybkim tempem sporo...:)

Gość tisanee
Ja biegam juz od 3 dni :D ,z kazdym dniem , czuje ,ze moje cialko nabiera sylwetki , i wogole lepiej sie czuje dzieki takiemu treningowi .:) I mam zamiar biegac regularnie . :D Biegam pozno okolo godz 22:30 , wtedy nie ma przynajmnniej luda na polu , a biegam z chlopakiem , takze bac sie poznej pory nie musze :P Pozdrawiam biegaczki :)

Gość złaUla
Witam! Ja dziś sobie poćwiczyłam troszkę na stepperze. To tak w ramach moich domowych ćwiczeń przygotowujących do ruszenia w plener. Jutro zaplanowałam skakankę i małe rozciąganko. Myślę, że już za kilka dni dołączę do pozostałych biegaczek. Pozdrawiam :)

Gość kachna7
..witajcie :) Jak miło wiedzieć, że są diewuchy, które dostrzegły w bieganiu 'to coś' ;-)..ja ciągle 'raczę' się tylko szybszymi spacerkami..hehe.ale to i tak niemałe wyzwanie ;-) Tisanee-na jakim dystansie biegacie-nie było problemów po 1wszym biegu? :) hehe-nie zapomnę mojego 1wszego starcia z sobą :) unieruchomienie na kilka dni..gratuluje sięc kondycji..jaką macie trase? pozdrawiam serdecznie biegaczki:Selli🌻, złąUlę🌻, Pytonicę🌻, Brzydkie Kaczątko🌻, Hę🌻, Anyżek🌻, Tisanee🌻, Pyrlandię 🌻 i całą napaloną ;) resztę :)..

hej! Kachna, również pozdrawiam i jestem dumna że został mi już nadany status biegaczki :D Tą stronę www.biegani.pl to znam już prawie na pamięć - rozkład mpoczątkowych marszobiegówitp... :P Nie wiedziałam że bieganie to cały styl życia! :)

Gość kachna7
Pyrlandia🌻..a na jakich poznańskich trasach już biegałaś? ..bieganie.pl to dla mnie też stały punkt netowych odwiedzin :)

Ja mam zamiar biegać gdy się ociepli. W związku z tym mam do was dzieczyny pytanie. Jak zacząć biegi, od jakich dystansów? Narazie biegam w domu prawie codziennie po około 20 minut :) Pogoda mnie zniechęca, nie mieszkam w mieśćie także wszędzie jest śnieg i lód. Co polecacie na początek kariery biegowej, że się tak wyrażę :)?

Gość kachna7
..nie ma sprawy :)..miłego dnia..

Witam moje miłe panie :) ja sie własnie zaraz zmykam do lasu troszke pobiegać, pospacerować :) troszke mnie noga dzisiaj boli ale mam nadzieję, że jakos dam radę pobiegac. o wile fajniej by mi się biegałao, gdyby mój pies był spokojniejszy, nie słucha mnie nic ta wstrętna bestia :P pozdrawiam

Gość brzydkie kaczątko
dzięki kochana U mnie dizś tak wieje że lepiej z domu nie wychodzić W tym tygodniu tylko 2 razy biegałam,mam nadzieje że przyszły wypadnie lepiej.

Ja, jak upzrzedzałam, na razie biegam w myslach lub na autobus (i to tylko nocny bo rzadko jeździ) :P Więc nie mogę wymienic na razie moich tras :) Ale że mieszkam na Grunwaldzie (Kopernika) a mój luby koło King Crossa to chyba zacznę od tej trasy :D (dla niezoriwntowanych - to tak z 4 lub 5 km chyba...)

Właśnie wyszło słońce w Poznaniu - już się widzę na trasach :D:D:D Jeszcze tylko niech ta podstępna temperatura trochę wzrośnie.... :(

miałam dzisiaj szczere chęci do pobiegania sobie, ale utknęłam przy pierwszym kroku:Pa na ulicy jakoś mi się nie chce biegać..najpierw chciałabym troszkę poprawić moją kondycję a później ruszyć w większą trasę.. pozdr proszę Wiosno przyjdź jak najszybciej..tak bardzo cię potrzebuję;) 🌻

Gość kachna7
Pyrko...Hę--może wspólne czary na coś się zdadzą..;-).. ..jestem po 1,5 h spacerku..tzn przeprawie przez błocko..:).. ..temperaturki już są w porządku..wrażenia zimna ma się tylko na początku trasy..póżniej rozgrzewasz organizm i jest nawet zaaa cieplo-2 tyg temu biegałam przy 0-2..i wiało i czasem popadał snieg..najgorsze to błocko..wrr...śłońca i ciepłego wiaterku nam potrzeba..:).. ..pozdrawiam z krainy błotem okrytej :)..

Gość brzydkie kaczątko
Kachna tez Cię pozdrawiami inne biegaczki różnierz. Dziś było piękna słońce :) wiec 30 min oczywiście z 1 przerwą.W parku dalej leży snieg :( musze uważać jak biegam tak ślisko bo to wszystko tak powoli sie topi.

Gość kachna7
.rzeczywiście--dziś można było poczuć wiosnę 🌻..a ja cały dzień doopsko plaszczylam na uczelni..wrr.. ..Kaczątko-nie pamiętam..:(..to Twoje początki?..czy może powrót po przerwie..?..biegasz po miejskim parku..?.. pozdrawiam serdecznie..:)..

Gość tisanee
Dzies biegam 6 raz :), wczoraj zroblismy sobie przerwe regeneracyjna . Biegamy tak gdzies 2 km chyba , a czy na poczatku bylo ciezko? Raczej , tak , chociaz staralam sie nie poddawac , i wybiegac przyjnajmniej te 25min. :P Ale juz zaczelam zauwaczac poprawe swojej sylwetki , wogole odechcialo mi sie jesc , pije za to duzo wody mineralnej i zielonej herbatki :) Pozatym , przez caly dzien mam ochote cwiczyc , i nie moge sie zwykle doczekac wieczorka , kiedy zacznie sie moje bieganko:D

Gość tisanee
Co do trasy , to biegamy niestety po chodniku , naszczescie samochody nie jezdza tyle w nocy , i nie nawdychamy sie spalin Staramy sie codziennie zmieniac trase , tyle , ze ten sam kierunek , ale biegamy np w inne uliczki , lub wracamy z biegu trasa , na ktorej dzien wczesniej rozpoczynalismy bieg. W polowie biegania , sie rozciagamy . Kurcze musze sobie kupic player mp3, zeby fajniej sie biegalo , Ktoras z was biega z jakims zestawem muzycznym?:D