Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhh poradzcie

Jakie tabletki na zwiększenie ochoty na sex u kobiety??

Polecane posty

Gość ehhhh poradzcie

Mozecie polecic jakies dobre tabletki po ktorych ma sie wieksza ochote na sex??

Ale po co tabletki? Naprawde nie potrzeba tabletek! Ochota pojawia sie przeciez tam gdzie milosc, chęć bycia blisko tej drugiej osoby a także wtedy, gdy mamy ochote na szczypte szaleństwa! Zadbaj o to by Wasz związek byl oparty na prawidłowych relacjach a ochota przyjdzie sama...:)

Gość ehhhh poradzcie
ale ja kocham mojego partnera i swiata poza nim nie widze, chce z nim spedzic reszte zycia, niestety moje potrzeby seksualne sa duzo mniejsze niz jego :(

Gość ffdsfsf
Nie powinnaś sie zmuszać :o to moze on sie opanuje troszke :o

Gość mesinka
To niestety jest powazny problem do rozwiązania przez seksuologa lub ginekologa,w zależnosci od przyczyn.Wiem,co czujesz-choc to banalnie brzmi,bo jestem 12 lat po ślubie i choć bardzo kocham mojego męza,sex stanowi i zawsze stanowił duży problem dla mnie ,a i dla niego przez to tez.Ja po prostu chyba nie mam potrzeb sexualnych-dziwne co?przynajmniej dla 99%populacji.Bez przerwy wymyślam cos na" nie",kładę sie spać,jak on juz uśnie zmęczony po pracy...itp.A kiedy już muszę,to po prostu się męcze,mimo tego,że mam orgazm za każdym razem!I co z tego?Takie zachamowania unieszczęsliwiaja tez druga stronę,bo kto chcialby sie kłaśc z kobietą,której nie pociaga,ktora nigdy nie inicjuje zblizenia i kocha sie z przymusu...????

Gość to ty chyba nie
wiesz co to jest orgazm bo każda kobieta która ma orgazm lubi chyba sex, dla mnie to logiczne...

Gość nie prawda
ja tez mam orgazm za każdym razem a mimo to ochoty brak :( Nie dla wszystkich taka zależność jest logiczna i prosta. rozumiem autorke tematu i mesinke, pozdrawiam was dziewczyny

Gość ehhhh poradzcie
a ja oprócz ochoty nigdy nie mialam ograzmu tylko nie piszcie prosze zebym zmienila partnera, bo to nie wchodzi w gre!!!

Gość chyba nikt was
porządnie nie przeleciał :P Może lepiej zmienić faceta???

Gość ehhhh poradzcie
no widac jak niektorzy potrafia czytac :(

Gość to nie jest śmieszne
ja tez zupełnie nie mam ochoty na seks i naprawdę nie wiem zupełnie co robić:( jestem w związku od 5-ciu lat, kocham i jestem kochana, a jednak... błagam poradźcie coś

Gość ehhhh poradzcie
nie ma dla nas rady??? ja mam ochote tylko 2-3 dni w miesiacu wtedy kiedy mam owulacje, a tak to lipa :(

Gość to nie jest śmieszne
eeeeeeee to z Tobą nie jest jeszcze tak źle, ja ostatnio miałam ochotę na Sylwestra:(

Gość ehhhh poradzcie
widze ze nie ma dla nas ratunku 😭

Gość hjeklalala
a ja nigdy nie spalam z facetem....chcialabym ale tylko z miloscia mojego zycia a milosc mnie nie chce...chca mnie inni, ale ja ich nie chce i tak juz..ho ho dwadziescia kilka lat.... sexu mi sie chce tez jak mam owulacje, boje sie ze moje potrzeby zastygly, tak sie przyzwyczailam, hcoc musze przyznac, ze jestem goraca jak chcolera jak czasem dojdzie do roznych akcji.... wtedy faceci mysla ze mialam nie wiadomo ilu facetow- tak raz uslyszalam.... cholera...

Gość ehhh poradzcie
do seksuologa z tym nie pojde bo sie wstydze

Gość Vamea nie
słyszałyście o tym?? poczytajcie na necie!

Gość Lupinka
Alkohol dla mnie pomaga :-D

Gość gość
Mi pomogło jak prosił mnie żebym mu obcionga niechciałam ale obciongłam mu dokońca dwa razy a potemu tak namnie działa jak jakiś środek wspomagajoncy teraz jakgo widze to mokro robi misie ito jago prosze żeby weszedł wemnie i dał obciongnoć naprawde namnie to podziałało

Gość gość
a moze popróbuj pić napar z kozieradki, ja piłam co prawda na co innego, ale libido wzrosło niemiłosiernie , naturalny i ogolno dostępny afrodyzjak

Gość gość
Po urodzeniu dziecka libido zmalało na maksa myślałam, że to chwilowe i jak skończę karmić piersią to minie, Niestety tak się nie stało problem się nasilał a w mojej głowie milion myśli o co chodzi, mąż też się dziwił gdzie mój dotychczasowy popęd. Byłam u lekarza po poradę powiedział, że bardzo często są tego typu problemy po porodzie itd, że można spróbować jakiś suplement który pomoże zwalczyć problem. Tylko który jaki ? przepatrzyłam fora o tego typu tabletkach i znalazłam libistim naturalne tabletki na poprawę libido zażywając je czuje się zupełnie lepiej chce mi się współżyć i sama ciągnę męża do sypialni ;))

Gość gość
Ekstazy :) najlepiej działa na kobiety No ale to narkotyk, więc nie kupisz w aptece :p

Gość ula to ja
chciałam coś powiedzieć na forum.biorę po dwie tabletkki feminam libido naraz to dopiero jest jazda.

Gość cantsay

Jest tutaj osoba która brała może tabletki Libido therapy?

Warto? 

Gość aryyyyyya

Ja brałam przez prawie pól roku. Pomogły chociaż w pierwszych tygodniach wydawało mi się, ze jest to placebo.

Gość Cantsay

To aż tak długo trzeba brać takie tabletki? Wydawało mi się wcześniej, że taka kuracja trwa krócej.....

Gość aryyyyyya

A co myślisz, ze efekt będzie po pierwszej tabletce? To nie jak wiagra dla facetów 😛 Po pierwszych tabletkach najpewniej nie zobaczysz efektu Sama jakbym wceśniej nie czytała opinii innych dziewczyn oraz o tym bym nie wiedziała to pewnie również bym się działąniem tych tabletek zawiodła. Jednak wiedziałam, ze kuracja powinna trochę trwać tak wiec brałam dłużej. I z każdą kolejną tabletką widziałam lepsze rezultaty. Ale tak dopiero od 2 tygodnia brania. Ponoć u niektórych dziewczyn po libido therapy efekt jest szybciej, ale u mnie to musiało troche potrwać. Jestem jednak zadowolona.

Gość Cantsay

No właśnie licze na to, ze pomoże. Mam problem z tabletkami antykoncepcyjnymi. Biorę je i nie chciałabym z nich rezygnować bo nie jestem gotowa na posiadanie dziecka, jednak zmieniłam już kolejne i nic nie pomaga. Wyczytałam że tabletki mogą pomóc jednak czytałam o asequrelli i ma kiepskie opinie tak wiec zastanawiam się nad libido therapy.

Gość aryyyyya

Nie wiem jak działa asequrella ale tak jak pisze z libido therapy jestem zadowolona. Też brałam tabletki anty, które zmniejszyły u mnie ochote na seks. Jak czytałam sobie wcześniej to bardzo wiele tabletek działa w ten sposób i nic z tym nie zrobisz. Najlepiej jak samodzielnie sobie sprawdzisz działanie.