Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hukhuk

o wsi

Polecane posty

Gość hukhuk

Filomenka zepsuł ci sie topik o higienie na wsi.Masz szczescie, ze malo osob zobaczylo jakie bzdury tam napisalas

Gość blekitne niebo
a co tam napisala? wlasnie chcialam poczytac ale cos popsulo sie :P

Gość blekitne niebo
a co tam napisala? wlasnie chcialam poczytac ale cos popsulo sie :P

Gość o matko i córko Filomenka
zamilknij już pustaku, bo niedobrze się robi czytając cię

Gość wsiok
Filomenka odkryła, że praca na wsi jest ciężka a po podwórku nie przechadzają sie pieczone kurczaki

Gość ale pomarańczowo
A gdzie czarne nicki? Wstydzą się ujawnić ukazując swoje chamskie oblicze pod pomarańczowymi.

Gość o matko i córko Filomenka
do ciebie jak ulał pasuje przysłowie "Dzwon dlatego jest taki głośny, bo pusty w środku"

Gość chamy
Dziewczyna ma świetne topy, a banda darmozjadów najeżdza na nią. Typowe dla chamów.Filo dobrze robisz ,że ignorujesz ich. Nie jesteś sama.

Gość ela bnb
OJJJJJJJJJJJJJ taaaaaaaaaaaaaaaaaak TAAAAAAAAAAAAAAAAk

Gość ja też uwazam ze Filka jest OK
Mnie interesują jej topiki, są konkretne. Widać,że uwzieli się na nią bo ma przynajmniej pomysły na nowe topiki. Filka jestes OK :)

Gość kujawiaczek
trzeba wreszcie te dzieci zgasić. Fila jestesmy całym serce z Tobą. Dziewczyno nie przejmuj się tymi pustymi, zakompleksionymi "ludzmi". Ludzie ona jest świetna - dajcie na luz.

Gość dlaczego nie otwiera mi się
ten jej topik o wsi?

ale bzdety, lubie takich ludzi jak Ty, którzy maja sklonnosc do wydawania beznadziejnych sądów i uogolniana.Mam babcie na wsi, mialam chlopaka ze wsi i na wsi przebywam dosyc czesto i jakos nie zauwazylam zeby ludzie myli sie tylko w niedziele.Wiec moze pojezdzij po roznych wsiach, przeprowadz badania ankiety kto kiedy i jak czesto sie myje i przedstaw nam swoje wyniki badan, bo to co teraz piszesz to totalne bzdury i ciemnogrod :)

Gość ela bnb
Tylko, czy Filomenka, zalatwi sprawe osr........ chodnikow? .Chcialabym,zeby to ona zalatwila,moze niech kandyduje na posla?Ja ja popre.

Gość kujawiaczek
Drażu drogi!. Napisała przecież co widziała. Gdyby napisała to pod nickiem pomarańczowym to niespotkałby sie ten jej topic z takimi komentarzami.

Gość ja tezż jestem za nią
To ,że poruszyła jakieś tematy nie znaczy ,że należy ją krytykować i kamieniować.Tematy poruszane są istotne i każdy ma prawo wyrażać swoje poglądy.

Gość blekitne niebo
czemu nie otwiera sie topic?

Gość weranda w kwiatki
ale w jej topicku jest napisane ,że mówili tak w mediach,że ludzie na wsi myją się tylko w niedzielę. ja tez uwazam ,że tak jest. Kto do obory idzie wymyty jak i tak się upacia w gównie.

Gość ela bnb
Ja sama to wiem,ze ludzie sa tacy jacy sa,ale co na to poradzi-propagande uskuteczniac?

Gość królowa balu
Nie znam ludzi żyjących na wsi,którzy idąc do zwierząt, i w pole myje się. Nie mówie tu o mieszkańcach wsi nie mających gospodarstw.Filomenko Ty sie kobito nie przejmuj nimi. Masz rację w każdym topicku. Czas to potwierdzić.

Gość ost na drodze
propagandę?Przecież ona zakłada topic o konkretnym temacie.Filomenko chyba nie dogodzisz im.Moze załóż temat o tym jabłku jak pisałaśi zobaczymy co wtedy napiszą. Popieram Cię. Nie przejmuj się.

Gość ela bnb
A ja nie bede bawila sie w dr.Judyma nie bede na sile ukladala komus zycia i tyle.

Ja rozumiem, ale ona ma tendencje do uogólnień, co nie ukrywam - nie podoba mi się. Sam pochodze ze wsi, skończyłem 2 kierunki, chociaż kiedyś było bardzo ciężko ludziom mieszkającym na wsi skończyć chociażby lepsze liceum. Mieliśmy gospodarstwo, codzienie mnóstwo pracy, człowiek nie wiedział gdzie ręce włożyć, ale nikt nie chodził brudny. Nie wiem czy wiecie, ale kiedyś domy na wsi budowało się tak, że w jednej części mieszkali domownicy, w drugiej zaś znajdowały się świnie, krowy, kury.. Nikt nie mógł pozwolić sobie na brud, bo każdy doskonale wieział czym to grozi :) (potworny fetor itp) Dziś domy na wsi to zupełnie co innego, mało kto posiada już więcej niż dwie krowy. Młodzi ludzie to ludzie z bardzo dobrym wyższym wykształceniem, myślący przyszłościowo. Jeśli prowadzą gospodarstwa, to czyste, chociażby z tego względu że dziś to już wymogi UE. Filomenka, odpowiedz sobie sama, dlaczego coraz wiecej ludzi ucieka z miasta na wieś? Chyba nie po to by myć się raz w tygodniu? :D

Gość królowa balu
I bardzo dobrze. Połowa ludzi myśli tak jak Ty, ale się boi mówić o tym.Tchórzą i boja się obrzucenia gównem. Ale wiedz większość jest za Tobą. Jestes bardzo odważna i mądra.

Gość ost na drodze
Ale są różne wsie przecież. W jednej jest bogato i się myją, a w innych nie. Ona akurat mówiła o tej , którą odwiedziła. Pozatym mówili w telewizji o tym,że mieszkańcy wiosek nie myją się.

Gość ela bnb
Ale beda mieli wkoncu internet,to sie naucza myc tez.