Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie pytam

czy zwiazalabys sie z facetem który swoja poprzednia

Polecane posty

Gość tak sie pytam

kobiete zostawił z powodu jej choroby, albo dlatego ze miała nie takie ciało jakie on by chcial zeby miala? (maslo maslane)ale odpowiedzcie

Gość odpowiadam
nie i kropka .

Gość nigdy w zyciu
bo to znaczy ze jak swinia moze zachowac sie i do mnie

Gość Ania_1987
zwiazalabym sie nie wazne jaki jest, wazne aby był w miare bogaty i chodź ciut przystojny

Gość nigdyprzenigdy

Gość upiiiiiiiik

Gość heca
NA PEWNO NIE, WYBACZ. ALE JAK TAKIE SPRAWY WYCHODZĄ NA JAW NA POCZATKU TO JA BYM UCIEKAŁA....:)

Gość będzie pieknie
dopóki - Ty nie zachorujesz ,albo ciało ci się zmieni

Gość pamiętaj że facet zawsze
potraktuje cie tak samo jak byłą. Jeśli w stosunku do niej okazał się swinią to dla ciebie też kiedyś będzie świnią.

Gość analiza
ludzie sa ze soba bo siekochaja a jesli sie naprawde kochaja to są ze soba momo chorób czy nawet za grubych nóg, a jesli przeszkadza choroba czy wyglad to to nie jest miłosc

Gość ultrasonograf
a konkretnie o jaką chorobę chodzi? ile razem byli? nagle mu się jej ciało przestało podobać czy jak? generalnie uważam,że ludziom warto dawać szansę i że nie warto oceniać ich szybko i powierzchownie ale to nie znaczy że wszystko można zrozumieć i zaakceptować oczywiście

Gość er yvegy

Gość polarna
nie, nie zwiazlabym sie, nigdy przenigdy. Jezeli facet traktuje kobiete jako sprawne cialo, to naprawde nie...

Gość wyscig szczurow
to chore pytanie tak jak klient ktory sie tak zachowuje:( do czego ten swiat zmierza skoro takie postawy wychodza na swiatlo dzienne.

Gość Kornickaa
Na jedna noc , czemu nie? ale na 2 to wont

Gość nigdy w zyciu
taki facet co porzuca żone bo jest chora, wygląda już nie tak młoda, albo rzuca po 20 latach małżeństwa zonę bo już za stara a sam sie bierze za młode laski to zwykły bydlak. Takiemu nigdy w zyciu nie można ufać bo jest nieodpowiedzialnym kretynem. Człowiek, który ma choć odrobinę ludzkiej przyzwoitości nigdy tego nie zrobi.

Gość m jak modelka
kobieta powinna o siebie dbać i być atrakcyjna dla swego mężczyzny..jakby mężczyzna chodził nieogolony, w nieodprasowanych i brudnych ciuchach, nie ćwiczył i hodował brzuch piwny to bym go rzuciła ;)

jestes pewna ,że on zostawił dziewczynę z powodu choroby /wygladu.Może był inny powód. Ja chorowałam/choruje na zaburzenia odzywiania - mój facet był ze mną gdy było naprawdę źle.Non stop mowił,że nie chce byc na moim pogrzebie i ,że bedzie dobrze.Nie odszedł gdy wygladałam jak kościotrup i gdy wyglądam teraz jak wyglądam.Dzieki tej \"próbie\" wiem ,że mnie kocha :)

tricia- to wspaniale ze są tacy mężczyźni! jak twój..od razu wiecej wiary w sens zycia człowiek nabiera:) a autorko- daj sobie spokój z takim gnojkiem! pomysl- w zyciu różnie bywa..wypadek, choroba...i co? pójdzie znowu z torbami- tym razem od ciebie??? ten koles jest jakis nienormalny! płytki facet!

Gość taki facet to kawał gnoja
Jak facet porzuca dziewczynę w chorobie czy żonę bo sie zestarzala, a jemu młode cialko imponuje to zwykly bydlak. Daj sobie spokój.

Gość tak sie pytam
to mnie tak porzucił (1,5 roku temu , a ja go kocham dalej :(:(:() odbiło mi do reszty

ciekawe, czy ta obecna o tym wie? jeśli tak, musi być swiadoma, to ich szczęscie trwa do czasu... wypadku albo jej choroby. Nie masz co tęsknić za takim niestałym gatunkiem, kochającym nie kobietę ale jej ciało...

Uchowaj Boże od takiego faceta. Niestety takich jest dużo. Mam nadzieję że o nim zapomnisz i ułożysz sobie życie.

Gość miś Creasy
Śmieszą mnie posty z wielkim oburzeniem :D Bardzo często robicie tak samo jak ten facet. Bo jak inaczej nazwać gdy odrzucacie faceta, ze względu na jego wygląd??? Same patrzycie na urode a faceta się czepiają.....pffff śmiechu warte.

Gość fhjk