Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

snejki

jestem dziewicą-wciąż... -

Polecane posty

mam 25 lat i ciagle jestem dziewicą... :-( zaczyna mnie to dołować... wszyscy dookoła opwiadaja o swoim (udanym badź nie ale jakimś) życiu seksualnym, a ja mogę jedynie słuchac... ;( kurde, nie wiem, co jest ze mną nie tak, ze ciagle jeszcze nie zaznałam prawdziwego seksu... czy faceci to jakoś podświadomie widza i przez toi ode mnie uciekaja czy co jest nie tak?? naprawde mam już tego dość a nie zanosi się na żadne seks w najbliższym czasie... ;(...

a co chcesz wyladowac z niewiadomo z kim w lozku, i nastepnego dnia sie z nim pozegnac? :o moze lepiej pcozekac na kogos wartosciowego, by zrobic to z milosci, a nie z przymusu bo wszyscy wokolo to robia?

Gość fder
czekasz na tego jedynego ?JEsteś nieśmiała ?CZy nieatrakcyjna fizycznie?

Gość Ja mam 22 lata
i też jestem.Jestem atrakcyjną kobietą.Nikt nawet się nie domyśla,że jestem;)nawet do głowy by nikomu nie przyszło;)

Gość fder
ja mam 22 i tez jestem prawiczkiem

Gość gosiax
A mialyscie okazje zeby stracic dziewictwo?

Gość Ja mam 22 lata
Tak ale chce zrobić to z kimś kogo będę pewna i będę go bardzo kochała

ani nieśmiała (a wręcz przeciwnie), ani nieatrakcyjna fizycznie (przynajmniej tak mowia koledzy-oczywiscie z dziewczynami na karku)... Ale mnie to naprawde już na maksa dołuje, bo nie dość, ze seksu brak, to jeszcze nie mam szczęscia do facetów: zawsze jest cos nie tak, a najczęsciej konczy sie na tym, że zalezy tylko mnie, albo tylko jemu... qrde, dlczego ja musze mieć takiego pecha?! ;(

pewnie, ze miałam szanse, pierwsza już wieku 16 lat, ale jak już się zdecydowałam to zrobić, to koleś sobie szybciej znalazł inną pannę, która mu dała... no i tak się to skończyło... i zawsze jest tak, ze szybciej się z facetem znajomośc skończy, niż dojdziemy do łóżka-takie moje zakichane szczęscie... Już się zaczęłam poważnie zastanawiać czy przypadkiem nie jest mi pisane staropanieństwo... ;(

... i dziewictwo do końca zycia.... buuu, to byłoby straszne.... buuuuuu ;(

CIESZ SIĘ DZIECZYNO Z TEGO FAKTU, BO JESTEŚ WARTOŚCIOWĄ KOBIETĄ I NA PEWNO TWÓJ PRZYSZŁY MĄŻ BĘDZIE Z CIEBIE DUMNY!!!

Gość Ja mam 22 lata
Ja na przykład mam obawy,żeby o tym powiedzieć mężczyźnie.Boję się jego reakcji;)naprawdę.Jak na to zareaguje?

na pewno w końcy spotkasz mężczyznę i potem pójdzie już z górki, bo jak spotkasz tego właściwiego to wszystko zazwyczaj się dzieje samo, w końcu seks to naturalna rzecz. Niektórzy zaczynają wcześniej a inni później

Gość Ja mam 22 lata
nie byłabym tego taka pewna na twoim miejscu;)rozejrzyj się wsród atrakcyjnych;)

DO Ja mam 22 lata No właśnie, to jest strasznie stresująca sytuacja! raz już przeszłam to przezyłam: baraszkowałam sobie z facetem w łóżku, atmosfera zaczęła sie zagęszczać, on chciał iśc na maksa, a ja nie, w końcu ze mnie wydusił, dlaczego nie, a jak mu powiedziałam, ze to by był moj pierwszy raz, to facet nieźle sie zdziwił.... Ale był normalny i dał mi spokój, aż się zdziwiłam, że tak zareagował. Następnego dnia znowu próbował, i znowu nic z tego, musiał sam sprawę dokończyć w toalecie, a kolejnego rozjechaliśmy się do domów i na tym się skończyła nasza znajomość... Naprawdę mi się facet podobał ale chyba moim problemem jest to, ze zdaje sobie sprawę, ze nie wiem, co robić w trakcie stosunku i dlatego tak od tego uciekam, i tu koło się zamyka... kurde, najlepiej byłoby chyba się urżnac i wtedy nie miałabym takich oporów... ;)

Do Koneser dziewic Hehe, ja w stolicy mieszkałam 5 lat i nawet to mi nie pomogło... ;(

tak urżnij się najlepiej na wiejskiej dysce wtedy przeleci cię soltys z ekipą...będziesz wiedziala...co to stosunek następnego dnia... pogratulować

Właśnie w czasie studiów miałam okres poważnej schizy na tym punkcie ;( (bo wszyscy znajomi ze studiów się seksowali, tylko nie ja... ;( ) - wśród kolegów przeprowadzałam \"ankietę\" czy wybraliby dziewicę czy doswiadczoną-niektórzy patrzyli na mnie trochę dziwnie... ;) Jedyną rekompensatą były stwierdzenia, ze dziewicę.... Ale co z tego skoro oni nawet nie podejrzewali, że pytanie dotyczy mnie osobiście... :-/ Może trzeba było im się przyznać?... ;)

Gość Ja mam 22 lata
Ja uważam,że najpierw powinnaś porozmawiać z nim i powiedzieć że jesteś dziewicą.I sama psychicznie,emocjonalnie powinnaś być do tego gotowa.Ja boję się na przykład reakcji jak powiem,że jestem?Nie chce faceta wystraszyć;)

Gość fder
ja czasem też żałuje ,ze jestem prawiczkiem.Bo okazji było.Najgorsze jest to ,ze prawictwo zwieksza moje poczucie wartosci czuje sie lepszy od innych (Ze nie jestem jakims zwierzęciem).Dlatego wolałbym to stracić z tego powodu.

Gość Ja mam 22 lata
Do snejki----------->Mnie też nikt nie podejrzewa;)Dobre;).Każdy myśli,że jak miałam związki to logiczne że spałam ale jednak nie ;).Nawet przez myśl im to nie przejdzie;)

DO Koneser dziewic Z Wawy wyprowadziałm się 2 lata temu, mając 23 lata na karku moj staż w stolicy miał miejsce w wieku na seks całkiem odpowiednim (19-23 lata)... I nawet to nie pomogło... ;( ..Chyba pozostaje mi wibrator... :p

Gość fder
wogóle niedziewice mnie brzydzą .Nie dotknąłbym takiej nawet patykiem

DO Fder A jak zamierzasz się dowiedzieć czy panna, która Ci się podoba jest dziewica? - zapytasz jej prosto z mostu na pierwszej randce???? Sorry, ale sobie tego nie wyobrażam... Gdyby koleś zadał mi na pierwszej randce takie pytanie, to to by było jego ostatnie pytanie do mnie... ;)

Gość Ja mam 22 lata
fder----------->A jak to sprawdzisz?Myślisz,że Ci powie;)Nie licz na to!!!

Gość Ja mam 22 lata
Do koneser dziewic---------->A jak mężczyźni reagują na to,jak dowiedzą się,że kobieta jest dziewica?

Gość fder
przecież nie zapytam zaraz .Po kilku spotkaniach dopiero.Jak nie powie to zerwe .TO bedzie oznaczało ,ze szkoda czasu mojego.BO jesli nie jest dziewicą to byłaby porażka.

Gość torina
spokofacet- wyjdz z tego topiku jak ci nie pasuje... trafilas na faceta ktory nie za bardzo wiedzial jak ma postepowac, albo mu sie nie chcialo starac. wedlug mnie najlepiej zaczac od pettingu a pozniej przejsc do konkretow. tylko jest problem wlasnie z dotykaniem czlonka ja tez nie mialam pojecia jak dotykac i za pierwszym razem chociaz mi pokazal to sie wstydzilam. zrobil to sam , ja podgladalam, w trakcie calkowalismy sie , dotykalam jego torsu, brzuszka i tyle:P na pewno trafisz na faceta ktory wprowadzi Cie w swiat seksu,tak jak bys chciala.

DO Fder Że zapytam: to ile w ten sposób znalazłeś dziewczyn, które były dziewicami?? W jakim przedziale wiekowym takich szukałeś? ;)