Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mysia22

Powiedziałam mu...

Polecane posty

Gość JaSloneczko
Co????? Jak to nie chce Cie znac?

Nie chce Cię znać bo jest dupkiem. Wie że łatwo nie pójdziesz z nim do łóżka więc sobie odpuścił . Najlepsze dla Ciebie - zapomnij o nim

Gość csdfdsfd
Czyli nie powinnas soebi facetem glowy zawracac, widzisz ze codzilo mu najprawdopodobniej o jedno a nadodatek jest z niego niedojrzaly glupek , bez wzgledu na o ile ma w metryce

Gość Miareczka
No niezły debil:) Nie przejmuj się , porządny facet jak to słyszy to jest zachwycony:)

Ja jak pow. mojemu byłemu że jestem to skakał ze szczescia, dziewcie sa najlepsze...:):):)Szkoda ze juz nie jestem:( i teraz własnie boje sie ze ciezko mi bedzie znalesc normalnego chłopaka, bo kłamac tez nie bede...

wiem , z nie powinnam się przejmować ale czuję się podle.....zależało mi na nim...mam 22 lata i jestem dziewicą, ale okazji miałam już pare. Chciałam to jednak zrobić z kimś wartościowym , myślałam , że to bedzie TEN, kiedy mu powiedziałam ( bo przecież nie ma co oszukiwać) poprostu się zmył i ślad po nim zaginoł...to zabolało:( Czuję , że przez ten czas traktował mnie jak towar i jak zabawke......bardzo na to naciskał a ja się troszke bałam to chyba normalne jak sie tego nigdy nie robiło a on wymagał naprawde baaardzo duzo.....potem był na mnie zły jak czegos nie chciałam , kazał mi sie leczyc bo jestem nienormalna...a jak sie dowiedział ze jestem dziewica to mnie olał na całej lini:(

Gość Haakon
z cala odpowiedzialnością podpisuje sie pod tym co powiedziala -----Miareczka----zarowno o debilu jak i zachwycie 🌼 ;)

Gość nexi
to dupek i nie warto marnowac na niego nawet jednej myśli. bardzo dobrze, że nie dałas się namówic - żalowałabys 100 razy bardziej, jakby zaginal po nim sluch, ale najpierw by cie wykorzystal...

3 słowa o nim: to dupek i smarkacz. Pozdawiam i życzę szczęścia w poszukiwaniu TEGO właściwego. 🌻

Mysia 22 ---> mialas szczescie, ze dowiedzialas sie tak szybko, ze jest gowniarzem. Innym dziewczynom nie udaje sie tak latwo dowiedziec o waznych cechach ich chlopakow i potem marnuja lata na to zeby sie ze swoich zwiazkow wyplatac. A ty masz to tylko kosztem tego ze sie chwilowo czujesz podle, czemu sie trudno dziwic, ale pomysl jak bys sie czula gdyby sie zmyl zaraz po seksie. A tak to mozesz znalezc sobie normalnego faceta, ktory bedzie Toba zachwycony i bedzie Cie kochal cale zycie. Czego Ci ten elf zyczy.

jestem załamana.....napisał mi właśnie smsa ze ja sie nie umiem bawić:(

ciesz sie dziewczyno!!! zachowasz dla kogos- kto na to zasłuży...a jak bys sie czuła gdyby olał cię po pierwszej nocy??? olej debila!!!

Gość nexi
Mysia odpisz mu, ze on jest ostatnią osobą, z ktora bys sie chciala bawic :)

dobre:) ale ja mu nic nie będę pisała bo wiemjaki jest a awantury mi nie potrzeba:(

Gość JaSloneczko
daj sobie spokoj, co??? ten koles to PUSTAK! i Samiec!

Gość miszcz prowokacji
prowokacja

Gość chwila prawdy 1
mysia22, wydajesz sie przygłupia skoro bylas przez jakis czas z takim idiotą. mądra kobieta od razu by go spławiła, a nie jeszcze użalala sie nad soba

Gość Ola_24
Nawet mądrym kobietom rozum odbiera, gdy przewagę wezmą uczucia! Wiem, że Ci teraz smutno i masz doła, ale jak sama widzisz to nie był TEN wartościowy na którego czekasz, bo czy ten wartościowy nalegałby na seks, czy kazałby Ci robić coś wbrew Tobie, czy naśmiewałby się i grał Ci na uczuciach jak to teraz czyni ten dupek? NIE NIE NIE!!! Zgadzam się z tym, co już zostało tu napisane, że lepiej jak zniknął bez śladu przed seksem niż po. Wtedy na [ewno czułabyś się o wiele gorzej i miałabyś większego doła niż teraz. Ten afcet nie ejst wart Twoich łez! Chciał Cię tylko wykorzystać, zabawić się, a potem odejść do innej. Nie warto się dołować, a już tym bardziej odzywac się do niego czy odpisywac coś na jeog głupawe smsy! Odpisując sprawiłabys mu przyjemność, więc nie rób tego.

nie odpisuję mu.... i to nie jest tak, ze wiedziałam jaki jest wcześniej i dalej z nim byłam. NIE!!! wszystko jakoś się układało ale gdy zaczoł bardzo naciskać to mu powiedziałam prawde i wtedy się zaczeło:(

Gość all right
to też go olej i po sprawie..najwidoczniej podświadomie wyczułaś że coś jest nie tak i dlatego nie chciałaś z nim sypiać ;)

--Mysia22--> mysle ze Twój facet jest nie dojrzaly.... powiedzialas ze jestes dziewicą a on zachowal sie tak, jak by to byla choroba weneryczna ... nie tylko nie jest wart Twoich łez, nie jest wart nawet tego by go wspominac...