Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cola light

Z KOPCIUSZKA W KSIĘŻNICZKE - kto ze mna ??

Polecane posty

Gość cola light

Podjaełam własnie decyzje musze cos w sobie zmienic, chce stac sie bardziej kobieca tak by moj mezczyzna byl troszke zazdrosny ;) Kazda kobieta moze byc piekna jesli tylko tego chce :):):) Zaczynam jutro tj 27.02.06 Na poczatku dieta + siłownia w miedzyczasie solarium i jakas nowa fryzura pozniej troche smielszych ciuszkow :) KTO ZE MNA ?? :)

Gość cola light
nie ma odwaznych :D?

ja z Toba.bardzo chetnie:)wylaszczymy sie:P

Gość Inderia
Nie stać mnie nażadne spa ani solarki ,wręcz nie znosze pomarszczonych ,brązowych, blond- tipsiar brrrr w rózowo -turkusowej tonacji i w bialych kozaczkach

Gość cola light
no wiec tak mam 163 waze 55 kg i chce schudnac do 50 :) wlasnie teraz wcinam ostatniego batonika :P chcialabym sie pozbyc cellulitu a solarium troszke nie duzo tak by opalenizna byla delikatna ale byla:) no i nowa fryzura :D milo ze dolaczasz do mnie :) od czego zaczynamy??

Gość cola light
przykro mi ze cie nie stac ale nie wiem jakie to ma znaczenie poza tym nie nosze tipsow nie jestem blondynka absolutnie:D i nie chce byc pomaranczowa:D

ja cwicze w domciu-nie przepadam za silownia..zaczynamy od zdrowego i racjonalnego odzywiania sie i rezygnacji ze slodyczy..:)duzo wody niegazowanej i owocow..:)co Ty na to?

Gość drazetkaaa
ja tez sie przylaczam. Fryzjera juz zalatwilam i od razu czuje sie duzo lepeij:) odchudzac mi sie nie chce chociaz pewnie by sie przydalo, ale jakas gimnastyka to czemu nie. A co z tymi ciuchami...?

ja teraz stad zmykam,ale jesli chcesz mozemy sie wymienic adresami mejlowymi i numerami gg:)

Gość cola light
ja moze do tego dorzuce jakas herbatke odchudzajaca:D w piatek ide zafarbowac wlosy a we wtorek na solarium :)

a propos ciuchow..Wam tez brakuje odwagi,zeby zalozyc krotsza spodnice lub sukienke?

Gość cola light
a moze narazie pozastaniemy na forum moze ktos wezmie przyklad i sie dolaczy:D?

jasne:)to ja ide zrobic sobie paznokcie i obmyslic koncepcje fryzurki:) akcje upiekszania uwazam za rozpoczeta:)

Gość cola light
do jutra:*:*:*:* :):):)

Gość cola light
Czy ktos chce sie dolaczyc :D?

Gość niebieskoookaa22
🖐️ wszystkim:D i ja jutro idę do fryzjera i do solarium;) 3-mam za Was kciuki🖐️ 🌻 pa 🌻

Gość upupupup

Gość nie oszukujmy sie
jeśli ktoś jest brzydki, albo zaczyna odchudzanie "po ostatnim batoniku" to nie zmieni sie w piękność. Z tym trzeba się urodzić... uroda, skłonność do tycia itd ma sie w genach. Można spróbować coś zmienić, ale nie ma co liczyć na niesamowitą przemianą

Gość upupupup
no masz racje mozna tez nic nie robic olac to jak sie wyglada bo takim sie urodzilo....

Gość cola light
a ten topic po to jest by w sobie cos zmienic :)

Gość maleta
do "nie oszukujmy się" - brzydkich ludzi jest bardzo, bardzo niewielu, sa tylko ludzie zaniedbani - nie wiem czy należysz do nich i stąd twoja depresyjna opinia, czy należysz do pieknych i masz innych w dupie, czy po prostu masz smętny obraz świata... Tak naprawdę kazdego można przerobić na atrakcyjnego, a to ze ktoś ma skłonnosci do tycia... to twoim zdaniem powinien skoczyć z mostu? tym bardziej powienien się pilnować i dbać o siebie!! Pustoglowie niektorych ludzi powala na kolana.... Ja też się dołączam do akcji upiększania, musze spalić lekki zapasik zimowego tłuszczyku i obiecałam sobie od jutra dietę i systematyczne ćwiczonka:) powodzenia dziewczyny!!

Gość cola light
aa moglybyscie polecic jkas fajna dietke?? tylko ja musze jesc pieczywo wszytsko inne moge odstawic ale jak nie zjem pieczywa to jest mi niedobrze... moze zna ktos jakies herbatki tabletki przyspieszajace odchudzanie?

Gość upupupup

Gość upupupup

Gość cola light
halo :)??

Gość upupupup

hejka:) jestem tu nowa, też chcę zacząć odmianę siebie, troche opalenizny, nowa fryzurka i zapuscici paznkcie bo po sesji ze stresu mało z nich zostało:( chyab zaczynam od solarium..

Gość maleta
Nie znam zadnej radykalnej diety, myslę, ze w moim wypadku wystarczy zachowac kilka, łamanych często reguł typu jedzenie w nocy, objadanie się slodyczami itp;) Z pieczywa nie musisz rezygnowac, najlepiej jedz ciemne - jest najzdrowsze, albo po prostu z umiarem:) bardziej masełko trzeba niestety ograniczyć:)

Gość milenka 19
dolaczam sie do was dzisiaj rozpoczelam dietke kopenhaska + tussipect abym miala wiecej sily i jescmi sie niechcialo oraz duzo cwiczen na orbitreku i joga a co do upiekszania to odzywki na wlosy parowki z ziol olejek rycynowy na rzesy balsamy ujedrniajace solarium ......

Gość cola light
ciesze sie ze jest wiecej osob :):):):):) co do pieczywa moge jesc tylko jasne:D a masla i tak nie lubie :] jakas dziwna jestem...:P wiec mam dieta opierajaca sie glownie na pieczywie + wiecej owocow:) a znacie moze jakies tabletki np. odchudzajace jakies witaminy? srodki z beta karotenem? po sesji wiele osob mowi mi ze kiedys mialam taka zdrowa cere a teraz zszarzala :( nie wiem co zrobic...