Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

indianka13

zdrada w ciąży

Polecane posty

Gość dziubbbasek
atu wcale nie przesadzasz..mnie tez jest przykro jak mój musi gdzies wyjsc..nawet nie pobawic sie z kumplami ale popracowac..chciałabym spedzac z nim duzo czsu..ale czasem to jestnie mozliwe..musimy miec skads kase..

Gość atu
masz rację,pewnie, ze jesli chodzi o pracę, to zrozumiałe. wiem, że nie moge go ciagle trzymac przy sobie, bo się udusi, z reszta ja tez, bo to chora sytuacja.ale chodzi mi o wyjścia na imprezkę i to jeszcze z kolesiem, który sam ma nieudane życie osobiste, swoją partnerkę traktuje jak zero i gdyby nie ich dziecko, to juz dawno nie byliby razem.wiem juz z przeszłości, ze wywiera negatywny wpływ na mojego faceta, który niestety jest podatny na czyjeś sugestie i opinie typu: owinęła sobie ciebie dookoła palca.już to jest bezczelne.myślisz, że moje obawy są uzasadnione?

Gość sam1

Gość sam1
do dziubbbasek : Bardzo to jest smutne ale twoj zdrdza cie na bank i facet to mowi. Sygnalki caly czas a nawet w nocy ?? I ty mu wierzysz ze to pomylka??? Bardziej naiwna nie mozesz byc ? Tamta za nim teskni i nie moze sie doczekac a jeszcze jak wypije jakiegos winka w nocy z tesknoty to juz nawet nie dba ze ty mozesz zauwazyc te strzalki. Nigdy nie musial zostac w pracy na noc a teraz trzeba. Moze zadzwonisz do jego szefa i sie spytasz gdzie jest maz bo masz bardzo wazna sprawe do niego.

Gość ehhhhhhhhhhh
Aż wierzyć się nie chce, że kochający facet może być tak naprawdę aż takim odrażającym wieprzem!!! Ja też jestem w ciąży a mój facet też taki słodki i kochany....czy na pewno??? Ja gdyby zrobił mi coś takiego po prostu odcięła bym mu interes, taki "używany" przez kogoś innego juz by mnie nie zainteresował... Ludzie, wierzyć się nie chce... Indianka trzymaj się ! ❤️