Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
giorno_giovanna

ty moja kruella

Polecane posty

3 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Ja trenuję. Zawsze pod koniec juz myślę o puszce coli albo pepsi w lodówce 😀 Kiedys bylem fanem tylko i wyłącznie pepsi, ale zepsuli się. Mało gazu dawali. 

pokazesz bica na priv?

• Haha 1

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Zabrakło ci riposty to "nie cytuj mnie", a dalej stek ogólników z doopy żeby ci jednak odpisać.

Magda78, weź ty poszukaj rozumu w tej pracy zamiast siedzieć non stop na kafeterii. Może znajdziesz jakiś 5 procent mądrzejszy pod śmietnikiem.

Ja tutaj nie siedzę non stop jak ty emigrantko z Irlandii 😁 Odbij bo ciężko dziś u ciebie z logiką 😄 Widmo przyjdzie, wiec siedź, zaparz melisę i czekaj 😄 

• Haha 1

8 minut temu, Doktor ZG napisał:

Jak to ciezko zrozumieć, ze niektórzy ludzie mają takie zasady, że w ogóle nie poruszają tematu czyis dzieci w hejcie. Nawet w kontekście rodzicielstwa, a nie bezpośrednio. Tylko de.bil bez dzieci uważa, ze to w porządku. 

Rozumiem, że nie można krytykować postawy rodziców czy ich metod wychowawczych, bo to "hejtowanie" dzieci? 😄 Ok 😄 

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

Ja nie lecze kaca alkoholem. Ale w grudniu piłem dwa razy. Raz na wigilijnym spotkaniu zarządu, a raz w święta. Niestety nie jestem ani pijakiem, ani narkomanem, mimo, ze wszyscy tego chcą 😀

podoba sie piosenka co wrzucilem?

Przed chwilą, szmul napisał:

a co mnie to, najwazniejsze ze baba nie moze pic, miec tatuazy ani krotkich wlosow za to fjutonosy wszystko moga bo wsadzą pytonga jakims buraczanym chamkom no na to nic nie sie nie zaradzi.

Rzeczywiście mi sie to nie podoba. Tatuaz moze byc, ale po co psuć takie piękno? 😉

9 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Ech, atak wściekłych babsztyli, na jednego faceta, który zawinił tym, że nie jest przegrywem plus ma kobietę i nie jest to żadna z nich;)

Mnie najbardziej bawi, jak magdon tak się stara, tak ciśnie w sobie tę rozpacz, zawiść i jad na przykład 2 dni, a potem tama puszcza i to wszystko się wylewa w słownym elaboracie... 😎

No i ketrelowy geniek też jest rozkoszny z tym przekonaniem, że może zaorać cokolwiek poza ścianą, wjeżdżając w nią na wózku na gazach po schabowych tatusia;)

Gazy to chyba ciągle masz po tym ravioli. Zapytaj koleżanki forumowej z koła gospodyń wiejskich, na pewno ci coś poleci na tę przypadłość. Czemu tak się odpalasz? Twoja tulpa to zwykła imitacja mężczyzny bijąca się z logiką i pogódź się z tym, został tu pojaśniony i wyśmiany. A tobie szara myszko nie pozostaje nic innego, jak schowanie się pocichutku do swojej mysiej norki i zasunięcie wejścia firaneczką. 🎀

• Thanks 1

4 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Ale Koralgol ma z tym problem i zaczęło sie od jej postu. Ty wtracilas sie do rozmowy. 

Czyli Koralgol ma z czymś problem ale to ja Cię nienawidzę. 

To forum. Wchodzę tu po to, żeby się odzywać. 

8 minut temu, pyszny2 napisał:

na pistolet na kulki nie trzeba miec pozwolenia

Wiem, że nie trzeba właśnie dlatego to jedyna broń jaką może posiadać osoba z taką stabilnością jak twoja. Groźby na privie i pistolet na kulki to idealny zestaw dla internetowego twardziela, który po alkoholu traci kontakt z rzeczywistością

Rzeczywiście mi sie to nie podoba. Tatuaz moze byc, ale po co psuć takie piękno? 😉

posuwaj to wsciekle stworzenie jak najwiecej zeby nie plulo na ludzi wiecznie a nie drineczki

• Like 1
  • Haha 1

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

Ja nie lecze kaca alkoholem. Ale w grudniu piłem dwa razy. Raz na wigilijnym spotkaniu zarządu, a raz w święta. Niestety nie jestem ani pijakiem, ani narkomanem, mimo, ze wszyscy tego chcą 😀

Dużo pisałeś o koksie 😄 

Poza tym winni się tłumaczą. Spłoniesz w piekle i chyba wiesz za co. 

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

Gazy to chyba ciągle masz po tym ravioli. Zapytaj koleżanki forumowej z koła gospodyń wiejskich, na pewno ci coś poleci na tę przypadłość. Czemu tak się odpalasz? Twoja tulpa to zwykła imitacja mężczyzny bijąca się z logiką i pogódź się z tym, został tu pojaśniony i wyśmiany. A tobie szara myszko nie pozostaje nic innego, jak schowanie się pocichutku do swojej mysiej norki i zasunięcie wejścia firaneczką. 🎀

Myszko ponad 30 letnia, schowana u mamuni i tatunia, chlipiąca do młodocianych aktorów (odpisał ci tamten budyń? ;)), co też się tobie stało? Samotna, bezrobotna, utyta, a miało być tak pięknie 😉

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Ja tutaj nie siedzę non stop jak ty emigrantko z Irlandii 😁 Odbij bo ciężko dziś u ciebie z logiką 😄 Widmo przyjdzie, wiec siedź, zaparz melisę i czekaj 😄 

Nie, tylko od 7 do 24 🙂

2 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Tak, tak 😄 Przypominam, że "drinkowanie" to też picie 😄 Bo niektóre pijusy czasami nie uznają tego za picie 😄 A o drinkowaniu to informowałeś nas z MINIMUM 4x na forum, prócz tych 2 ostrych popijaw, które wymieniłeś 😄 

5 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Wiem, że nie trzeba właśnie dlatego to jedyna broń jaką może posiadać osoba z taką stabilnością jak twoja. Groźby na privie i pistolet na kulki to idealny zestaw dla internetowego twardziela, który po alkoholu traci kontakt z rzeczywistością

Salix podoba sie Tobie ta piosenka ?

1 minutę temu, felize napisał:

Rozumiem, że nie można krytykować postawy rodziców czy ich metod wychowawczych, bo to "hejtowanie" dzieci? 😄 Ok 😄 

Dokładnie. Ponieważ metody wychowawcze sugerowane w hejcie czy postawa rodziców maja na celu wywołanie zamętu, obrażać, co pośrednio uderza w dziecko. Także przestan sobie tłumaczyć, ze "biedne dziecko ojca narkomana, które zyje w takiej patologii" to nie jest uderzanie w moją córkę, bo dwie tępe lubią sie poznęcać w sieci nawet w ten sposób. 

3 minuty temu, baba jędza wołać księdza napisał:

Ty autentycznie nie masz już granic w fałszu, wściekła stara dziewico. 

Do roboty obslugiwac pana i władcę ravioli robić my nie jesteśmy godni żeby przebywać z taką szlachta tutaj xD

2 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Dokładnie. Ponieważ metody wychowawcze sugerowane w hejcie czy postawa rodziców maja na celu wywołanie zamętu, obrażać, co pośrednio uderza w dziecko. Także przestan sobie tłumaczyć, ze "biedne dziecko ojca narkomana, które zyje w takiej patologii" to nie jest uderzanie w moją córkę, bo dwie tępe lubią sie poznęcać w sieci nawet w ten sposób. 

I nadal to uderza tylko w rodzica, nie w dziecko, które tak czy srak nijak za winy starych nie odpowiada. Mniej emocji, więcej logiki "chadzie" z babskim mentalem. 😄 

Edytowano przez felize

Przed chwilą, szmul napisał:

Do roboty obslugiwac pana i władcę ravioli robić my nie jesteśmy godni żeby przebywać z taką szlachta tutaj xD

Na rocznicę ślubu zabieram ją w maju do Wloch, wiec spokojnie. Odpoczniecie i może nawet damy jakis nowy przepis jak wrocimy. Jprdl 😀

1 minutę temu, szmul napisał:

Wiesz, ja nie pogardzam z tobą w tej chwili dlatego, że mnie nie lubisz, bo nie masz takiego obowiązku 🙂 Ja gardzę twoim tchórzostwem, że nigdy wcześniej nie miałaś odwagi tego ujawnić, dopóki nie dostałaś wsparcia. Dlatego jesteś żałosna. 

• Sad 1

I nadal to uderza tylko w rodzica, nie w dziecko, które tak czy srak nijak za winy starych nie odpowiada. Mniej emocji, więcej logiki "chadzie" z babskim mentalem. 😄 

Póki co to ty zaraz zejdziesz na zawał. 

Uwaga, odpowiadam celowo na post do Doktora 😕 

Na rocznicę ślubu zabieram ją w maju do Wloch, wiec spokojnie. Odpoczniecie i może nawet damy jakis nowy przepis jak wrocimy. Jprdl 😀

fotke plaskiej zrub od tylu na tle zachodu slonca, ok ?

Tu jestes Moon? Czyli rozumiem. Po tym ile tu hejtu wylałeś np na Elcie i jej rodzine, wklejając m in zdjęcie, na którym ona trzyma dziecko, rozumiem...😀 Więcej nie tłumaczę. 

11 minut temu, szmul napisał:

posuwaj to wsciekle stworzenie jak najwiecej zeby nie plulo na ludzi wiecznie a nie drineczki

Ciebie też trzeba posunąć żebyś przestała sie rzucać do ludzi?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować