Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość The day after

Mam kobietę młodszą o 10 lat. Jest CUDOWNIE -

Polecane posty

Gość The day after

Ja mam 36, ona 26. Nigdy w życiu nie miałem takiego seksu! A już myślałem, że opowieści o seksie dwa razy dziennie każdego dnia to mrzonki .... NIE! Po co to piszę ???? Bo jestem SZCZĘŚLIWY i chcę to wykrzyczeć !!!! Niestety nie mogę tak, jakbym chciał ..... bo ona ma faceta, a ja jeszcze [zanikającą] żonę .... Ale mam też prośbę do Was, kobietki!! Znajdą się, oczywiscie, kołtuny i inne moralizatorki, ale są wśró Was i normalne, które powiedzą mi: CO MOGĘ ZROBIĆ, BY USZCZĘŚLIWIĆ MÓJ SKARB???? Jeśli macie 26, co by Was ucieszyło jako kobietę? Pomóżcie .....chciałbym jej sparwicyle radości, ile się tylko da!!!!

Gość Hilsen
co to znaczy "zanikająca żona"? Trujesz ją i powolutku wykończasz? A co do pytania co masz zrobić, żeby kochankę uszczęśliwić, to juz ci mówię, zapłać jej ekstra :P:P:P:P:P:P:P:P

Gość Hilsen
chciałam jeszcze dodać, że kołtuna nie mam, dbam o włosy :D:D:D

Gość Hilsen
:D 🖐️

Zgnić nie zgnije, w piekle nie jest chyba szczególnie wilgotno? ;) Chyba się wiek andropauzy przesuwa... Skoro już 36 letni facet przechwala się kochanką o 10 lat młodszą... Jakby miał 56 lat, to by się było ewentualnie czym chwalić.

The day after>> O co chodzi z ta ZANIKAJĄCĄ żoną???? Wyjaśnij proszę, bo umrę tu w pracy ze śmiechu :D

Gość agaewa31
zonaty łajdus! bleeeeeeeee....

Gość Palantunio.

Dokladnie, nie ma sie czym chwalić :P Ja mam kochanego pisiorka, który jest ode mnie o 8 lat starszy (wcześniejszy był o 10 lat) i nie wiem, ja nie widze różnicy, że coś nas dzieli. Ty tak bardzo patrzysz na te różnice wieku, ale uważam, ze to nie ma znaczenia, że ona ma 25, a nie 40! Co to ma do rzeczy? To zależy od jej charakteru, co ona lubi, a nie od nas, co my byśmy chcialy :) Ty ja znasz lepiej, a my skad mamy wiedziec, co moze uszczesliwic jakas dziewczyne, o ktorej nic nie wiemy, oprocz tego, że ma 25 lat :D i jest Twoja kochanka ( w moim jezyku dziwka) :D :D :D

Gość do dupka
Dupków nie brakuje, ale żeby to sobie na czole wypisywać? I koniecznie napisz o tej \'znikającej żonie\" - :P

chyba mu \"dzień po\" coś na genitaliach wyskoczyło, skoro tak zamilkł :D

Gość do dupka
żona znikęla z forsą i dziatwą, a chłopak z reką w nocniku został :D

Gość The day after
Wiedziałem, że odezwą się w pierwszej kolejności sfrustrowane .... Hehehehe ..... Teraz czekam na te drugie :-))

Gość zanikająca żona co to jest

Gość The day after
Też kiedyś mnie wkurzało, jak ktoś mówił że kocha się codzienne .... ROZUMIEM WAS :-)))

Gość nie rozumiem zwrotu
ma anoreksje? czy co?? a ty jakis palant jestes! bo to nie o wiek chodzi tylko o nową dupę!!

Gość Krzątaczka
sflustrowany to ty jesteś gawędziarzu miękkim robiony :D Ta twoja zanikająca żona to dziurawa dmuchana lala?

Gość The day after
Znajdziesz kiedyś i Ty. Do mnie zapukało znienacka .... Really ! :-)

Gość hehe my sie kochamy po 5
latach na wakacjach po 18 razy na trzy dni a w domku tez 1-2 razy dziennie! i co za wyczyn?

Gość a majętny jesteś
???Czy raczej nalezysz do tzw.klasy malosredniej???????????????????????????????????????????????????????????????

Gość The day after
dosłownie z nieba mi spadła - znalazłem ulotke za wycieraczką :D Och jaki jestem szczęśliwy!

Gość The day after
Pozazdrościć wakacji .... szkoda, że tylko raz w roku, hehehe :-))

Gość a majętny jesteś
czekam na odpowiedz ,w koncu pytasz jak jej to wynagrodzic .Wiec pytam po raz 2-masz troche grosza??

Gość liczy liczy liczy

Gość wakacje mamy 2 razy w roku..
a w domku seks 1-2 razy dziennie- codziennie, po 5 latch! wiec chyba z tobą było cos nie tak skoro ci na zone nie stawał!

Gość chodzimy do pracy wiec nie da
rady kochac sie czesciej! a na wakacjach mamy czas...duzo czasu to jest po 4-6 razy! to normalne! ale my sie KOCHAMY- i pragniemy a ty ją tylko pieprzysz bo jest zwykłą szmatą!