Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość The day after

Mam kobietę młodszą o 10 lat. Jest CUDOWNIE -

Polecane posty

Gość brzydkie imie
a skad wiesz ze oni sie nie kochaja? I czemu zaraz szmata?

Gość zonka to pewnie z nudów usycha
przy tobie- bo jej nie zadowalasz! a przed młodą siksą rżniesz ogiera! hehehe zobaczymy za 5 lat!jak ci znowu przestanie stawac...

Gość 15 lat różnicy
jest między mną a moim facetem - oczywiście, on jest starszy. I tez jest cudownie. Ale nie tylko pdo względem seksu, który tez jest wspaniały. on jest dojrzały, ułozony, ma dobrą pracę, "wyszumiał " się już, wie, do czego może dążyć i dąży..no i wiele zalet :) hmmmm, tylko te alimenty na 4 dzieci z poprzednich małżeństw.... :o

Gość hej autorze...
Najpierw dwa słowa wyjaśnienia : Zanikająca żona - domyślam się o co biega, rozumiem również, że planujesz rozwód ? a Jej facet - o co tu chodzi ? Zafunduj Wam tydzień na Kanarach, a jeśli nie stać Cię, to chociaż weekend w Paryżu. W eleganckim hotelu itd.

Gość chcesz ją uszczęśliwić
TO SIĘ PALANCIE ROZWIEDŹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I NIE RÓB Z NIEJ SWOJEJ KOCHANKI TYLKO PARTNERKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Mam pytanie do autora topiku.. Ty chcesz być z nią czy tylko lubisz sex dwa razy dziennie???

Gość gość
phi 10 lat! słyszałem o gościach po 50 co do nich same 20+ chodzą na przyjemne chwile bez kasy

Gość gość
Fifa, ten topik ma DWANASCIE LAT, a ty "masz pytanie do autora". No comments.

Gość gość
Moja jest młodsza 13 lat.

Gość gość
Co z tego jeśli i tak wyglądacie jak rówieśnicy .

Gość gość
09.17 no właśnie, na seks przychodzą, a takich starych prykow do związków nie chcą! Ewentualnie jakąś młoda się zwiąże z 40+ tylko jeśli on bedzie kasiasty i będzie sponsorował niunie, ona bazie patrzala na swoje korzysci- a i tak jak pozna młodego fajnego faceta to będzie tamtego zdradzać z nowym albo odejdzie, bo młody będzie ja pociągał, nie to co stary sponsor. Nie łudzcie się! ;)

Gość gość
To nie chodzi o łudzenie się, tylko o seksik z młodym, świeżym, chętnym i pełnym pomysłów ciałkiem. Jego motywy są nieistotne póki nie kradnie i daje błogie zaspokojenie. :) Popieram, dziewczęta, zaspokajajcie starszych panów!