Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 TYLKODLASZCZERYCHKOBIET

SONDABLISKIE SPOTKANIE Z MALYM PENISEM

Polecane posty

Go艣膰 sssssssssssssss
ale podszyw, ma idealnego ,p oprstu tamci mieli za wielkie pa艂y i juz, koniec tematu

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 niech 偶yj膮 艂atwe panny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j facet ma 43 cm
i jest troche za MA艁Y !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ka偶dego 艂ykn膮

Udost臋pnij ten post

Nienawidz臋 ma艂ych penis贸w, a najgorsze jak maj膮 ma艂o w obwodzie...Okropie艅stwo. Zreszt膮 co tu du偶o gada膰, oszukujemy si臋, 偶e co ma艂e, to pi臋kne- a dotyczy to piersi i penis贸w, ale to nie jest prawda. Ale jak znam 偶ycie zaraz mnie zlinczuje banda zakompleksionych ludzi he he

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hendra
Prawda jest taka, 偶e ma艂y po prostu nie si臋ga tam, gdzie trzeba (orgazm pochwowy=dra偶nienie punktu G, niestety panowie taka jest prawda), a z za chudym nie ma wystarczaj膮cego tarcia. Za to za du偶y boli przy g艂ebokiej penetracji, bo wali o szyjk臋 macicy. Tak wi臋c du偶o mo偶na nadrobi膰 technik膮, ale nie wszystko...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozmiar ma znaczenie
oczywi艣cie w pewnych granicach 14-15 cm dlugosci w zupe艂nosci wystarczy a faceci z 5-10 cm no c贸偶 pora偶ka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do lasintii
zlinczowa膰 to Cie moge moim wielkim pytonem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do lasintii
"skarbie"? a gdyby do tego 偶e mam sporego pytona dorzuci膰 偶e krzycz臋 podczas pukanka "dawaj ma艂a, teraz wgnbiot臋 ci dupsko w 艂贸zko" to te偶 by ci sie podoba艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do lasintii
lubisz krzycze膰 czy raczej miauczysz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lasintia.
LUBIE OSTRE ANALE !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do lasintii
doskonale

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do lasintii
no?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do lasintii
prawdziw膮 pytam

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 dziewczyny!!!. prosz臋 was o szczero艣膰. wymiary mojego penisa to : 19 cm. d艂ugo艣ci i 15 cm. w obwodzie. To du偶o czy ma艂o? i do jakich pozycji taki rozmiar nadaje si臋 bardziej a do jakich mniej? Prosz臋 was o odpowiedzi

Udost臋pnij ten post

no dalej, nie b膮d偶cie takie nie艣mia艂e - prze偶yje kazd膮 odpowied偶

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Reck
Hehehehe, a ja u kobiet szukam 艂echtaczki - bo to jest odpowiednik penisa a nie cycki. Mia艂em do czynienia z wieloma kobietami i prawie wszystkie mia艂y 艂echtaczki mizerne, nawet u niekt贸rych prawie nie istniej膮ce. Nic tak nie podnieca jak mega 艂echtaczka. Na szcz臋scie moja zona ma zajebist膮 wielko艣ci ma艂ej wisienki i jak ja tylko dotykam to juz mam orgazm apotem kolejnych kilka. Po prostu wariuje na punkcie mojej 偶oneczki- w艂asciwie rucha艂bym ja bez przerwy i nie przeszkadza jej ze m贸j sprzet nie jest okaza艂y ( 16 cm, 18 cm w obwodzie), i twierdzi 偶e po prostu dostaje mega orgazm gdy ja posuwam i dok艂adnie wypiszczem 艂echtuni臋. Zawsze przy takiej mi艂o艣ci wycieka z niej ka艂u偶a zajebistego 艣luzu, kt贸ry uwielbiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 R2RO
Reck masz ch艂opie bujn膮 wyobra藕ni臋 :) Wracaj膮c do tematu - ja jestem z tych raczej gorzej obdarzonych (13 cm), do tej pory mia艂em 4 partnerki w 艂贸偶ku i 偶adna z nich nie narzeka艂a na brak cm. Jedna, bardzo drobniutka wr臋cz nawet narzeka艂a 偶e j膮 boli i musieli艣my uwa偶a膰. Ostatnia z kt贸r膮 by艂em jest starsza ode mnie o 3 lata, spa艂a chyba z 15 facetami i cho膰 sama przyzna艂a, 偶e du偶ego nie mam, to jednak orgazmy mia艂a ze mn膮 podobno niesamowite. Pozdrawiam wszystkich zakompleksionych :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Reck
doR2RO nie wiem o co chodzi Ci z T膮 wyobra藕ni膮 po prosta mega pasuje mi moja 偶ona, a jej pasuje, ze mam grubego a nie d艂ugiego. I fajnie ze masz tez niez艂e laski, kt贸re Cie doceniaj膮. No ja juz swoje lata mam, troche juz cipek widzia艂em- nie powiem, raz mi sie trafi艂o,ze kobitka stwierdzi艂a, ze mam za ma艂ego - a to taki ma艂y kurdupel z 150 mia艂a a cipsko takie,ze naprawde by艂em zdumiony- jak jej minete wali艂em, to mi ca艂a broda wpada艂a do jej dziury- a pisze to po to,ze po prostu trzeba sie dobrac odpowiednio Jedni lubi膮 owies a drudzy seks hehhehe, jedne potrzebuja du偶ych inne mniejszych, jeszcze inne twierdz膮,ze seks je wog贸le nie bawi itp. CZasami mo偶na stan膮膰 przed dylematem niedopasowania jak mnie si臋 to zdarzy艂o, ale z tego powodu nie ma co robic dramatu. Zycze wszystkim udanych zwi膮zk贸w- niech te co maj膮 wiadra trafia na kolumne Zygmunta, a te co sa skromne w wymaganiach niech na takich trafi膮. Mam jednego kumpla co ma sprz臋t zajebisty - widzia艂em nie raz bo do sauny chodzimy nieraz - tak faktycznie jak m贸wi od 24-do 28 cm - zalezy od poniecenia ( wiecie ile tam krwi trzeba?). No i kumpel ten znany jest z tego,ze ci膮gle przebywa w zwiazkach ze starszymi Paniami - takimi 45+ po kilku porodach i tu znalaz艂 swoja nisze i dopasowanie hehe i jest zadowolony ze hej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mayorr
no to zaje... 艣cie Sam jednak uwa偶am, 偶e kobiety powinny wykazywa膰 wi臋cej pow艣ci膮gliwo艣ci. Mowa o tym, 偶e lubi膮 du偶e penisy to wielkie faux pas z ich strony w delikatnej wersji, w bardziej dosadnej to powiem, 偶e puste szmaty mog膮 co艣 takiergo m贸wi膰.

Udost臋pnij ten post

nie wyobrazam sobie jak mozna nie czuc w sobie penisa???!!! skoro nawet palec jest wyczuwalny...jakies bajki niektorzy tu opowiadaja:P zreszta trzeba sobie tylko optymalna pozycje wyszukac i po klopocie-jesli sie kogos pozada oczywiscie i baaardzo lubi;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Poje_banny
Reck, mia艂em to samo..... Kiedys za czas贸w studenckich w akademiku z nud贸w poderwa艂em sobie takiego ma艂ego kurdupla - no mo偶e mia艂a max 145 cm. A cipsko mia艂a takie,偶e jak chcia艂em jej zrobi膰 palc贸wk臋, to mi ca艂膮 r臋ke wessa艂o. To by艂a najwieksza cipa jaka widzia艂em. Wtedy po raz pierwszy wsadzi艂em kutasa i ca艂e jaja do jej cipy . By艂a zachwycona. Jak wyci膮ga艂em to dosta艂a takiego orgazmu, ze pu艣ci艂y jej zwieracze i mia艂a mega piss. Strasznie mnie to podjara艂o. i bardzo lubie sikanko przy stosunku. Tak wedlug mnie niskie przysadziste maja naprawd臋 du偶e cipy. M贸j kumpel o偶eni艂 sie z taka ma艂膮. Jak mia艂a rodzic Odprowadzilili艣my j膮 na porod贸wk臋 i zanim doszli艣my do domu ( jakie艣 10 minut to ju偶 by艂 telefon 偶e urodzi艂a. Potem m贸i艂a,偶e nie wie, czego kobiety tak boja si臋 porod贸w... bo ona po prostu pyk i po wszystkim, nic ja nie bola艂o, spoko. Podejrzewam 偶e dlategi,偶e ma po prostu wielkie cipsko ale nie pyta艂em kumpla o to bo chyba by sie na mnie obrazi艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kkobietkaa22
Z tym rozmiarem penisa to jednak prawda. Przynajmniej ja mam tak, 偶e wol臋 nieco wi臋ksze. Maluchy sprawiaj膮 mi mniejsz膮 przyjemno艣膰 Ale jest te偶 zawsze anal. A tutaj du偶y sprz臋t nie jest potrzebny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do qazxsw
chcialam cie tylko poinformowac ze te obwisle i nieksztaltne piersi to zazwyczaj maja te co posiadaja duuze :] tak na przyszlosc zebys wiedzial :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asdrew
:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 miiki
kobiety do seksu niezb臋dna jest suwmiarka ! ha ha podobno jest wa偶niejsze 偶eby by艂 odpowiednio twardy i gruby d艂ugo艣膰 jest mniej wa偶na i 艣redni wtedy wystarczy ale przecie偶 nie wiem , mam 艣redniego i mojej kobiecie jest dobrze

Udost臋pnij ten post

Witka! Surfuj膮c po necie wchodz臋 na przer贸偶ne strony i na co si臋 natkn膮艂em???.....na naprawd臋 dyskusje o niskim poziomie, szczeg贸lnie u niekt贸rych Pa艅. Przyznam r贸wnie偶 偶e s膮 wypowiedzi kobiet kt贸re naprawde wiedz膮 i znaj膮 偶ycie seksualne. Ale niestety jak czytam tak prymitywne wypowiedz niekt贸rych kobiet na temat m臋skiego penisa jak np: \\\"...jak zobaczy艂am jego fiutka to zacz臋艂am chichota膰...\\\", albo \\\"...jak widze to co艣 mi臋dzy nogami to odechciewa mi si臋....\\\". Je偶eli jaka艣 kobieta by mi powiedzia艂a co艣 w podobnym stylu, albo zacz臋艂a si臋 艣mia膰 z mojego cia艂a to zrobi艂bym jedno: powiedzia艂 PRECZ i wypieprzy艂 za drzwi bez wahania. Czy by艂oby do 艣miechu kobietom je偶eli facet by 艣mia艂 si臋 偶e ma brzydkie piersi, albo ci..臋??? To jest 偶a艂osne. Ciekaw jestem jak te kobiety (te mi艂o艣niczki wielkich penis贸w) same wygl膮daj膮...A co kobiety nie maja r贸偶nego kszta艂tu swych cia艂, wielko艣ci i j臋drno艣ci piersi, wielko艣ci 艂echtaczek, warg sromowych,wielko艣ci sutk贸w??? Ka偶dy si臋 rodzi r贸偶ny. Najlepiej by by艂o jakby tacy faceci si臋 powiesili jak to stwierdzi艂 jeden z dyskutant贸w. Ja osobi艣cie uwa偶am 偶e mam normalnego penisa 14/15 cm i do艣膰 grubego 13 cm. Moja ukochana ma prawie za ka偶dym razem orgazm, ale wszystko zale偶y od dnia, stopnia podniecenia, warunk贸w itp., r贸wnie偶 pr臋偶no艣膰 penisa. Moja poprzednia partnerka r贸wnie偶 by艂a bardzo zadowolona. Widzicie ja nie mam 20 cm, a za ka偶dym razem moja dziewczyna odczuwa na pocz膮tku b贸l i uczucie jak by by艂 w gardle. Wiele os贸b nie ma zielonego poj臋cia o anatomii cz艂owieka, a si臋 wypowiada. A tak poza tym 75% kobiet nie prze偶y艂o w 偶yciu orgazmu poniewa偶 r贸偶ne kobiety w r贸偶nych pozycjach mog膮 osi膮gn膮膰 rozkosz. I....bardzo rzadko d艂ugo艣膰 m臋skiego cz艂onka przekracza 16cm. No i kpi臋 z \\\"beemkowc贸w\\\", bo Ci pseudofaceci i ich pseudo Casanowo艣膰 wywo艂uje u mnie 艂zy w oczach oczywi艣cie ze 艣miechu. W pe艂ni popieram ch艂opak贸w tu na forum i rozwa偶ne i m膮drze m贸wi膮ce kobiety. Ch艂opaki nic si臋 nie martwcie 偶e macie NORMALNE penisy. Jest ok i nie sugerujcie si臋 wypowiedziami zwolenniczek mutant贸w, bo to one b臋d膮 mia艂y w 偶yciu ci臋偶ko z przyjemno艣ci膮:-))) Ale technika rz膮dzi tak czy inaczej, bo... po co komu艣 najlepsza gitara jezeli nie umie na niej gra膰. Ja osobi艣cie nie lubi臋 wielkich piersi. Liczy si臋 MI艁O艢膯 i uczucie. Uwa偶am si臋 za dobrego w 艂贸zku i to nie tylko koja opinia, ale absolutnie si臋 tym nie szczyc臋, nie panosze, bo tak naprawd臋 nie ma czym. Mo偶na si臋 szczyci膰 poziomem inteligencji, m膮dro艣ci膮 a nie penisem czy innymi bzdurami. POZDROWIENIA dla normalnych. PEACE, GOD BLESS YOU.

Udost臋pnij ten post