Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 TYLKODLASZCZERYCHKOBIET

SONDABLISKIE SPOTKANIE Z MALYM PENISEM

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Jestem ciekawy czy jeden penis moze miec jednoczesnie opinie duzego i malego. Ja zawsze myslalem ze jestem ponizej sredniej, skazenie p***ografia wyszlo. Nie mialem jakichs kompleksow, nie mialem oporow zeby pokazac sie bez gatkow na saunie czy pod prysznicem ani pokazac go panience. Od kiedy jestem zonaty nigdy nie slyszalem zadnego narzekania, w niektorych pozycjach zonka prosila o ostroznosc bo za gleboko wchodzil np, nozyczki albo na stojaka. Pewnego razu zmierzylismy i miarka pokazala prawie 17cm i 14,5obwodu i po sprawdzeniu w necie okazalo sie ze nie jestem maly tylko srednio duzy i gruby. Duze wg, tabeli zaczynaja sie od 18. Takze jak jakas panna pisze ze byla z malym bo mial 14cm i ze porazka bo nic nie czula to niech sobie taka poszuka w necie ze 14 to srednia i 50% facetow dysponuje takimi sprzetami. Gdyby taka ujezdzala 2 cm wiecej to by byla wniebowzieta? smiem watpic. Pochwa ma okolo 10cm dlugosci i potrafi sie zacisnac na wszystkim co sie w nia wsadzi np palec, a co dopiero fujara chociazby miala miec 12 cm.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 iza londyn
do szkoly :) bo widze doswiadczenia zero, tylko z ksiazek do leczenia kompleksow :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak co poniedzialek wybralam sie wieczorkiem na basen, jednak po drodze mialam nieprzyjemnosc poznac fiuta pedzacego autem prosto przez kaluze, obok ktorej wlasnie przechodzilam ;| Ale mnie w****il!! Prawie podskoczylam ze szczescia, jak zobaczylam te same auto zaparkowane pod moim basenem... Mysle utopie h*ja ;) Szybko sie przebrapam, wchodze na basen (moja ofiara wlasnie wychodzi z wody) juz chce drzec ryja ;) i nastapilo objawienie... Prawie slyszalam glosne ALLELUJA ;D patrze mu na kapielowki ;) a tam glllllllllladziutko ;> Mysle sobie ale ci doj***e ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martuska28lb
hahaha piekne :) no ja tez lubie popatrzec co sie w kapielowkach kryje, a jak koles jest wnerwiajacy i ma malego to ma przechlapane :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlugo nie musialam czekac ;) Kierunek sauna, rozlozyl recznik i siada w gaciach?! Przeprosilam i mowie ze to sauna bez tekstylna i musi je sciagnac ;p A on czy ja tez nie mam, uchylilam kawaleczek cipki ;> ten sie chyba napalil bo odrazu wstal i gacie w dol ;D JEZU LUDZIE!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martuska28lb
haha no i jak bylo? :D wysmialas? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wyciagnelam reke i mowie z beka ze pomoge a Ty w tym czasie polej wody na kamienie ;> widac nie tylko fiutka mial malutkiego ;D bo wstal z recznika caaaaly nagusienki ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martuska28lb
wysmialas go? :) za te ochlapanie i w ogole za wielkosc? :) ile mial cm?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wtedy ja szybko chyc za recznik i do wyjscia ;D Chlopak nie wiedzial co sie dzieje, stanelam na progu ;D i z z******ta beka powiedzialam "niedosc ze jezdzisz jak c**a, to siurka masz tez jak c**a ;D" I poszlam ;D po drodze minelam basen ;> i ku mojemu zadowoleniu aqua aerobik sie skonczyl ;> i wszystkie Panie oczywiscie ;D kierunek sauna!!!!!!!! Buhahahahahaha ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martuska28lb
ja pare razy mialam szydere z wielkosci, raz nawet bylam z facetem, ktorego to krecilo :) ile mial ten twoj na oko? 10?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
K***a moze z 3!!! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
lepszy za ma艂y ni偶 za du偶y. je艣li penis jest ma艂y to zawsze mo偶na zrekompensowa膰 technik膮 i b臋dzie fajnie. a za du偶y czasem po prostu sprawia b贸l, zw艂aszcza je艣li dziewczyna jeszcze nie rodzi艂a i nie jest rozepchana. no a ju偶 anal z du偶ym pytonem to w og贸le masakra :( trauma na ca艂e 偶ycie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martuska28lb
rozumiem, ze mialas anal z duzym? ja sie przyzwyczailam do duzych, na pierwszy raz nie bylo latwo, ba analnie nawet za nastym ale teraz od malych to stronie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po analu z du偶ym penisem mia艂am szczelin臋 o***tu, leczy艂am si臋 ponad rok i mia艂am na to operacj臋. to by艂o okropne

Udost臋pnij ten post

I to jest kolejny plus na korzysc dla mnie ;p przeciesz wielkoch**e wugladaja wrecz ochydnie ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martuska28lb
uh no to ciezko, ja takich przezyc nie mialam, moze facet byl malo delikatny albo mial grubego jak termos :) no, rozumiem cie dziewczyno

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 z ma艂ym
Ja mam 10 cm, spa艂em z wieloma kobietami (ponad setk膮) i 呕ADNA nie narzeka艂a. Przeciwnie, wiele mi powiedzia艂o, 偶e by艂em ich najlepszym kochankiem ever. Bo je艣li kobieta nie rodzi艂a wiele razy metod膮 naturaln膮, to czy facet ma 10 cm czy 20 nie ma 偶adnego znaczenia, no chyba 偶e psychologiczne, wi臋c g艂owa do g贸ry "maluchy"!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podrawiam wszystkich facet贸w z ma艂ymi :) r贸偶nica jest, ale tylko na wasz膮 korzy艣膰.... poza tym faceci z du偶ymi si臋 mniej staraj膮 w 艂贸偶ku bo maj膮 za du偶e mniemanie o sobie i wydaje im si臋 偶e ju偶 sama wielko艣膰 przyrodzenia wystarczy, 偶eby kobieta by艂a w si贸dmym niebie... a wcale tak nie jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
plotki :D

Udost臋pnij ten post

Hehe a slyszalem, slyszalem ;) RozsiewSz plotki ze moj maly fiut jest slodki (werbalnie ;p)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Malutki temat ;p wiec pozwole sobie podniesc...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rebred
ech zapomnia艂em... r-xser@wp.pl

Udost臋pnij ten post

ja tez mam malego niestety... i wiem ze laski wola (przynajmniej taki jest stereotyp) duze kootasy. ale nic nie poradzimy ze natura dala nam rozum a nie "ptaszyska" :) mam29 lat i jakies 12-13cm (nie mierze bo po co?). jak stoi jest naprawde bardzo sztywny i twardy...no ale maly. bardzo mnie to oniesmiela i doluje wiec do k****y n臋dzy przesta艅cie si臋 na艣miewa膰, bo nie wiecie nawet ile mo偶ecie komu艣 krzywdy narobi膰. o siebie si臋 nie martwie, ale niekt贸rzy maj膮 na prawd臋 s艂ab膮 psychik臋... ogarnijcie si臋 dziewczyny i ch艂opaki.lubicie duze to szukajce duzych, ale z ma艂ych si臋 nie na艣miewajcie (przynajmniej nie prosto w oczy ch艂opakowi) pozdrawiam i czekam na chamskie komentarze w moj膮 stron臋 hehe tryskus@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 呕onaDu偶ego
Moj maz ma wielkiego penisa, 21 cm i gruby, 15 cm obwodu. Seks jest z******ty, ale sa tez,problemy. Lubie seks anlny no ale przy takim penisie to jest nie lada wyzwanie. Lubie tez lody robic, ale nie powiem ze po 10-15 minutach to usta zaczynaja mnie bole膰. wiec,chyba jednak wolalabym aby mial troche mniejszego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na forum kafe-ero wszyscy maja co najmniej 18 cm. haha zalosne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tydzien czasu swirowalam z takim jednym malym ci*uliczkiem, jak juz mialo do czegosc dosc to ja sie wycofalam jak zobaczylam w jego majtach 9cm. normalnie wpadka na calego tydzien zmarnowany, teraz juz na pierwszym spotkaniu pomacam przez spodnie czy warto sie jeszce spotkac z fagasikiem:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zalosna baba :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pewnie zaden prawdziwy facet nie chcialby sie spotkac z taka t臋pa bab膮 jak ty, typowym k***iszczem. Zryj gowno szmato.

Udost臋pnij ten post