Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 TYLKODLASZCZERYCHKOBIET

SONDABLISKIE SPOTKANIE Z MALYM PENISEM

Polecane posty

Go艣膰 m贸wca
prawda jest taka 偶e rozmiar przeszkadza tylko kobietom bo m臋偶czyzna nie b臋dzie mia艂 k艂opotu z orgazmem, nawet jak b臋dzie mia艂 3cm :) to jest chyba jakie艣 forum feministek, kt贸re ca艂e dnie my艣l膮 tylko co by tu napisa膰 偶eby tylko urazi膰 faceta nigdy nie b臋dziecie w ten spos贸b szcz臋艣liwe xD hahahahahhahahaha jak sie ma za du偶膮 jame to tak jest, ja kiedy艣 mia艂em styczno艣膰 tak膮 spotka膰, matko co to by艂o, nie do艣膰 偶e nieogolona to jeszcze mo偶na by艂o w ni膮 wsadzi膰 ca艂膮 r臋k臋, 偶al taka to powinna mie膰 kompleksy, a nie tutaj pisze 偶e tylko 27 czy ile艣 tam cm mo偶e da膰 jej orgazm :) owszem, ale trudno jej b臋dzie kogo艣 takiego znale艣膰 xD hahahahahhahahahahahaha

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 prawdom贸wca
mia艂em kiedy艣 bliskie spotkanie z wielk膮 szpar膮, matko co to by艂o :) nie do艣膰 偶e nie ogolona to jeszcze mo偶na by艂o tam wsadzi膰 ca艂膮 d艂o艅 :) uciek艂em z tamt膮d xD ch艂opaki nie przejmujcie si臋, nawet jak macie po 3 cm to wy b臋dziecie mieli orgazm :) to 30 centymetrowe jamy powinny mie膰 kompleks, bo to streszne niewypa艂y s膮 xD 偶al

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawdom贸wca
mia艂em kiedy艣 bliskie spotkanie z wielk膮 szpar膮, matko co to by艂o :) nie do艣膰 偶e nie ogolona to jeszcze mo偶na by艂o tam wsadzi膰 ca艂膮 d艂o艅 :) uciek艂em z tamt膮d xD ch艂opaki nie przejmujcie si臋, nawet jak macie po 3 cm to wy b臋dziecie mieli orgazm :) to 30 centymetrowe jamy powinny mie膰 kompleks, bo to streszne niewypa艂y s膮 xD 偶al

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawdom贸wca
mia艂em kiedy艣 bliskie spotkanie z wielk膮 szpar膮, matko co to by艂o xD nie do艣膰 偶e nie ogolona to jeszcze mo偶na by艂o tam wsadzi膰 ca艂膮 d艂o艅 xD uciek艂em z tamt膮d xD ch艂opaki nie przejmujcie si臋, nawet jak macie po 3 cm to wy b臋dziecie mieli orgazm xD to 30 centymetrowe jamy powinny mie膰 kompleks, bo to streszne niewypa艂y s膮 xD 偶al

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawdom贸wca
PS. mia艂em kiedy艣 bliskie spotkanie z wielk膮 szpar膮, matko co to by艂o hehe nie do艣膰 偶e nie ogolona to jeszcze mo偶na by艂o tam wsadzi膰 ca艂膮 d艂o艅 hehe uciek艂em z tamt膮d hehe ch艂opaki nie przejmujcie si臋, nawet jak macie po 3 cm to wy b臋dziecie mieli orgazm hehe to 30 centymetrowe jamy powinny mie膰 kompleks, bo to streszne niewypa艂y s膮 heheheheheheheh 偶al

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawdom贸wczyni
kiedy艣 mia艂am stosunek z 24 cm penisem, ale mimo 偶e kochali艣my si臋 ok godzin臋 nie prze偶y艂am orgazmu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fabian76
Do niedawna wydawa艂o si臋, 偶e nie ma skutecznego sposobu na powi臋kszenie penisa. M臋偶czy藕ni, kt贸rzy nie byli zadowoleni z wielko艣ci swoich cz艂onk贸w musieli si臋 z tym pogodzi膰, co cz臋sto prowadzi艂o do niepotrzebnych frustracji. A spos贸b jest bardzo prosty, w pe艂ni naturalny i przynosz膮cy efekty w kr贸tkim czasie. http://www.intymnosc.pl/aff/8505/product_info.php

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikusiewo
wielkosc czlonka sie liczy do wzrostu tj 4 cale=147 cm,5cali=162 cm,6cali=177cm,7cali=193 cm,8cali=208cm-,tylko 4 ludzi mialo powyzej 12 cali i tylko 4 ludzi mialo wzrost powyzej 100 cali tj 255 cm wzrostu 1 na 100 ludzi bedzie mialo czlonka powyzej 22 cm 1 na 100 bedzie mialo wzrost 225 cm czyli czym wyzszy tym wiekszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taktaktaktak
ma艂y_kutasek z ciekawo艣ci ile to cm ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂y_kutasek
do taktaktak oko艂o 10 cm ma :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taktaktaktak
s艂odki, rozczula mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ggyhggui
ta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikusiewo
dlugosc penisa zalezy od hormonu wzrostu mezczyzny.czyli maly penis niski wzrost duzy penis wysoki wzrost, hormon wzrostu rozdziela sie propocjonalnie na wszystkie organy na penisa tez ale sa wyjatki jak zamalo hormonu pojdzie na penisa to wtedy mezczyzna bedzie mial malego do 11 cm a wzrost normalny a jak zawiele tojego penis bedzie mial 20 cm a wzrost normalny.np robert wadlow mial 68 cm i ciagle mu rosl,testosteron tohormon podniecenia czyli np mezczyzna spotyka sie z kobieta ida do lozka i staje mu po 1 godzinie pieszczot a np 2 stanie sam widok panienki czyli testosteron to jest hormon podniecenia a dlugosc penisa zalezy od hormonu wzrostu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dhteheh
mikusiewo- opowiadasz bzdury

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 t7ioyop
tak czytam i czytam...mysl臋 偶e wiele os贸b tu si臋 wypowiadaj膮cych tak naprawd臋 posiada naprawd臋 ma艂a wiedz臋/ ma ma艂e do艣wiadczenie w sprawach sexu a w buzi ka偶dy mocny jest:) po pierwsze je偶eli chodzi o d艂ugo艣膰/obw贸d. 艣rednia d艂ugo艣膰 m臋skiego cz艂onka to 14-15 cm mierz膮c od g贸ry. czytaj膮c to forum wychodzi 偶e co druga mia艂a mozliwo艣膰 przetestowania ponad 18 cm co naprawd臋 zdarza si臋 w populacji do艣膰 rzadko ale ok. mo偶e wszystkie mia艂y to szcz臋艣cie:) bior膮c pod uwag臋 unerwienie przedniego odcinka pochwy oraz fakt 偶e tak naprawd臋 liczy si臋 przede wszystkim obw贸d penisa - problem z ma艂ymi penisami polega na tym 偶e s膮 nie tyle 偶e za kr贸tkie lecz maj膮 za ma艂y obw贸d i s艂aby nacisk na 艣cianki pochwy -niestety. Jestem 34 letnim facetem. mam 14,5 cm d艂ugo艣ci, natomiast obw贸d (艣redni mierzony w 3 punktach) to 13,7. mia艂em w 偶yciu 23 partnerki. od 5 lat jestem b szcz臋艣liwym m臋偶em. kocham si臋 z 偶on膮 艣rednio 4-5 razy w tygodniu. wczesniej, przed 偶on膮, prowadzi艂em bogate zycie sexualne. miewa艂em przyjaci贸艂ki od sexu, tr贸jk膮t, r贸zne fajne akcje o kt贸rych teraz mysle z usmiechem, ta m艂odo艣膰:) m贸wcie co chcecie ale zycie, moje do艣wiadczenie pokaza艂o mi 偶e bez w膮tpienia by艂em i jestem dobrym kochankiem. nie mam kompleks贸w 偶adnych, nigdy ich nie mia艂em. niejedna kobieta z kt贸ra sie kocha艂em chcia艂a potem si臋 ze mna spotyka膰 tylko na sam sex. mia艂em r贸偶ne propozycje. ch艂opaki...jak chcecie byc dobrymi kochankami to nie s艂uchajcie jakis pustych lalek. tylko je pieprzcie ile wlezie, robic trzeba swoje, z g艂ow膮:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikusiewo
dhteheh wyobraz sobie czlowieka 2,50 m wzrostu z 15 cm penisem albo czlowieka 1,10 z 45 cm i zobaczymy gdzie on siegnie poniewaz u czlowieka 1,10 go przerosnie a u 2,50 bedzie niewidoczny po trudno sobie wyobrazic czlowieka o wysokosci 100 cali z 6 calowym penisem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikusiewo
dhteheh wyobraz sobie czlowieka 2,50 m wzrostu z 15 cm penisem albo czlowieka 1,10 z 45 cm i zobaczymy gdzie on siegnie poniewaz u czlowieka 1,10 go przerosnie a u 2,50 bedzie niewidoczny po trudno sobie wyobrazic czlowieka o wysokosci 100 cali z 6 calowym penisem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 frurugg
Ale jaja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 -Cze艣膰
Jestem dziewczyn膮, dla mnie jest najwa偶niejsza mi艂o艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Eheheh ; )
Cze wam.Mam 189 cm wzrostu i 9 cm mo偶e troszk臋 wi臋cej d艂ugo艣ci penisa.A wiec wzrost niema nic wsp贸lnego z d艂ugo艣ci膮 cz艂onka... dodam jeszcze 偶e dla mnie u kobiet nie liczy si臋 wielko艣膰 piersi kto艣 wcze艣niej napisa艂 偶e dla ka偶dego m臋偶czyzny najwa偶niejsz膮 rzecz膮 s膮 du偶o piersi tak nie jest dla mnie najwa偶niejsza jest twarz,oczy,sylwetka idt.Mit o du偶ych piersiach prys艂 przynajmniej dla mnie...

Udost臋pnij ten post

aha ciekawe dobrze ,偶e masz swoje zdanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A to zamilklo, tyle wpisow i k
i koniec?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 -Cze艣膰
wa偶na jest te偶 osobowo艣膰.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarny_jezus
wiec ja mam 14 kat od trzech miesi臋cy ostaynio se zmierzy艂em we wzwodzie 17,4cm a w spoczynku 11 w obwodzie 14cm ale tak optycznie to wydaje sie 偶e jest ma艂y bo mam prawie 2 metry mam 196 cm wiec wydaje sie jak by mia艂 z 11 czy co艣 ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikusiewo
a jakiego maja robert wadlow, john rogan, leonid stadnik,fiodor mahnow i mezczyzni od 230cm wzrostu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikusiewo
dlugosc penisa do wieku 11 lat 8,5 cm-12 lat 10cm-13lat 12,5cm-14lat 13,5 cm-15 lat 14cm-16lat 15cm 17 lat 16 cm to a rozmiary normalnego czlowieka 178 cm a to rozmiary roberta wadlowa jego narzady plciowe rosly w nieskonczonosc 1 rok 10cm 5 lat 20 cm 10 lat 30 cm 13 lat 40 cm 16 lat 45 cm 18lat 50 cm 20 lat 55 cm 22 lata 60-64 lub 68 cm

Udost臋pnij ten post