Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mychaaaaa

Jak kocha to poczeka? Pytanie do chłopaków i nie tylko...

Polecane posty

Gość taki sobie mądry
no to życze żeby wam się udało przez całe życie zostać razem. powodzenia

Gość bziumbzia oryginał
Do Dziewczyno : tak w miare obiektywnie to czytam i jesli chodzi o temperament to można go poznać nawet nie kochając sie fizycznie ( badania nawet wykazały że temperament większośc ludzi ma przecietny, więc z dopasowaniem tego elementu nie powinno byc większych problemów), co do dopasowania fizycznego to seksuolog by Ci powiedział że każdy normalnie zbudowany człowiek jest w stanie sie dopasować z drugim człowiekiem fizycznie. Więc jakby te argumenty odpadają. Ja nie neguję tego,. że miłośc pomiedzy mężczyzną a kobieta to równiez seks, ale to, kiedy on ją uzupełni to juz wybór danej pary i nie wmawiaj dziewczynie że jest oziębła, bo nie jest. A u seksuologów siedzą różni ludzie , nie tylko ci którzy czekali do ślubu, a nawet pewnie jest ich mniejszość. To tyle.

Gość Mychaaaaa
DZIĘKUJE ZA WYPOWIEDŹ! WŁAŚNIE TAKA MI BYŁA POTRZEBNA! OBY MNIE TEŻ TAKIE SZCZĘŚCIE SPOTKAŁO I OBY MÓJ CHŁOPAK OKAZAŁ SIĘ TAKI WSPANIAŁY JAK TWÓJ ... USZANOWAŁ MOJĄ DECYZJĘ I BYŁ ZE MNIE DUMNY :) DZIĘKI JESZZCZE RAZ !

Gość ONA......
Ja jestem ze swoim juz 3,5 roku. Nie kochalismy się jeszcze.Nie dlatego ,że ja chce czekac do slubu, nie... Dlatego ,ze nie moge po prostu sie otwiorzyc.Boję sie czegos, bólu ,ciązy ,niewiem....To cos w psychice. Ale wiem ,ze mój facet mnie kocha bo jest ze mną tyle czasu bez sexu,co prawda robimy inne rzeczy ,ale nie stosunek.I wierzcie ,ze facet jak kocha to poczeka .Poczeka dłuuugo... Lecz nie całą wiecznosc i o tym pamietajcie.Ja teraz chce rozpocząc juz współzycie, bo taki okres czasu i nic...:( Wiem ,ze mnie kocha i dlatego chce się przełamac i to zrobic... Pozdrawiam :)

Gość Do Mychyyyy
Ps jeszcze jedno;) te sprawy niedopasowania tzw czy roznicy temperamentow to brednie....prawdziwa milosc nie zna takich pojec, ale przekonac sie moze o tym tylko Ten, kto prawdziwie kochal:D no ale Ty Mycho zdaje sie wiesz dobrze o tym:)

Gość bziumbzia oryginał
dlatego napisalam "wiekszosci"

Gość Mychaaaaa
dziękuje jeszcze raz za WSZYSTKIE wypowiedzi Cieszę się, że nie jestem sama. ZObaczymy jak to będzie. W każdym razie najważniejsze jest to by nigdy nie żałowało się swoich czynów... Żeby postępować zgodnie z własnym sumieniem i wolą. DOBRANOC!

Gość bziumbzia oryginał
Poza tym Mycha kieruje sie swoimi wartosciami z tego co pisze religijnymi i dla niej dobre jest to co nie narusza jej norm. To dla niej jest dobre. Nie ma sensu straszyć jej jakimis czarnymi scenariuszami. Nie kazdy ma szczeście trafić za pierwszymrazem na właściwiego faceta, dlatego w jej przypadku taka postawa dla niej jest dobra, zwłaszcza że jest z tym chłopakiem dopiero 2 miesiace i zanim pozna go fizycznie moze lepiej ze poznaje go jako człowieka.

Gość bziumbzia oryginał
Na marginesie, to dziewica tez może wiedziec jaki ma temperament, przeciez odczuwa pożądanie, zdaje sobie sprawę ( jeśli nie jest dzieckiem) z tego jak czesto się to dzieje. Poza tym poznając osobowośc człowieka mozna w dużym stopniu okreslic temperament, bo nie dotyczy on tylko sfery seksualnej ale całej osobowości. Pozdrawiam.

Gość temperament...
mozna przeciez poznac w wielu sytuavcjach!! chocby tych nerowwych, klotniach (mozna byc wybuchowym, zapalczywym, a mozna byc spokojnym, sichym, opanowanym).... temperament mozna poznac w tancu;) w ruchach, gestach.....