Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaa

kobiety!!!!!- jak dbac o piersi po porodzie?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaa

slyszalam ze powinno sie nosic w nocy stanik bo biust po porodzie b. latwo sie deformuje!! co trzeba robic aby temu zapobiec?? znacie jakies tajniki???

ja noszę stanik do karmienia przez całą dobę i szczerze powiem, nie wyobrażam sobie inaczej. Smaruję też piersi oliwką, pomijając brodawki, żeby skóra nie traciła elastycznści. Na razie rozstepów nie mam ale czy to smarowanie coś pomoże i tym rozstępom zapobiegnie... nie wiem

Gość mjot
a moje sa pelne rozstepow i wiszace:( aaa!!!!!!!

Gość DANIS
JA TEŻ DBAŁAM A MIMO TO PO ZAKONCZENIU KARMIENIA MIAŁAM WORKI TERAZ PO ROKU WRÓCIŁY DO SIEBIE

Gość mjot
jak to wocily?? zdradz co robilas???:)

Gość ajajaja
ja tez jak narazie nie narzekam,jestem w 35,5 tygodniu i pomimo sporego rozmiaru(F 70)nie mam jakichkolwiek rozstępoów,ani biust nie jest opadnięty..Szczerze mówiąc mysle,ze pomimo uzywania super kosmetyków,to chyba bardzo indywidualna sprawa kazdej z nas-tzn,mysle,ze jest to uwarunkowane,chocby genetycznie(moja mama takze nie miała zadnych rozstępów w 2 ciązach)oraz przez to jaką jakosc ma naturalnie nasza tkanka podskórna(to zdanie mojego ginekologa),ja mam chyba farta,przynajmniej jak narazie,bo poza biustem tez nie mam zadnych rozstępów,co oczywiscie nie znaczy,ze się nie zjawią..Acha-równiez nosze dobrze wyprofilowany stanik przez cała dobe juz od 3 miesiąca.Pozdrawiam

Gość zawsze lepiej
poczekaj aż skończysz karmić. Wtedy się załamiesz. W ciąży jest OK, ale potem załamka.

f 70??? ja cie nie moge ale duze!!jest taki rozmiar:)?fajnie masz, i zadnych rozstepow, ech ja np na brzuch mam gladki zero rozstepow a cycki moje sa teraz strasznie przez nie zniszczone. boje sie ze jak strace pokarm beda oklapniete!!!:(

Gość ajajaja
nie chwalmy dnia przed zachodem słonca...Zobaczymy,moze i wwyjda mi na sam koniec,albo po porodzie,to tez mozliwe..A co do rozmiaru to z jednej strony fajnie...owszem,ale z drugiej lipa straszna-cholernie cięzko dostac jaką kolwiek bieliznę ładną-sama tylko taka babcina...bleee,poza tymnormalnie dziewczyna moze sobie kupic stanik firmy krzak za np 20 zł i jest ładny i fajny,a ja??....Za byle co muszę becelowac po 200 zł,bo takie ceny ma np Felina,poza tym nie mogę nigdzie znalezc na siebie stanika do karmienia....a koszule do karmienia z tymi rozcięciami z przodu?...na mnie wyglądaja tak,ze zasłaniaja wszysko,tylko cycki mi wyskakują z przodu i musze dorabiac do nich jakies haftki..tragedia..

Gość Malvia
Bardzo fajny jest żel do biustu firmy Oceanic z serii AA.Można go stosować i w ciązy i po porodzie.Naprawdę daje efekty.Bez pielęgnacj biust po karmieniu to naprawdę załamka.

Gość hej hoop
do f 70:) najgorzej sie spi na brzuchu, co nie?:)

Gość to wy nie wiecie
dbajcie tak samo jak o naleśniki :-P ps a jak dbać o szeroką pochwę???

Najważniejsze jest odpowiednie nawilżenie piersi. Mam na myśli krem intensywnie nawilżający. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Warto dodać, że musisz go stosować regularnie, aby był pożądany efekt. Pamiętaj.