katalinka21 0 Napisano Marzec 18, 2006 eleonore , a jak tam z Tobą kochana masz okres ?? jeśli nie to będzie dobrze sama widzisz ani ja ani alfabetka nie jesteśmy w ciąży choć dopuściłyśmy się takich sytuacji :) buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 18, 2006 eleonore , a jak tam z Tobą kochana masz okres ?? jeśli nie to będzie dobrze sama widzisz ani ja ani alfabetka nie jesteśmy w ciąży choć dopuściłyśmy się takich sytuacji :) buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eleonore Napisano Marzec 18, 2006 nie jeszcze nie mam.ale powinnam dostac dopiero w poniedzielk moze wtorek:) robilam test-negatwyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 18, 2006 eleonore brawo kochana :) bedzie dobrze czekaj cierpliwie na okres :) ja tez niezle za przeproszeniem \"dowaliłam\" robiac ten test , ale stres byl tak cholerny ze powaznie mozg mi odjelo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katalinka21 0 Napisano Marzec 18, 2006 eleonore brawo kochana :) bedzie dobrze czekaj cierpliwie na okres :) ja tez niezle za przeproszeniem \"dowaliłam\" robiac ten test , ale stres byl tak cholerny ze powaznie mozg mi odjelo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eleonore Napisano Marzec 18, 2006 ja tez niezly stres przezylam:( zrobilam test i wyszedl negatywny wiec sie ucieszylam i go schowalam, potem jak chcialam go wyrzucić po paru godzinach, biore, a tu dwie kreski..myslalam, ze padne:( ale to juz bylo po czasie, pisalo w instrukcji ze wynik moze być niewiarygodny, potem jeszcze czytlaam opinie ze przy pre-tescie czesto sie tak zdarzalo dziewczynom wiec sie uspokoilam:) teraz czekam na okres, pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ginekolog Chałupnik Napisano Marzec 18, 2006 Dzieczynki! Brak uświadomienia to tak jak byście weszły do stawu z krokodylami... Jak już chcecie bardzo bawić się "ptaszkiem" tak na serio, to nic prostszego jak ... do apteki kupić "pętle finską" do ginekologa który wam to założy i pełny spokój, zadnych stresów itd.. buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eleonore Napisano Marzec 18, 2006 dostalam okres:) ale sie ciesze:) dzieki dziewczyny za wsparcie, pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Marzec 18, 2006 ja tez dostalam okress .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LALILULLLLLLLLLLLOLA Napisano Marzec 18, 2006 pamietajcie wiecej zadnego barabara bez zabezpieczenia. pora wybrac się do doktora, same widzicie za porządnej wiedzy ie uzyskacie na topikach(pisza tu różni ludzie, tacy co g.... wiedza a sie wymadrzaja,jedna z druga uprawiaja stosunki przerywane czy pieszczoty i nie zachodza (miały farta) i powiedza ze tak niemozna zajsc-ktos posłucha apotem bedzie płacz.(no ztym mydłem i plemnikami tez było dobre) no ale juz po kłopocie,po co tyle stresu do ginka marsz. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marfi Napisano Marzec 18, 2006 "JABŁKO ty tak samo sie nie stresuj bo to jest naprawde niemozliwe zapewniam , skoro twoj chlopak nie mial kontaktu ze sperma na[prawde nie mozesz byc w ciazy to niemozliwe !!" buchachacha chlopak niemusi miec kontaktu ze sperma.yo ty niemozesz miec kontaktu ze sperma zeby nie zajsc. katalinka jakas ty pusta.baw sie tak dalej. zapomniałaś o sluzie w którym sa plemniki i przed wytryskiem mozna przenieś ten sluz w okolice pochwy partnerki i moze dojsc do zapłodnienia. katalinka ty chyba jeszcze podsawówki nieskończyłas skoro takie głupoty opowiadasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Marzec 18, 2006 niom ja wiem wiem ehe:P:D:) ze nie moge dzięki mafii na poczatku fajnie powiedziałes .. nom teraz pujde do ginka po zabezpiecznie .. a pozatym tam ten ktos ws zkochłach nie uczyli nat takiego łajna hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Promyk888888888888888888888888 Napisano Sierpień 16, 2006 Cóż... Facecie 32 masz racje.. ale ... hmm.. nie strasz ich tak :).. rzadko się zdarza, że przez petting dziewczyna zachodzi w ciąże.. wiec.. radze myć rączki jak chłopak zabiera się do wkładania :).. ( oj.. ale to nieładnie brzmi ;) ... ) nie róbcie tego w strachu :).. poprostu uważajcie :) seks i pieszczoty mają byc przyjemne :) a nie okryte obawami i lękami :) róbcie to z głową a napewno nic się nie stanie.. i posluchajcie czasem starszych - bardziej doświadczonych :).. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annnnnnnia Napisano Lipiec 19, 2007 ratunku !!!!!!!czy jeżeli chłopak spuścił sie na moje krocze z zewnątrz a zaraz potem robił mi palcówke to czy jestem w ciąży ??????????????????????? to były dni płodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzik 2 Napisano Lipiec 19, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzik 2 Napisano Lipiec 19, 2007 czesc dziewczyny chyba cos moge wnieść do waszego tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzik 2 Napisano Lipiec 19, 2007 jest tam ktoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annnnnnnnnnnia Napisano Lipiec 19, 2007 juz teraz jestem ... mozesz mi cos powiedziec na mój temat ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytanie.. Napisano Kwiecień 9, 2008 pomocy kochałam sie z kolesiem w 5 dniu cylku ale bez końca we mnie potem zrobiłam płukanke pochwy mydłemi woda (ostatni dzien cyklu) jestem w ciazy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach