Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katalinka21

Błagam odpowiedzcie umieram ze strachu !

Polecane posty

purpule zrob go teraz ..czmeu czkeajszz .. nie zwlekaj zrob go teraz i napisz jaki wynik??

Gość ejajajajae
a ja osobiscie uwazam ze katalinka obecnie sledzi cala to dyskusje i dobrze sie bawi! Test to jest 5 minut, wiec bez przesady a to nie kryminal zeby budowac napiecie! Juz od dawna sadzilam ze to prowokacja bo w jednym czasie pojawily sie trzy topiki o podobnej tematyce!

takkkk własnie ty masz fajnie .. a ja coo kurdee juz mam 6 dni po okresie ..:(:( spoznia mi sie ale jeszcze nie mam regularnie jak tu czytalam moze sie sponziac 2 tygodnie wieccc poczekam...:)

Gość ale Was zrobila
pewnie zaraz przyjdzie i powie ze nie zrobi to jest juz nudne

Gość monikamonika
ja mialam dni plodne...ale facet nie skonczyl we mnie tylko zrobil kilka ruchow...nie mam pewnosci jednak czy nie doszedł gdzy sie pieściliśmy bo po nim aż tak tego nie widac...może doszedł więc plemniki mogły mi się dostać....wczoraj powinnam mieć okres ale nie dostałąm...nawet się nie zanosi

podobno rano bedzie wiarygodniejszy ps uprzedzam to nie prowokacja jutro rano napisze jaki wynik

Gość samozlo
Podpinam sie pod opinie osoby ktora pisala ze to prowokacja. Moj scenariusz jest raczej taki ze dzis sie juz w ogole nie pojawi i jesli napisze to kiedys tlumaczac sie tym ze byla zalamana i milaczla albo oznajmi ze jest w ciazy juz dzis i pociagnie ta parodie dalej.

przetsancie tak mowic zobaczymy co katalinka powie a nie juz zapewniacie co bedzie ... a amonika monika ile ,mas z lat boisz sie ciązy

heh zanim wstaniecie i zajrzycie na to forum to bedzie moj wynik juz napisany nie to co katalinka ile mozna czekac na test i go robic!!!!!

Gość pechowa_szcześciara
Eleonore a czemu sie tak obawiasz ? Co Ci sie stalo ?

Gość ginostra
Jablko to katalinka

ej a jak myślicie jak moge być bo wiecie .... eleonora ma 6 dni do okreesu a ja mam juz 6 dni po terminie:(:(

nie jabłko to ja jestem hehe a nie katalinka hehe moja historia jest nom podpisana przez jabłko heh a bronie ja bo gadacie pierdoły......

Gość ginostra
To kto podpisuje sie pod jaka historia to ja wiem ale nietrudno sie dopatrzec podobienstw w ich omijaniu....styl niby inny ale jakze podobny.

Gość eleonore
nie wiem:( ja mam takie shizy czesto, taki głupi charakter:/ powinnam chyba na jakas terapie isc:) przeciez przez petting to bardzo trudno zajsc w ciaze, jeszcze jak on nie mial wytrysku..no ale widać taki mam charakter, z emi troche adrenaliny porzeba:( wiem,glupota, ale dzieki ze w ogole to czytacie:) pozdrawiam:)

Gość pechowa_szcześciara
Hehehe ja tez tak miałam i byłam u lekarza to ta sie głupio na mnie spojrzała i zapytała : czy ja wiem skad sie dzieci biorą i ze jak czytam takie głupoty to potem sie stresuje :P Nie przejmuj sie :)

Gość eleonore
no ja tez niby wiem skad sie dzieci biora,troche sie nawet znam na biologii bo ja na maturze zdawalam i nadal sie interesuje:) a w necie juz nie raz czytalam, ze ktoś zaszedl w ciąże z palcem:) nawet na tym forum kilka bylo. troche malo prawdopodobne, ale zawsze jakaś tam minimalna szansa jest, a ja jestem pesymistka, wiec wiecie czym to sie konczy:)

hmmma słuchajcie ...a mi sie zponiz a 6 dni okres.. robilam to z chłopakiem raczej peeting ..... ale on nie mial wytryskuu ani wiecie nie dotykal swoich narzadow tylko mnie aaa mi sie spoznioa okesss... mam pytanie czyy moze mi sie opoznij okress przez tro ze poprzedni dostalam przed terminem to ten dostane po??

Gość pechowa_szcześciara
Ja tez jestem, ale ja mowilam lekarce że czytałam w necie ze takie osoby wpadają, to ta tylko powiedziała : a czy ty wiesz co to za ludzie to piszą ? a moze to zwykła prowokacja :) Przeciez ich nie znamy :)

Gość eleonore
wlasnie tym sie pocieszam, ze ktos sobie moze przeciez wypisywac dla jaj takie rzeczy co mu szkodzi:) przeciez nic o sobie nie wiemy:) a co do jablka, mala szansa jak i u mnie ale powiedz jeszcze ktory to byl dzien cyklu? :)

Gość pechowa_szcześciara
U mnie pamietam to był 5 :P

Gość elwirka9999
Witajcie drogie kobietki! Nie chce was martwic ale ja wlasnie przez takie hop-siup na chwile zaszlam. Facet mnie zostawil i dzis juz mija 3 miesiac. Kiedy poszlam do lekarza tez sie ze mnie usmial po pachy ale jak przyszlam po 2 tygodniach, plod juz byl tygodniowy. Niewesola sprawa.

Gość pechowa_szcześciara
Ale ja poszłam po rzekomej ponad 3 miesiecznej ciazy i nic nie powiedziala , na usg tez nie :P

Gość eleonore
u mnie 4 a potem jeszcze 11(plodny:() bylo coś takiego, ze bawilismy sie ale tylko ja jego dotykalam nie mial tez wytrysku i potem jak bylam w lazience to sprawdzalam sluz ta reką:( ale pamietalam, zeby umyc mydełkiem przedtem, wiec do jasnej ciasnej nic sie nie moglo stać:) przeciez mydlo nawet wirus plasiej grypy zabija to plemniki(jesli w ogole tam byly) chyba tez:) a ja sama siebie pocieszam i sama sobie udowadniam ze sie niepotrzebnie denerwuje:) a co do liczenia dni to chyba pora sie nauczyć:a wiec-liczysz od poczatku cyklu czyli od dnia kiedy zacznie sie miesiaczka do daty nastepnej miesiaczki-to jest cykl-okolo 1-15 dni cyklu to sa plodne, ale to zalezy od kazdej kobiety, niekoniecznie tak musi byc.trzeba jeszcze obserwować sluz jak masz taki przezroczysty, ciagnacy i czujesz, jak doktniesz ze masz mokro(ten sluz to wyglada jak slina troche, troche jak katar taki jak sie ma po placzu)to znaczy ze sa dni plodne i nie wpsolzyj bedz zabzbieczenia bo skonczy sie wpadka:/ a w tych dniach wlasnie jst owulacja.potem, jak juz ten sluz sie skonczy to powinien byc taki bialy, metny i nieciagnacy-to jest nieplodny.sporo tego jest, poszukaj sobie w niecie, na pewno znajdziesz sporo rzeczy:) ale sie rozpisalam:P:)

Gość eleonore
blad-tam mialo być 10-15 dzien sa plodne a nie 1-15:)

Gość elwirka9999
Bylo tak ze piescilismy sie i kiedy on doszedl mial sperme na palcach chyba i potem mnie piescil ale przed samym jego dojsciem kochalismy sie chwile na zasadzie, wszedl na dwa moze trzy ruchy. Nie wiem przez co ale nawet mi do glowy nie przyszlo ze cos moze sie takiego wydarzyc. Poszlam do gina a ten mi na to "ze dzieci sie nie powinny brac za seks skoro potem panike bez sensu sieja". Po dwoch tygodniach zrobilam test i na drugi dzien sie wybralam do lekarza. Mina mu zrzedla jak na USG (uparlam sie zeby zrobil, w koncu placilam za to) okazalo sie ze w macicy nastapily zmiany.