Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katalinka21

Błagam odpowiedzcie umieram ze strachu !

Polecane posty

Gość makis
TEn topik to czysta prowokacja, bo nie chce mi się wierzyć ,ze po ziemi chodzą takie głupie istoty mam na myśli te testy i te granulki to szczyt głupoty!!!Chyba ,że analfabetyzm jeszcze panuje, może muszą ulotki pisać w formie obrazkowej!!!!

Gość eleonore
acha czyli jak mydlo nie zabija plemnikow to ja juz nigdy nie moge sie dotknąć zmienic tamponu itp, bo kiedyś tam faceta dotykalam..paranoja..nie ejstem nie douczona, wierz mi przynaje ze panikuje, ale nie zarzucaj mi takich rzeczy:) a i wlasnie, robilam test-negatywny:)

Gość facet 32
a co ma wspólnego dotykanie(po umyciu mydłem), mycie miejsc intymnych, zmiany tampona,z tym ze mydło niezabija plemników i pisanie o tym ze jak plemniki dostana sie do pochwy i ty sie umyjesz to zabijesz plemniki-to bzdura. o boze niemoge czytac takich wypowiedzi bo mi sie płakac chce nad uswiadomieniem niektórych z was.

Gość facet 32
pechowa to nie straszenie ale przestroga(uswiadomienie) ze tak tez mozna zajsc w ciaze. naprawde polecam sie wybrac do lekarza po info. i moze pigułki wtedy niebędzie strachu ,żadnego. acha i uprzedze czyjas wypowiedz(takie rewelacje kraza po innym topiku) tabletki anty chronia juz od 1-szej tabletki nie dopiero od 2-giego opakowania jak pisze niejaka nadiyah na innym topiku. ale przedewszystkim idzcie do ginekologa, bedziecie miały 100% info. bo jak widac nie każdy wypowiadajacy sie ma rzetelne informacje(jak z tymi tabletkami) i i zebyscie podwórkowych rewelacji niewzieły za pewnik.

Gość eleonore
to ma wspolengo ze jakby mydlo nie zabijalo plemnkow to latwo by sie zachodzilo w ciaze przez dotkiniecie sie zmienieie tamponu itp jesli np godzine wczesniej uprawailo sie petting z facetem.uwazasz ze tak jest? jakby tak bylo to chyba bysmy nie mieli ujemnego przyrostu naturalnego.

Gość eleonore
a ja nigdzie nie pisalam ze jak plemniki dostaną sie do pochwy i sie umyje to nie zajde-bo wtedy to jest mozliwe.chyba zle przeczytales albo ja sie zle wyrazilam

Gość eleonore
pislalam o myciu rąk gdy eentualnie znajdzie sie na nich i tylko na nich sperma. a ty na to ze tak plemnikow nie zabija mydlo i ze tak mozna zajsc w ciaze.chyba sie nie zrozumielismy

Gość facet 32
napisałas dokładnie tak"ale pamietalam, zeby umyc mydełkiem przedtem, wiec do jasnej ciasnej nic sie nie moglo stać przeciez mydlo nawet wirus plasiej grypy zabija to plemniki(jesli w ogole tam byly) chyba tez a ja sama siebie" MYDŁO NIE ZABIJA plemników tylko jak sia myjesz to to spływa jak brudek. i nie sadze aby ktos uprawiał sex petting czy drobne pieszczoty a potem laska se włada i wyciaga po paru godz, tampony i sie niemyje. jeszcze raz pisze mydło niezabija plemników no i skoro zdawałas mature i lubisz biologie to powinnas o tym wiedziec. no i chyba to niewyglada tak:piescisz facetowi penisa ,ty 1m dalej a on tobie łechtaczke i co 2min. myc rece???????????????????/ jezeli uprawiasz sex bez zabezp. trzeba poprostu uwazac,by nieprzenies spermy w okolice pochwy,ale przy takich syt. najcześciej wtedy o tym sie nie mysli. i nietylko spermą mozesz przenies plemniki ale takze wydzielina której mozna nieraz niezauwazyć. no ale niebede sie powtarzac. dziewczyny wybierzcie sie do ginekologa po porade nie na takie fora ,bo niekazdy posiada rzetelne info.(choc nieraz może sie tak zdawac) Idzcie wspólnie z partnrtem ,jezeli jest odpowiedzialny to z wami pójdzie i niebedzie mowy o wstydzie. niewarto słuchac nieraz podwórkowych opini(choc niewszystkie tutaj takie sa, no ale jak odróznic te prawdziwe od fałszywych) ,bo mozna sie pózniej zdziwic i bedzie płacz . juz tutaj pisały dziewczyny ze przy niewinnych pieszczotach zaszły. najlepsza rada wysłuchajcie opini tutaj i złych i dobrych i idzcie do ginka-rozwieje watpliwosci. do naszej przychodni nieraz przychodziły dziewczyny z ołaczem bo posłuchały kolezanki a ta niemiała racji, informacji tylko podwórkowe teorie.niewstydzcie sie ginekolog tez człowiek, niegryzie i tez miał rózne rozterki gdy był(była) młodszy.

Gość pechowa_szcześciara
Facet ja byłam pare dni temu i wlasnie mi powiedziała ze jak wierze ludziom z neta i w to ze przez palec sie zachodzi w ciaze to moja sprawa i ze potem ja bede miec spapraną psychike i leki przed ciaza. Bo zanim ktos ci przeniesie sperme to te plemniki juz dawno na palcu umrą bo w takich warunkach one zaraz są martwe

Gość koralowa
ja juz raz pislalam co wiem i mysle ze to jest prawdą:) troche o tym czytlaam- mozna zajsc w ciaze przez pettnig ale tylko gdy przeniesie sie "swieza"sperma na pacach gleboko do pochwy.trzeba to zrobić zaraz po wytrysku, wtedy jest mozliwosc zajscia w ciaze.ale przeciez kazdy czlowiek o zdrowych zmyslach ktory nie planuje ciazy czegos takiego sobie nie zrobi:) a mydlo, pot, nawet powietrze sprawwia ze pelmniki traca swoja moc, moze sie zdarzyc jakis szczegolny przypadek ze sie tak zajdzie, ale to naprawde trzeba mieć pecha.pozdrawiam

Gość marrika83
nie rozumiem ludzi, ktorzy tu wchodzą żeby tylko komus pojechać co za gówniarstwo!kazdy pisze o czym chce a jeśli dziewczyna ma obawy i sie pyta to chce chyba odpowiedzi prawda?tak więc nie masz czego sie bać ale czy nie warto się zastanowic nad wizyta u gin i po tabsy?

Gość marrika83
nie rozumiem ludzi, ktorzy tu wchodzą żeby tylko komus pojechać co za gówniarstwo!kazdy pisze o czym chce a jeśli dziewczyna ma obawy i sie pyta to chce chyba odpowiedzi prawda?tak więc nie masz czego sie bać ale czy nie warto się zastanowic nad wizyta u gin i po tabsy?

Gość facet 32
pechowa jak ty byłas u ginekologa i on ci tak powiedział to ja jestem swiety.ale twoja sprawa ,piesc sie z partnerem, iech cie piesci palcami i niezwracajcie na nic uwage i nieuzywaj zabezpieczeń moze nie zajdziesz. a tu cos dla ciebie Petting jest również metodą uprawiania seksu w stałych związkach, gdzie uprawianie seksu z immisją jest utrudnione lub nawet niemożliwe z powodu różnic w budowie anatomicznej narządów seksualnych partnerów. Petting jest oczywiście również formą urozmaicania życia płciowego u partnerów uprawiających normalne stosunki, może także zastępować stosunki seksualne np. w okresach płodnych, przy stosowaniu przez partnerów naturalnych metod zapobiegania ciąży. Seksuolodzy podają jednak, że sporadycznie może dojść do zajścia w ciążę podczas pettingu połączonego z wytryskiem nasienia bezpośrednio na kobiece narządy płciowe, lub wprowadzeniu go tam np. palcem. chcesz wiecej http://pl.wikipedia.org/wiki/Petting

Gość eleonore
"sporadycznie" :) sporadycznie to ja tez pisalam ze moze dojść:) a przy okazji wizyty u ginekologa spytam sie o to mydlo:) pozdrawiam:)

Gość facet 32
Marika a kto tu komu jezdzi i próbuje stosowac wulgaryzmów jak widzi ze niema racji. ja radze i staram sie uswiadomic. a ze posiadam wiedze wiec ja przekazuje. a jak dziewczyna dowie sie ze przez pieszczoty nie zajdzie a potem moze byc w tych kilku % i zajs to chyba jednak niejest dobrze. Uwazam ze podwórkowych teorii niepowinno sie powielać.dlatego tez cały czas radziłem wizyte u ginekologa

Gość eleonore
marinka dzieki za poparcie :) ja tez sie dziwie czemu tu sie wyzywaja, jak ktos ma inne zdanie to jego sprawa chyba nie ma sensu sie opieprzać nawzajejem skoro nawet nie wiemy kim jesteśmy:) na wizyte sie wybieram i zastanowie sie nad tabletkami albo spiralka:) pozdrawiam:)

Gość a co z ciebie facet
taki znawca???? takich glupich malolat i tak nie uzdrowisz, wiec daruj sobie te madrosci......

Gość eleonore
facet gdybym uwazala ze przez pieszczoty absolutnie nie mozna zajsc, to bym nie pisala w tym topku i nie prosila o rade bo obawaiam sie o ciaze:) teraz juz sie nie obawiam bo zrobilam test, ale dzieki za rady, pozdrawiam:)

po co takie najezdzanie i obelgi. fakt jest faktem podczas pieszczot tez mozna zajsc. Marika i niewidziałam zeby facet najezdzał i odpowiadał po gówniarsku. wręcz przeciwnie, dziewczyny które sie nieboja jazdy bez zabezpieczeń niejednokrotnie odpowiadaja bez kultury. eleonore a tak pozatym czytajac to wcale nieodniosłam wrazenia ze wypowiedz mariki dot. ciebie(w sensie pozytywnym) a tu ty dziekujesz jej za poparcie. moze miała na mysli faceta i jego kulturalne rady.

Gość facet 32
tak sie składa ze znawca i jak chcesz kogos obrazać(głupich małolat) to pisz pod nickiem, czego sie boisz opini o sobie????? niechce ich uzdrowic,chce rzetelnie doradzic i choc troszke uswiadomic. do naszej przychodni przychodzi wiele Uswiadamianych dziewczyn przez kolezanki i ich opinie podwórkowe, przychodzi z wielkim płaczem bo ciaza ,bo niewiedziały i takie tam.gdyby nietakie opinie podwórkowe, takich przypadków było by mniej. dlatego całyczas doradzam wizyte u ginekologa-nie gryza.

Gość eleonore
facet 32 jesteś lekarzem??

Gość W szoku
przeczytałam od początku ten topik i niestety muszę stwierdzć że większej idiotki jak ty Katarinko nie widziałam twoja glupota przekracza wszelkie granice ,rozpisujesz się ze szczegółami o swoich incydentach mołosnych .Umiesz zwalić gruchę a testu nie potrafisz poprawnie wykonac i ty masz 21 lat?!!!Aszczytem głupoty jest to że kilka podnieconych bab jeszcze ją pociesza i utwierdza w tej żenującej wręcz głupocie !Nic dodać nic ujać!

Gość hehehe =p
heh zgadzam sie z poprezdniczka:D ale dzieki Tobie katarinko kilkoro moich znajomych mialo ubaw po pachy:Doczywisie ja najwiekszy THX!!! posypywaczko testow:d

Gość patajka23
i co powiedzialas swojemu bylemu ze wciązy jestes???? hehe

Gość i jeszcze cos dlatych co
niewierza ze przez pieszczoty, stosunek przerywany można zajsc w ciaze: Stosunek przerywany Wbrew potocznym opiniom i obyczajom to żadna ochrona. Nie polecamy tej metody nie tylko dlatego, że jest niezwykle stresująca i może prowadzić nawet do nerwicy seksualnej, ale przede wszystkim dlatego, że plemniki znajdują się już w kropelce śluzu, który wydostaje się z penisa przed ejakulacją. ZALETY Nie obciążają organizmu, nie wywołują skutków ubocznych. Wady Są mało skuteczne i wymagają żelaznej samodyscypliny, nie chronią przed chorobami przenoszonymi drogą płciową, nie wymagają od partnerów całkowitej abstynencji w dni płodne, są kłopotliwe w stosowaniu.

Gość patajka23
katalinko odezwij sie=p

Gość patajka23
a powiedzialas bylemu o ciązy??

powiedzialam ze jestem tzn pozniej specjalnie sklamalam zeby sie wystraszyl i tak poządnie go sterrorryzowałam ,że mało nie popłakał sie i w razie gdybym rzeczywiscie miala urodzic to da mi polowe kasy na aborcje . chory czlowiek ,cóż i tacy bywają był dla mnie bardzo kochany , przymilal sie bo sie wystraszyl ,że tatusiem zostanie.całuski dzieki Bogu nie jestem w ciąży choć miałam najgorsze scenariusze :) ale jednak tak łatwo wpaść chyba nie jest :) ❤️

Gość eleonore
dobrze zrobilas katalinka:)