Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale alegro

kupujecie kremy na allegro?

Polecane posty

Gość Jessica_btw
ja kupuje tylko od sklepów internetowych, zawsze sprawdzam sprzedawców, czy są to firmy zaufane, a najczęściej kupuje na stronie wirtualnaapteka.pl albo bodyland.pl

Ja nie kupuje nic z kremow przez niego, chyba ze z apteki internetowej, bo wiem ze kremy nie beda przeterminowane. Mam pelne zaufanie.

Gość lenina
Nigdy nie kupowałam kremów przez allegro...ponieważ jestem alergikiem...chyba, że z aptek internetowych...niestety takie kremy strasznie "wyniszczały" moją kieszeń ;) Kiedyś zaryzykowałam i wypróbowałam krem do buzi z algami polskiej produkcji (mariza) i okazało się, że jest świetny...żadnych uczuleń, ani innych sensacji. Teraz już wiem, że aby kupić coś dobrego nie koniecznie trzeba szukać zagranicznych firm i wydawać kupę forsy (zostałam konsultantką i mam jeszcze taniej ;) ).

Gość kalinka121
Ja niedawno kupiłam też, ale kupuję tylko sprawdzone marki (Avon,Nivea,Floslek,Garnier itp.). Co do innych, tych mniej znanych nie będę się wypowiadała, gdyż nie kupowałam. :)

Gość MAdzikkkuu
też kupuje tylko w aptekach internetowych tak jak wspomniala Jessica_btw na wirtualnaapteka.pl robilam zakupy kilka razy. Termin ważności w przypadku kosmrtyków mimo, że jest zawsze bardzo długi, to jednak wolę znać jego pochodzenie..