Malutka333 0 Napisano Marzec 1, 2006 Witam mam pytanie. Mam torbiel na jajniku a ostatnio kochalam sie z chlopakiem w dni plodne. Chem miec dziecko ale ten torbiel... Czy on ma duzy wplyw na ciaze? Czy przez to mozna poronic albo wogole nie zajsc w ciaze? Prosze Was dziewczyny o Wasza opinie!!!! Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xaxa 0 Napisano Marzec 1, 2006 Czy byłas u ginekologa? Powinien Ci zalecić leczenie. Jeżeli chodzi o dziecko to torbiel może utrudniać zajście w ciążę, najpierw trzeba zlikwidować torbiel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moja przyjaciółka Napisano Marzec 1, 2006 miała torbiel i jak zaszła w ciąze zaczął bardzo szybko rosnąć, durni lekarze nie wiem na co czekali (do tego lezała w szpitalu) bo ten torbiel pękł i przed wyczyszczeniem kolezanka musiał podpisac ze w razie koniecznosci bede zmuszeni usunąc dziecko. Na szczęście wszystko skonczyło sie dobrze. Dziecko całe i zdrowe :) Wiec radze Ci znajdz poządnego lekarza!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam niestety Napisano Marzec 1, 2006 torbiel i staramy sie o dziecko ale lekarz stwierdził że najpierw trzeba ja usunąć. Jeśli jesteś w ciąży to lepiej idź do lekarza bo im wcześniej tym lepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka333 0 Napisano Marzec 1, 2006 Dziekuje Wam za Wasze rady:) Naprawde duzo dla mnie znacza:) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach