Gość vitaminkace Napisano Grudzień 28, 2012 Czyli podejrzewasz nieplanowaną ciążę trochęto dziwne z lady compem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luizjana7 0 Napisano Grudzień 28, 2012 Ale tu chyba nikt nie podejrzewa nieplanowanej ciazy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kala911 Napisano Grudzień 29, 2012 kto podejrzewa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy któraś zaszła w ciąże Napisano Grudzień 29, 2012 stosując ten rodzaj zabezpieczenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luizjana7 0 Napisano Grudzień 29, 2012 Był tu taki przypadek ale hohohoho stron temu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy któraś zaszła w ciąże Napisano Grudzień 29, 2012 podwójna owulacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy któraś zaszła w ciąże Napisano Grudzień 29, 2012 interesuje mnie temat gdyż ja sama mam 28 lat nigdy nie stosowałam innej antykoncepcji jak prezerwatywy Chciałabym zobaczyć jak to jest kochając się bez niej ale dziecka nie chce - nigdy :) Szukam zatem czegoś dobrego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luizjana7 0 Napisano Grudzień 29, 2012 No to widzisz, to masz tak jak ja :D I potwierdzam: sprawdza się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy któraś zaszła w ciąże Napisano Grudzień 29, 2012 a długo już stosujesz? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mary30 Napisano Grudzień 29, 2012 witajcie dziewczyny;) od poniedzialku stosuje Lc wprowadzilam daty miesiączek 6 mies wstecz aktualnie jestem w 16 dc cykle mam 30 dniowe. caly czas czerwono...w prognozie tez. Owulacji nie widac. Wiem ze lc musi sie nauczyc mojego cyklu. Ale zeby owulacji nie bylo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Grudzień 29, 2012 owulacja najpewniej za 2 dni. nie ma się czym martwić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luizjana7 0 Napisano Grudzień 29, 2012 >czy któraś zaszła w ciąże< stosuję pół roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mary30 Napisano Grudzień 29, 2012 dziekuje. Musze uzbroic sie w cierpliwosc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kala911 Napisano Styczeń 1, 2013 do dziewczyn ktore zaszly z lc..jakie swiatelko wam pokazywal zanim pokazal ciaze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Styczeń 1, 2013 zielone przed ciążą pokazuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luizjana7 0 Napisano Styczeń 1, 2013 kala911 To jasne że pokazuje zielone więc to się potem nazywa WPADKA :D Gdyby pokazywał czerwone, to nie byłaby wpadka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kala911 Napisano Styczeń 1, 2013 no ja tak pytam bo jakos dziwnie strasznie mam w tym miesiacu.34 dc a mi dalej tymi czerwonymi wali.a okres tez juz powinnam miec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luizjana7 0 Napisano Styczeń 1, 2013 Widocznie cykl ci się przedłużył. Ot, filozofia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katasha7 0 Napisano Styczeń 2, 2013 kala organizm to nie zegarek więc może w tym miesiącu @ pojawi się później albo będzie bez owulacji. A zauważyłaś skok temperatury ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katasha7 0 Napisano Styczeń 2, 2013 kala organizm to nie zegarek więc może w tym miesiącu @ pojawi się później albo będzie bez owulacji. A zauważyłaś skok temperatury ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna325 0 Napisano Styczeń 2, 2013 Witajcie dziewczyny Długo nie udzielałam się na tym forum, chociaż nie ma dnia, abym na nie nie weszła. Odkąd mam Pearly na bieżąco śledzę Wasze posty. Jest to moje ulubione forum. Mam do Was pytanie. Moje cykle trwają 22-24 dni. W internecie wyczytałam o tabletkach Castagnus (są to tabletki ziołowe,bez recepty). Regulują cykl kobiety oraz pomagają przy PSM. Jednym wydłużają, a innym jak mają za długie cykle, to skracają. Chcę zacząć je brać z nadzieją, że mi się wydłużą te moje cykle. Czy któraś z Was je stosowała i czy mają wpływ (chociaż nie sądzę) na temperaturę. Bardzo proszę Was o pomoc. Czy warto spróbować, bo mój ginekolog twierdzi, że taka moja uroda i nic nie chce przepisać, a jest to uciążliwe. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna325 0 Napisano Styczeń 2, 2013 Witajcie dziewczyny Mam do Was pytanie. Moje cykle trwają 22-24 dni. W internecie wyczytałam o tabletkach Castagnus (są to tabletki ziołowe,bez recepty). Regulują cykl kobiety oraz pomagają przy PSM. Jednym wydłużają, a innym jak mają za długie cykle, to skracają. Chcę zacząć je brać z nadzieją, że mi się wydłużą te moje cykle. Czy któraś z Was je stosowała i czy mają wpływ (chociaż nie sądzę) na temperaturę. Bardzo proszę Was o pomoc. Czy warto spróbować, bo mój ginekolog twierdzi, że taka moja uroda i nic nie chce przepisać, a jest to uciążliwe. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luizjana7 0 Napisano Styczeń 2, 2013 ja je brałam. ale nie pamiętam już co mi robiły z cyklem. Pamiętam jednak, że mnie akurat na PMS nie pomogły, chyba właściwie na nic- ale nie twierdzę ze z Tobą też tak będzie. Może....warto tą urodę zaakceptować?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kala911 Napisano Styczeń 2, 2013 o tak mam od 9dc: 9dc 36,31czerw 10dc 36,25czerw 11dc 36,26czerw 12dc 36,24czerw 13dc 35,25 czerw 14dc 36,11czerw 15dc 35,91czerw miga 16dc 35,87czerw 17dc 35,27czerw 18dc 36,26czerw 19dc 35,55czerw 20dc 35,93czerw 21dc --- czerw 22dc 36,10czerw 23dcdc 36,06czerw 24dc 35,91czerw 25dc 36,17czerw 26dc 35,68 czerw 27dc 36,17 czewr 28dc 35,34czerw 29dc 35,50czerw 30dc 35,62czerw 31dc 35,34 czerw 32dc 35,77 czerw 33dc 36,57czerw 34dc ---czer 35dc 36,44pomar wy madrzejsze to ocencie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Styczeń 3, 2013 mierzysz temperaturę o tej samej godzinie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Styczeń 3, 2013 a miałaś robione jakieś badania na potwierdzenie tezy, że to tylko o urodę chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kala911 Napisano Styczeń 3, 2013 tak zawsze o tej samej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Styczeń 3, 2013 owulacji jeszcze nie było, albo była teraz (3 ostanie temperatury są wyższe). to pierwszy taki długi cykl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kala911 Napisano Styczeń 3, 2013 dawnoa temu zdarzyllo mi sie raz cos takiego,a od tamtej pory mialam ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
padlinka 0 Napisano Styczeń 3, 2013 dla mnei to chyba cykl bezowulacyjny.. a ja mam zielone:) ale chyba poczekam do jutra dla pewnosci hyhy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach