Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potem co

życie jest do d...py!

Polecane posty

Gość czy wszyscy musza
potem co---->jesli Twoja wypowiedz byla pozbawiona ironii,to bardzo mi milo:)

Gość czy wszyscy musza
aniablue---->a moze sprobuj po prostu...nie wychodz z zalozenia,ze bedzie zle skoro moze byc dobrze:)

Gość I_r_i_s
Pewnie,że jest do niczego... Marne perspektywy na przyszłość, faceci nie są nic warci, dziecka mieć nie będę, ciągle choruję, jestem brzydka, złośliwa ..i nic mi nie wychodzi...nawet nie mam jak popełnić samobójstwa...:/

aniablu... przecież jutro też jest dzień, na pracę... na miłość... na wyjście do klubu. Tak, wiem, łatwo powiedzieć gdy serce boli. No coż pracoholik... ale to przywara nie wada, dziś Ty - jutro ktoś inny, czyż nie?

Gość czy wszyscy musza
aniablue--->potem co ma racje:)po prostu sie odwaz:)to nie boli:)

I_r_i_s... Powtórzę się... spójrz na to inaczej. Jutro nowy dzień. Zaczynasz od nowa, inaczej, liepiej i z entuzjazmem. Wiesz co? To co myślisz o sobie to jest tylo w Twojej głowie. Inni mogą Ciebie zupełnie inaczej odbierać, lepiej niż Ty sama to robisz. WIĘC? Głowa do góry, są w życiu większe zmartwienia!!!:)

:) juz lzy poplynely...a do wiosny za daleko...gdyby jutro zaswiecilo zaslonce...ale nie zapowiada sie...moze ja po prostu nie jestem fajna??

Gość czy wszyscy musza
ludzie,mamy jedno zycie!!przezyjmy je jak najlepiej!!:)

Gość czy wszyscy musza
aniablue----->a moze po prostu zauwaz to slonce?ono swieci codziennie,wystarczy spojrzec...czasem jest za gruuuuuuuuuba warstwa chmur,ale jest...

\"spieszmy sie kochac ludzi tak szybko odchodza zostana po nich buty i telefon gluchy tylko to co nie wazne jak krowa sie wlecze najwazniejsze tak predkie ze nagle sie staje potem cisza normalna wiec calkiem nieznosna jak czystosc urodzona najprosciej z rozpaczy kiedy myslimy o kims zostajac bez niego Nie badz pewny ze masz czas bo pewnosc niepewna zabiera nam wrazliwosc tak jak kazde szczescie przychodzi jednoczesnie jak patos i humor jak dwie namietnosci wciaz slabsze od jednej tak szybko stad odchodza jak drozd milkna w lipcu jak dzwiek troche niezgrabny lub jak suchy uklon zeby widziec naprawde zamykaja oczy chociaz wiekszym ryzykiem rodzic sie niz umrzec kochamy wciaz za malo i stale za pozno Nie pisz o tym zbyt czesto lecz pisz raz na zawsze a bedziesz tak jak delifn lagodny i mocny Spieszmy sie kochac ludzi tak szybka odchodza i ci co nie odchodza nie zawsze powroca i nigdy nie wiadomo mowiac o milosci czy pierwsza jest ostatnia czy ostatnia pierwsza\" 1971 [ks.Jan Twardowski]

-->czy wszyscy muszą... przeoczyłem Twoje pytanie.... nie, w mojej wypowiedzi nie było żadnej ironii. Dowodem jest to, że dopiero teraz dojrzałem to co napisałaś.:P

Gość czy wszyscy musza
sama widzisz,aniablue:)

iris nie przejmuj sie ja tez jestem brzydka:( ale przynajmniej mam dobrze bo sama siebie nie widze niech sie inni mecza jak na mnie patrzą:)

Gość czy wszyscy musza
potem co--->:) ja zmykam do lozeczka:)zycze wszystkim kolorowych snow i dobrego jutra:) jak cus,to jest moj mejl aluskak@vp.pl :)

Gość I_r_i_s
tia...a słyszeliści o tych pomysłach dotyczących opodatkowania bezdzietnych??I jak ja mam nie tracić ochoty do życia po czymś takim??

ok! aniablue... spieszyłem się? pół roku, kochałem nad życie, nie tak, jak kocha się brata, siostrę, rodziców. Kochałem prawie jak Boga. Była Tą wyśnioną, wymarzoną, oddaną przez LOS. I co? Zerwała, odeszła. Nie ma jej. Choć w sercu pozostanie na zawsze. To boli i zawsze będzie bolało, ale optymizm zwycięża. Przyjdzie nowe, zapomni się, może i miłość nowa nadejdzie. Może ta sama, ale już nie taka sama.

Gość I_r_i_s
oj tam miłość...nie ma czegoś takiego jak miłość do kobiety czy mężczyzny...

za oknem \"neonowa warszawa\"...miliony okien swiecacych sie w czerni... \"siwecace okna po zmroku - tajemnicze oczy swiata co sie za nimi kryje za ktorym oknem smieja sie dzieci za ktorym kochankowie patrza sobie w oczy?----- male blokowe kwadraciki nie powiedza nigdy czy kryja w sobie smiech czy moze ludzki palcz w zlotym blasku czekaja na sen\" 2.02.2006 Ja dla niego rzucial mcale swoje zycie ... przeprowadzilam sie do wawy i zmienila mplany zyciowe, a on odszedl bo bylam dla niego za idelana i bal sie ze kiedys go wyprzedze w zyciu i zostawie...ale odwiedza mnie, rozmawiamy, smiejemy sie codzien, a wczoraj tulil mnie w ramionach by dzis znow mnie odtracic..i dlatego brak u mnie optymizmu...

Gość I_r_i_s
Jesteście strasznie romantyczni...

ktos musi byc romantyczny:) do \"potem co\"-----ja chyba nie jestem az tak silna..nie umiem wierzyc ze pojawi sie nastepny ize slonce dla mnie gdzies siweci...cyb ajuz nie potrafie...

Gość I_r_i_s
a po co czekać?Nie można się znieczulić?

czlwoeik jes tstworzony po to by kochac...Bog stworzyl nas na swoje podobienstwo i tak nas ukochal bysmy i My innych pokochali...

aniablue... Z Nią i ze mną wczoraj było podobnie. Dziś odtrąciła. Wiem, że jest w depresji psychicznej, wiem że potrzebuje pomocy, ale nie odtrąca się kogoś kogo się kocha i o kim się wie że kocha. Czy można słuchać kogoś \"z boku\" kto mówi, tak jak Iris, że nie warto, że to nieprawdziwe i w to wierzyć? do tego się dostosowywać? Ja tego nie rozumiem, wszak nasze (moje i Twoje) przeżycia są podobne, ale zupełnie inne. Ja się nie łudzę, mam zbyt wielką dozę optymizmu by dać się zmieść takim odtrąceniem, odtrąceniem takiego uczucia o jakim pisałem wyżej. Myśmy wiedzieli co nas łączy, ale znaleźli sie tacy, którzy zasiali zwątpienie. Być może ja kochałem bardziej, ale kochałem mocno bo z wzajemnością. Zaś życie na \"wspólnej fal\" nas łączyło w przyjaźni, więc była nie tylko miłość, zauroczenie, ale też i przyjaźń, tak rzadko spotykana między mężczyzną i kobietą. Myślę, że to niemało?

aniablu... zbyt idealna? nie wierzę, on szukał czegoś innego, nie tego co Ty. I tu jesteśmy do siebie podobni. Moja ONA też szukała chyba czegoś innego, tylko dlaczego tak długo to między nami trwało? Przecież to się wie, od \"zarania\" znajomości

potem co.... to niesamowite, ze w tym samym prawie czasie jest ktos kogo spotyka to samo co mnie... ja nie potrafie przestac sie łudzic, bo wydaje mi sie ze o milosc trzeba mimo wszystko walczyc...uczuc nie da sie zagluszyc ani oszukac... i mimo ze sutuacja w jakiej sie znajduje jest bardzo skomplikowana ale ja chce walczyc, nawet kosztem wielu jeszcze lez...takich jak dzis...a teraz jem czekolade i pije herbate i wkoncu przytyje i juz niktmnie nie pokocha....:( skad w Tobie tyle optymizmu??ja stracilam entuzjazm jakis czas temu...robie wszystko odruchowo...a wczoraj myslalm ze znow bedzie jak w niebie...dzis zderzylam sie z ziemia, twarda ziemia i nie potrafie sie z tego podniesc...

Gość I_r_i_s
"czlwoeik jes tstworzony po to by kochac' - to co ja jestem??

do I_r_i_s -------- czlowiekiem ktory jeszcze nie przyjal tego faktu do wiadomosci...ale i na Ciebie przyjdzie kolej...napewno...milosc nie pyta czy moze sie zadomowic, po prostu sie zjawia i nie sposb jej wymeldowac...

Gość I_r_i_s
etam...już kiedyś zakochałam się...i co z tego...i tak zawsze będę sama