Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potem co

życie jest do d...py!

Polecane posty

Gość potem co

czekam na komentarz, mam ku temu powody by tak sądzić!

Gość komentarz

Gość ja też-tak mam
jak prześledzisz te wszystkie topiki.... to każdy prawie o dupie lub życiu. Więc życie jest do d......

do dupy jest ale tylko czasami-na szczescie, trzeba tylko zacisnac zeby i to przetrzymac

gratulacje - właśnie odkryłeś drugą Amerykę :P

Gość czy wszyscy musza
narzekac?ludzie-idzie wiosna,zycie jest piekne.kazdy sam ksztaltuje swoje zycie-wezcie sie do"roboty",zmiencie to co wam nie pasuje.moze jest mi latwo radzic itd...ale przestancie w koncu marudzic!docencie urok kazdej chwili,zyjcie tak jakby to mialby byc ostatni dzien waszego zycia!

Gość dobraaaa mów
możesz się wyżalić, bo po to przecież założyłaś ten topik

Gość ja też-tak mam
wiecie, żeby nie dupy to życia by nie było!!!!

Gość potem co
właśnie straciłem miłość swojego życia, a może tak nie jest? może jednak to życie nie jest do d...py? czyż można inaczej sądzić?

wiosna?? jeszcze dlugo jej nie zobaczymy...a ja chyba zloze jutro wypowiedzenie bo mam dosc chorych ukladow w firmie i charowania za marne grosze...wszystko stawiam na jedna karte!!! a moj ukochany nie chce wrocic mimo ze tez za mna teskni i kto Go zrozumie i jestem sama w obcym miescie i tesknie za domem i za normalnym zyciem ktore nie pamietam juz jak wyglada...i mam poprawkowy z anglika kiedy reszte mam zaliczona na 5-tki i to jest hu...i nie wiem juz co robic ze swoim zyciem, a kiedys wszystko mialam dokladnie poukladane,...dzis sie rozsypalo wszystko...wiec zycie dzis jest do du...

Gość dobraaaa mów
kurwa można, ale o co konkretnie chodzi?

Gość potem co
ale jestem optymistą... mimo wszystko:)

Gość ja też-tak mam
>>>>>>>potem co>>>>>>>>>> kocha się raz.! potem drugi i trzeci i znów..... takie rany się goją. lecz je tym czym zadałeś

Gość .pupa.
osz ty!!!!

Gość czy wszyscy musza
1.to moze poukladaj jeszcze raz?poprawka z anglika to koniec swiata-zreszta nauka jezykow rozwija:) 2.to czy to byla milosc Twojego zycia mozesz stwierdzic na lozu smierci dopiero.usmiechnij sie do siebie i do swiata,a swiat usmiechnie sie do Ciebie:)

Gość czy wszyscy musza
do aniablue raz jeszcze----->glowa do gory.nie poddawaj sie.pomysl sobie,ze poddac moze sie kazdy,ale TY jestes wyjatkowa i sobie poradzisz!:)lepiej harowac za marne grosze niz nie miec nic,nie mam racji?glowa do gory!

Gość czy wszyscy musza
a przede wszystkim uśmiechaj się do szefa, to może da Ci podwyżkę... :)

Gość potem co
czy wszyscy musza... tak była, nie musze czekać na "to łoże" to się po prostu wie... coś takiego istnieje tylko raz w życiu. Było minęło i nigdy nie wróci... ot co, ale i tak jestem optymistą:)

Gość czy wszyscy musza
potem co----->i dobrze ze jestes optymista,w naszym pesymistycznym kraju to zjawisko nietypowe i godne pochwaly oraz nasladowania!:)

usmiechnela msie o rany...jak milo...pewnie nie jedna milosc jeszcze przede mna...ale ciezko jest tak z dnia na dzien zapomniec zwlaszcza ze pracuejm yrazem...jestemy partnerami zawodowymi...i dobrze pracujemy...jestesmy bardzo zgrani i ufamy sobie...wiec jak tu zyc...do tego samemu w obcym miescie...przenioslam sie tu dla Niego i po co?

świeta prawda tylko że nikt nie obiecywal że będzie inaczej rodzisz sie i musisz zyć

Gość czy wszyscy musza
a nie jest to dla Ciebie doswiadczenie zyciowe?nie zawsze wszystko bedzie ok,nikt nie powiedzial ze cale zycie bedzie rozowe..jest ciezko,ale tak juz jest..pomysl sobie o planach na przyszlosc,skonkretyzuj marzenia,cele,zamierzenia..bedie latwiej walczyc

aniablu... przecież nie o mnie mówisz:( bo miałem tak samo. Jutro nowy dzień, trzeba się otrząsnąć z przeszłości... może nie warto było?

Gość czy wszyscy musza
aniablue----->a dlaczego sama?moze to jest blad..moze sprobuj poznac nowych ludzi,otworz sie na swiat

czy wszyscy muszą... nie, nie muszą być tak jak ja optymistami. Wiesz czasem stracona miłość boli, zwłaszcza gdy była tą pierwszą, ale też i ostatnią, bo... ONA jest niepowtarzalną.:( Smutek pokazałem, ale mimo to optymizmu mam wiele. :)

Gość czy wszyscy musza
potem co--->wiem ze boli,wiem ze jest ciezko,wiez ze wcale nie jest latwo wziac sie w garsc..ale mozna,a nawet trzeba..jak dlugo mozna rozpamietywac kleski?

Czasem jest tak jak w starej piosence \"nie warto było kochać na nowo\" tej samej istotki...

mam isc do klubu sama/ to tak glupio...wszyscy maja swoje \"paczki\" z ktporymi sie bawia...a kolezanki z pracy tez chodza beze mnie, bo jestem pracoholikiem :/ i dlatego sama...

do czy wszyscy muszą... jesteś prawie jak muza, pełna serca i współczucia. To dziś niespotykane.