Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodzi

windows

Polecane posty

Gość o co chodzi

Dzisiaj klinknęłam aktualizację windowsa, bo się domagał... dodam, że mam xp, kiedy po południu włączyłam kompa wyświetla mi się komunikat, że mam nieautentyczny system windows, coś tam o kluczy itp. Czy ktoś z was miał podobnie? O co tu chodzi? Nigdy wcześniej nic takiego się nie działo, a nie pierwszy raz aktualizowałam windowsa...

Gość Znawca życia
Benek zamontował Ci lewego Windowsa :-((

Gość pewnie masz pirata
a jak sie ma pirata to sie aktualizacji nie sciaga!

Gość o co chodzi
dodam, że tuż obok zegara jest taka nowa, dziwna ikonka, która po wskazaniu myszą pokazuje komunikat "błąd sprawdzania autentyczności systemu windows"...

Gość o co chodzi
i co ja mam teraz zrobić? przeinstalować? ignorować? co do tej aktualizacji- zrobiłam to nie pierwszy raz- tyle, że wcześniej wszystko było ok...

Gość fgdfgdfg
haha a właśnie dzisiasj kolega pytał o to zabezpieczenie w windows :D to się pokazuje wyłącznie na piratach, musisz skołować jakiś patch, czyli łątke, omijającą to zabezpieczenie.

ściągnij sobie XP anti-spy i w tym programie powyłączaj automatyczne aktualizacje :)

Gość no walsnie ja mam to samo od
wczoraj napiszcie co zrobic teraz

Gość no wlasnie ja mam to samo od
czy musze jeszcze raaz wszystko wgrywac czyli od poczatku windows ???????????/

XP ANTI-SPY, no a jak tu kotś już napisał--> piratów się nie aktualizuje i nie rejestruje

Gość no wlasnie ja mam to samo od
skad moge to sciagnac

Gość ...BILL GATES
JA WAM POKAŻĘ

Teraz to już nic z tym nie zrobisz. Możesz tylko czekać na wizytę panów w czarnych mundurkach. Ale nie martw się - podobno jak przychodzą, to pukają do drzwi. A nie jak na filmach - wchodzą razem z drzwiami. Zgraj co masz cennego na dysku na płytki CD, bo jak Ci zarekwirują kompa, to szybko go nie odzyskasz...

Gość A ja mam Linuxa...
...i Bil Gates może mi naskoczyć z przysiadu. :)

Gość co ja mam zrobic pomozcie
czy mam jeszcze raz instalowac czy co na tej str=nonie ktora ktos podal nie otwiera mi tego programu napiszcie nie smiejcie sie

Gość djsagd
hej olik i mam go na dysku ale nie wiem mam go zainstalowac czy co nie wiem jak go rozpakowac bo jest zip

:) najpierw go rozpakuj, a potem zainstaluj. A potem ci powiem co masz zaznaczyć. Chyba że jak co to podaj maila to prześlę ci rysunek co mam zaznaczone :)

Gość dfgdg
tam w menu tego programiku wybierasz profil > sugerowany i klikasz na dale Zastosuj ustawienia.

heeeheee też racja :) ja zawsze sama sobie wszystko ustawiam i nawet nie przyuważyłam że tam jakieś profile mozna wybierać :D

Gość A napiszcie...
A jaki to piracki? Po czym można to poznać? I dlaczego ona ma się spodziwać jak to ktoś napisał panów w czarnych mundurkach?

piracki to taki, którego nie kupiłeś w sklepie, w oryginalnym pudełku, tylko taki co skopiowałeś od kogoś i masz ten sam numer seryjny :) a ten kto napisał, że przyjdą panowie to jednym słowem jest j...ty :D i tyle :)

olik 17, sam jestes j...yy, jeżeli nie załapałes , że TO BYŁ DOWCIP!!!

Gość A napiszcie...
A to ze sie skopiowalo to moze miec powazne konsekwencje? A to czyli o tych panach w mundurkach to nieprawda? nie ma takiego czegos?

Gość A napiszcie...
A taki w oryginalnym pudeleczku to w sklepie komputerowym mozna kupic? A service pack tez?

Niestety jest prawda z tymi panami w mundurkach: 1. nie aktualizuj windowsa ze stron microsoft 2. serwisuj z pomocą dobrego kumpla w domu (bo panowie po serwiach tez latają) 3. nie chwal się że masz windowsa, pirackie programy, mp3, filmy 4. nie otwieraj nie znjaomym - jak już to mów że jesteś u kolegi więc nie mozesz im otworzyć :) 5. popytaj sie na twoim osiedlu jak wygląda dzielnicowy (czasem się może przydać)