Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodzi

windows

Polecane posty

Gość też mi isę to zrobiło
:/

Gość skasuj tę aktualizację

Gość kamina
hurrra!pozbylam sie tez!!!

Gość A napiszcie
jak wyłączyłam aktualizacje to mam taka czerwona z krzyzykiem ikone i pisze jak na nia najade Alerty zabezpieczen systemu windows to dobrze?

Gość kto wie co zrobic
sluchajcie mam to samo, to mam zainstalwoac ten Xp anty spam?? czy te wszystkie aktualizacje z panelu?? bo tych aktualizacji mam baaaardzo duzo, a ktos napisal,ze usunac ostatnia?? a ostania ma nazwe windows Genuine Advantage notifications!! prosze pomozcie:)

Gość timbuktu
Cześć wszystkim! XP co jakiś czas przy wyłączaniu systemu pokazuje opcję "pobierz aktualizacje i wyłącz" (można też po prostu wyłączyć). Czy Wam ta ikonka ostrzegawcza pojawiła się właśnie po kliknięciu takiej opcji? Czy też byliście bardziej "alktywni", tzn. coś ściągaliście manualnie z witryn Microsoft? Od jakiegoś czasu Microsoft wprowadził mechanizm kontroli legalności systemu przy pobieraniu aktualizacji i dodatków ze swoich witryn. Ale nie wiem, czy to dotyczy też automatycznych aktualizacji...

Gość kto wie co zrobic
juz ununelam ta ikonke,ale wciaz nie moge sobie zainstalowac programu SQL:( kurcze co robic??

Jesli masz NIELEGALNEGO to nie instaluj/odinstaluj jezeli masz tą aktualizację :) windows Genuine Advantage notification i po kłopocie :) tzn. aż znów wymyśła coś :P ci z MS

Gość kto wie co zrobic
jezu udalo sie:) dzieki kochani jestescie:*:*:*::*:*:*:*

Gość kto wie co zrobic
3 gorsze... mam nielegalnego i zainstalowalam ale juz i tak wszytsko dziala hmm to odinstalowac to Xp antyspam?? czy zostawic??

no to macie problemy... ...ja nie mam takich problemów, nie mam też linuksa, właśnie pobieram kolejne aktualizacje systemu windows i wiem, że takich problemów mieć nie będę... ...dodam też, że na moją windę nie wydałem ani grosza... ...pozdrowienia :)

Gość kto wie co zrobic
dzieki 3 grosze:) pozdrawiam

Gość o co chodzi
witam! -to ja, założycielka tematu... nie zaglądałam tu od kilku dni- a tu miła niespodzianka:) fajnie, że można na was liczyć:) dzięki- zastosowałam się do wskazówek i znów wszystko jest ok... mam tylko nadzieję, ze nie będzie z tego żadnych konsekwencji prawnych:( pozdrawiam!

Gość my też mamy taką nadzieję
;) :D

Gość kaciaa-ooo
hejka ja tez mam nielegalnego xp i zaktualizowalam ale zaden komunikat o nielegalnosci mi nie wyskoczyl jednak usunelam ta aktualizacje windows advange .. czy teraz wszystko bedzie ok??? powiedzcie bo sie boje :(

Gość olabogaaaaaaaaaa
odswiezam

Gość kto ich tam wie

Gość kaciaa-ooo
nie no powiedzcie czy dobrze zrobilam ze usunelam ta aktualizacje mimo ze nie mialam komunikatu ze mam nielegalnego xp a mam :(

Gość na pewno nie zrobiłaś źle

Gość Tomo
Dawniej usunalem z siostry komputera ta aktualizacje a teraz aktualizowalem kompa z mysla ze da sie ja usunac bezproblemowo jak dawniej ale fachowcy z naszej ukochanej firmy przerobili ja tak ze nie ma mozliwosci usuniecia moze orientuje sie ktos jak mozna to zrobic na piechote moze jakies wpisy z rejestru usunac lub wylaczyc proces ktory startuje automatycznie

Piractwo prężnie się rozwija ;) prace nad \"udoskonalaniem\" windowsów i łatek w Microsoft też... no coż trzeba poczekać aż znów coś wymyślą jak pozbyć się "draństwa" ;) Najlepiej byłoby obniżyć ceny, ale gdzie tam :P przecież windows musi kosztować wszędzie tyle samo tzn. w przeliczeniu na $. Jako dodatek polecam cytat, który dotyczy wprawdzie office'a ale: "Dlaczego pakiet office microsoftu jest bezkonkurencyjny? Bo Billowi Gatesowi nie udało się uzyskać praw autorskich i dziś każdy, kto chce, może korzystać z office'a nielegalnie. Innym firmom trudno byłoby konkurować z czymś, co w prktyce jest darmowe. Szczerze mówiąc, nie powierzyłbym swych pieniędzy Gaesowi..." - Larry Ellison, szef Oracle i jeden z najbogatszych ludzi światowej branży IT, konkurent Gatesa, w rozmowie z reporterem miesiecznika Forbes. Pozostawiam bez komentarza :D

No proszę jak szybko dziłają :D NIE INSTALOWAĆ poprawki "Windows Genuine Advantage Validation Tool" (KB905474), dawnej KB892130 :D

Gość inny sposób
przywrócić system do stanu z przed aktualizacji, np o 1 dzień .... a natrępnie nie instalować ponownie tej aktualizacj o legalności system....

Gość Tomo
Ja ja zainstalowalem mimo iz wiedzialem ze nie mozna ale podczas instalacji nie jest podawana prawdziwa nazwa tej aktualizacji i dlatego zaryzykowalem z mysla ze usune ja bez problemow tak jak zrobilem to na komputerze siostry. Grunt ze sie udalo

Gość jest już
na to sposób :-) i nazywa sie LegitCheckControl.dll mozna pobierac aktualizacje i nic nie bedzie sie działo :-)

Gość windowszadarmo