Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodzi

windows

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaa
hej 3 grosze weszlam w panel sterowania i tam na samym dole mam windows installer 3.1 i jakis numer kb cos tam pod spodem jest service pack ten u gory mam usunac??

Gość a napiszcie...
a odpowie mi ktos?

Gość witam w klubie
odinstalowałam. komp się restartował... i pojawił się JESZCE WIĘKSZY NAPIS, że to piracka wersja, i że przypomną i mo o tym później... 😭 całkiem możliwe, że pod drzwiami staną i nocą kolbami w drzwi załomocą, a ja ze snu podnosząc skroń będę gorączkowo szukać bagnetu... 😭 chyba zacznę zrzucać zakładki, instalki, adresy z poczty, numery z GG... i... format

Gość kamina
mi sie to samo zrobilo dzis .dodam ze kompa aktualizowalam z milion razy i nigdy nic sie nie dzialo. za kazdym razem jak walaczam kompa to jest inf ze windows nie oryginalny i na pasku jest nowa ikonka.

Gość aaaaaaaaaaaa
hej witam w kubie ja juz zaczelam zapisywac wszystko z kompa na plyty wszystkie dane i bede go formatowac o od poczatku robic wgrywac wszystko ja tak sobie mysle a moze to jakas akcja wylapuja piratow i juz boje sie bo tu nastraszyli na kafe ze moga namierzyc

Gość witam w klubie
do a napiszcie nie mam pirackiej wersji, ale jest zainstalowana na jednym kompie za duzo. pojawiła się tuż po aktualizacji. do aaaaaaaaaaa też mam zajęcze serce. już czuję zimny oddech na plecach... ;) zaczynam wielkie wypalanie i chyba zacznę się oswajać z linuksem.:o

Gość kamina
znowu format???? ile mozna,ja nie chce

Gość aaaaaaaaaaaa
coraz wiecej ludzi ma to ja tez normalnie aktualizowalam wszystko a teraz to nie wiem co sie stalo

Gość przesyłam dla Billa siurprajsa
@@___@@___@@__________@@@@@@____@@@@@@__@@@@@@ @@__@@____@@__________@@___@@_______@@_________@@_ @@_@@_____@@__________@@___@@_______@@________@@__ @@@@______@@__________@@___@@_______@@_______@@___ @@_@@_____@@__________@@___@@_______@@______@@_____ @@__@@____@@__________@@___@@_______@@_____@@_____ @@___@@___@@@@@@___@@@@@@______@@_____@@@@@@ _____________________________________________ _____________@@________@@___@@@@@@@@__________ _____________@@@@_____@@___@@______@@__________ _____________@@_@@____@@___@@______@@__________ _____________@@__@@___@@___@@@@@@@@__________ _____________@@___@@__@@___@@______@@__________ _____________@@____@@_@@___@@______@@__________ _____________@@_____@@@@___@@______@@__________ _____________________________________________ @@___@@___@@________@@@@@@@___@@@@@@___@@@@@ @@__@@____@@________@@_____@@______@@_______@@_____ @@_@@_____@@________@@_____@@______@@_______@@_____ @@@@______@@________@@@@@@@______@@_______@@@@@ @@_@@_____@@________@@_____@@______@@_______@@_____ @@__@@____@@________@@_____@@______@@_______@@_____ @@___@@___@@@@@___@@_____@@______@@_______@@@@@

Gość a napiszcie...
Ej ja sie teraz zaczelam bac! 3 grosze-------a jak mi sie ta ikona nie pokazala ale usune aktualizacje to cos sie stanie? odp mi prosze bo sie powaznie zaczynam bac

wiecie ja też po każdej świeżej instalacji mam komunikat że jest dostępna aktualizacja (mam pirata). To normalna rzecz, bo to przecież jest na tej samej zasadzie co np. winamp. Jeśli pojawia się nowsza wersja od tego zainstalowanego to jak uruchamaisz winampa to informuje że można zrobić aktualizację do nowszej wersji. Ja nie wiem w czym problem????? ja mam zainstalowanego XP ANTI-SPY i o żadne aktualizacje się system nie pluje, nie mam podejrzanych ikonek, porad w chmurkach i raportów o błędach. :D Żal mi was bo jeden program załatwia wszystko a wy tu sracie w gacie. Żałosne

Gość witam w klubie
jeszcze drobne pytanie: co mi da format? bo przecież moje dane już na pewno są w jakiejś czarnej teczce... 😭

Gość witam w klubie
nie w gacie a na klatę takim doradcom jak ty:P a aktualizacje można zwyczajnie wyłączyć przez panel sterowania. tyle, że do wczoraj nie było z nimi problemu wróżko.

Gość a napiszcie...
olik. a jak ja sobie zainstaluje ten program (ale ja ni emam tej ikonki) to nic is enie stanie? A jak usune te aktualizacje to tez sie nic nie stanie?

no pewnie że nie :) ja tak robię od długiego czasu i jeszcze nikt do domu nie przyszedł. Ja niewiem co tak panikujecie. A jak się nie znacie to najpierw pytajcie fachowca (wystarczy na forum komputerowe wejść) a nie naklikacie głupot a potem płaczecie

Gość witam w klubie
widzę, że poczucie humoru oleńka ma iście potopowe

no podobnie jak wasze podejście do pewnych spraw :) w końcu za dobry humor nie karają jeszcze, a wy jesteście naprawdę zabawni (nie wyśmiewam tych co się nie znają)

Gość aaaaaaaaaaaa
olik ja juz zainstalowalam tego anti spy ale co z tego jak ta ikonka dalej jest

bo teraz musisz tam zaznaczyć w zakładce USŁUGI wszystkie te opcje, szczególnie jak pisze coś o aktualizacjach to najlepeij we wszystkich tych zakładkach zaznacz a potem daj zastosuj :)

Gość Olik to się tak na tym zna jak
i Ty. Musisz sformatować.

no tylko że po formacie znowu się pojawi aktualizacja :) ale jak nie masz co robić to se sformatuj. Ja stawiałam nowy system 2 dni temu (zmiana płyty głównej) i od razu zainstalowałam ten program i mam święty spokój. A ty pewnie na pasku koło godziny masz te 2 głupawe chłopki z messenger`a co?? :D heeehee a ja nie :)

Gość a napiszcie...
olik ale tam pisze ze ten program wylacza windows media player :(

Gość sluchajcie pozbylam
sie tego!!!!!!!! weszlam w panel i na to dodaj lub usun programy. tam u gory byl napis aktualizacje, zaznaczylam to i usynelam ostatnia (miala taka dziwna nazwe inna niz reszta aktualizacji), no i po klopocie, nie ma tego komunikatu :D

a zamiast pisać głupoty i wydawać fałszywe opinie na mój temat to wpisz sobie w wyszukiwarce nazwę programu i poczytaj do czego służy

Gość a napiszcie...
ja??????? No tak w opisie pisze

no w końcu jakiś sukces!!!! gratuluję!!!! a wy tu formatem ludzi straszycie :D

Gość witam w klubie
na co mi ten program? jesli ktoś chce, to w panelu wyłącza aktualizacje i tyle. narzędzie konfiguracji systemu i panel wystarczą. problemowa aktualizacja została odinstalowania i ten programik, który tutaj tak zapalczywie wciskasz nie spełni tu żadnej istotnej roli. jakbyś umiała pogrzebać w plikach systemowych to może miałabyś mi jakąś ciekawą informację do zaoferowania...

Gość do słuchajcie pozbyłam
pod jakim nickiem dotąd tu byłas?

Gość melanka
mnie wczoraj zrobilo sie to samo:-( ma ktos sposob?