Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buntownik z wyboru

czy mozna pokochac samego siebie?

Polecane posty

Gość Buntownik z wyboru

witam wszystkie panie panow rowniez jesli to czytaja jestem dosc przystojnym facetem krotko po 30 tce.lubie czytac kocham fotogriafie rower gorski to moj prawdziwy bzik interesuje sie rowniez filmem slowem ktos kto na czacie nie powie ze wszedll tu poniewaz nie wie co robic i umiera z nudow nigdy mi sie nie zdarzlo w zyciu bym nudzil sie w swoim towarzystwie i zapelnial czas mysleniem (czym by sie dzis zajac)mialem kilka zwiazkow dluzszych krotszych ostatni trwal ponad 7 lat w tym czasie otaczalem kochana osaobe miloscia okazywalem jej uczucia zarabialem pieniadze bysmy mogli razem zamieszkac po 2 latach okazalo sie ze ma dosc mieszkania ze mna bo podobno nie jestem otwarty na ludzi .zaznaczam ze sama nie byla osoba towarzyska.obecnie mieszkam sam i zastanawiam sie czy jeszcze znajde kogos z kim bede szczesliwy i kto pokocha mnie z moimi wadami i zaletami ktore dobrze znam i tu pojawia sie problem . mam wade wymowy zacinam sie i jak latwo sie domyslic nie ulatwia ona kontaktu z plcia piekna .trzeba sie przyzwyczaic do osoby ktora sie zapozna by mowa sie unormowala i nie nastreczalo to wiekszych trudnosci w porozumiewaniu sie .ale jak zanlezc osobe ktora mnie pokocha skoro sam siebie nie akceptuje w pelni i mam zal do poprzedniczki ze nie chciala o nas walczyc bysmy czesciej wychodzili do ludzi tylko powoli zaczela mnie spisywac na straty planujac zycie w samotnosci jednoczesnie zarzekajac sie ze jestem swietnym facetem pozdrawiam wszystkich i wszystkie dobre duszyczki pa

Gość Kobieta z wadą postawy
Przykro mi że trafiłeś na taką kobietę. Jednak sądzę że nie możesz myśleć że wszystkie jesteśmy takie. Większość nie kieruje się wyglądem a charakterem. Gorzej jest kobietom z wadami znaleźć mężczyznę swojego życia - wiem to na swoim przykładzie. Jeśli nie możemy czegoś zmienić musimy zaakceptować - tyle że jest to cholernie trudne. Nadzieja umiera ostatnia - więc może i dla nas zaświeci kiedyś słońce i tego Ci życzę.

Gość magicelle
a ja mysle i wiem z doswiadczenia Kochamy siebie i to w tym momencie kidy CZUJEMy ze nas ktos kocha:) To takie cieplo itd. Kady ma wady i zalety nawet kobiety co kogos usyawicznie naprawiaja. Niech sie wezma najpierw za siebie!;) Z takimi zainteresowaniami? super nawet cisza jest zlotem:) poczekaj na swoja kobietke..:)

Można :-) Z pewnymi rzeczami nie da się walczyć więc trzeba je po prostu zaakceptować. To, co można zmienić, nad czym można pracować trzeba zmieniać. Nikt nie jest ideałem, ale nie można zaniżać swojej wartości tylko nad nią pracować :-)

Gość ktosik 999
bedzie co msa byc

Gość doktorantkal
jasne ze poznasz jeszcze kogos kto nie bedie patryzl na to jak mowisz ale co masz do powiedzenia

jasne , że można pokochać samego siebie, uważam to za konieczność wręcz i piszę o tym w dużej części swoją pracę magisterską. twoja "wada" to nie wazne, naprawdę, ludzie są na wózkach i znajdują miłość, mi np nie przeszkadzałaby taka wada jak u ciebie pozdrawiam

a tej twojej poprzedniczce to chyba nie o kwestię wychodzenia do ludzi chodzilo. jesli mowa się normuje potem, znaczy to chyba, ze jest to kwestia stresu. jesli więc zaakceptujesz siebie, to to przejdzie. ale to naprawdę drobiazg