Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajecznica

dlaczego mężczyźni nie powinni jesc jajek?? jak to jest??

Polecane posty

Gość kuze
to wy smiesnzi jestescie jak ja zebym sie najadl potrzebuje 7-8 jajek zjesc

Gość ZNAWCA#1
chodzi o to, ze z tym nadmiarem zjedzonych jaj to taki mit ktory powstał w latach 70 na polskich wsiach... Chodzi o to, ze wiejskie baby ubzdurały sobie, ze ich synowie po zjedzeniu duzej ilości jaj będa się za bardzo grzmocić z wiejskimi dziewuchami. Wiedzie - jajko kojarzylo sie z plodnością, wiec aby ustrzec swoich synow od grzesznych mysli wymyslono ten mit.

Gość abdulach wisimulacha
moga jesc cudze ale nigdy swoje

Gość ktoś z forum
każdy człowiek powinien jeść jajka! Jajka zawierają aminokwasy egzogenne czyli takie których ludzki organizm nie jest wstanie sam wyprodukować, dlatego powinien pobierać je bezpośrednio z pożywienia! Poza tym jaja mają wit. A,D,E,K i jod (który wskazany jest dla osób które mieszkają w innych województwach niż :Pomorskie, Zachodniopomorskie, Kujawsko-pomorskie

Gość shiska
Jajca mają estrogeny, jak wiadomo hormon żeński, dlatego nie mogą ich za dużo jeść, bo zniewieścieją:)

Gość gość
Chcesz mieć dużo spermy jak masz wiele dziewczyn, to pij kilka jajek dziennie- a w zasadzie same białko ! To do mężczyzn- jeśli jeszcze są takowi.

Gość gość
ja tam wpierdalam 4-5 jajek prawie codziennie , tylko zwykle żółtek się pozbywam i zostawiam tak z 2 żółtka , czuje sie dobrze masa leci i mięsień też więc prosze mi nie pierdolić że umre