Gość purtała Napisano Luty 15, 2009 ostatnio kupiłem nowy odkurzacz zelmer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość małgosia_kos Napisano Czerwiec 23, 2009 Zwykle kosmetyki , chociaz upolowałam tutaj tez mikrofalówke http://www.za10groszy.pl/auction/kuchenka_mikrofalowa_samsung_mw89mst_125675344.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość talula Napisano Sierpień 31, 2009 ja ostatnio kupiłam sobie pierścionek i siostrze kolczyki w Rafidu.pl śliczne biżuteria ze złota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ashjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Napisano Sierpień 31, 2009 a czy ktoś kupuje w necie jedzenie, bo mu się nie chce latać do marketu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Rusałka* 0 Napisano Sierpień 31, 2009 Ja kupuje koraliki półfabrykanty itp. do robienia biżuterii po za tym ciuchy, książki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolinka_325 0 Napisano Listopad 25, 2009 Ja kupuję głównie książki, rzeczy do wystroju domu no i biżuterię. Na allegro sporo, ale jest fajny sklep ze śliczną biżuterią www.jubiler.pl - ostatnio kupiłam tam kolczyki i jestem bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niebieska sukienka 0 Napisano Listopad 25, 2009 Wszystko w zasadzie. Cały sprzęt do kuchni:zmywarka, pralka, piekarnik, plyta gazowa, lodowka. Oprócz tego łóżko, materac, szafki do łazienki, umywalkę. Z drobnych szuszarkę, biżuterię, odkurzacz i mnóstwo innych pierdół. Nie kupuję butów i ubrań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość truskavveczka Napisano Listopad 30, 2009 Ja głównie jedzenie,bo nie mam czasu biegac po sklepach. Teraz nawet zamówiłam przez strone astry ich bardzo dobra kawke ,cantate jasna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyciiiii Napisano Styczeń 6, 2010 ZAPRASZAM DO ZAKUPU PIĘKNYCH KOBIECYCH KOLCZYKÓW OTO JEDNE Z NICH http://allegro.pl/item867480699_duze_czarne_ azurowe_kolczyki_kola_dlugie.html wiecej na innych moich aukcjach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ona fajna Napisano Styczeń 24, 2010 Hej! Ja często kupuję kolczyki przez internet. Ostatnio obczaiłam bardzo fajną stronkę gdzie jest darmowa przesyłka: www.stylowekolczyki.pl i na prawdę oryginalne kolczyki. No i jak Ci się nie spodobają zawsze możesz zwrócić, ale mi się to jeszcze nie zdarzyło, na prawdę fajnie wykonane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziarek_84 0 Napisano Styczeń 24, 2010 ziemniaki, ogórki etc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kala321 0 Napisano Marzec 8, 2010 doNescafe,ja robię biżuterię,mam kilka galerii-chętnie Ci prześlę jak chcesz napisz gg 11717886 możesz sobie pooglądać,zadać pytanie,przerabiam coś jak Ci się podoba jakiś kamień a chciałabyś inny typ.Zapraszam pisz na gg wyślę Ci linki oglądanie nie kosztuje,a może coś ci się spodoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zkaska Napisano Czerwiec 1, 2010 allegro - ubrania superapteka.pl - lekarstwa, kosmetyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basia788 Napisano Luty 8, 2011 Zwykle sa to własnie ubrania-ale dla mojego dziecka,mozna upolowac naprawde perełki i do tego w dobrych cenach.I kupuje równiez najbardziej potrzebne rzeczy,których czesto w sklepach stacjonarnych nie ma. I tak moim ostatnim bardzo dobrym zakupem z serii dla dzieci był to nosidełko http://www.babytuli.pl/products/emma-mae Patrzyliśmy sobie w takich "normalnych" sklepach ,były rózne nosidełka,ale takiego z którego bylibyśmy w 100% zadowoleni nie bylo.A jak sie okazuje przez internet udało sie nam kupic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wszystko ..... Napisano Luty 8, 2011 oprócz żarcia......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malagenia Napisano Marzec 24, 2011 W sklepach internetowych kupuję prawie wszystko. Na allegro ostatnio trochę rzadziej, ponieważ nie mam już takie zaufania do osób tam sprzedających. A teraz czekam na rozpoczęcie działalności platformy kupuje.to która ma działać w oparciu o social selling. Mają to być aukcje na facebooku. Moim zdaniem może to być ciekawa alternatywa dla zakupów na różnych stronach aukcyjnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baskez 0 Napisano Lipiec 25, 2011 Kupuję dużo rzeczy książki w merlinie, leki i kosmetyki na tanieleki.net.pl,ciuchy na allegro, nawet lampy do domu. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MałaBlondynka 0 Napisano Lipiec 25, 2011 Głównie książki, filmy,zabawki i bajki dla dziecka, sporadycznie kosmetyki, bardzo rzadko ciuchy i sporadycznie jakieś pierdoły ( ostatnio w chooy różnych nasion dla mamy do ogrodu :D ) Popularny jest chyba też tytoń bo często znajomi proszą mnie o zamówienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annula90 0 Napisano Sierpień 14, 2011 Książki, płyty CD, DVD. przęt RTV i AGD - po uprzednim obejrzeniu w sklepie w moim mieście. Rzadziej ubrania - częściej wykorzystuje np. vouchery fastdeal.pl czy groupona. jeżli kupuje buty to tylko znanych mi marek - wiem jaka jest polityka oznaczania rozmiarow danej firmy. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylkot Napisano Wrzesień 9, 2011 ja również kupuje już prawie wszystko z wyjątkiem jedzenia, wole mój warzywniak pod domem. a jeżeli chodzi o inne rzeczy to nawet nie boję się kupować sprzętu elektronicznego, najczęściej kupuje w CSEiE bo mają duży wybór i są przeze mnie sprawdzeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koala90 Napisano Styczeń 5, 2012 również znam CSEIE, ostatnio udało mi się tam zamówić ogrzewanie podłogowe w bardzo okazyjnej cenie, pozdr! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zoltyzonkil Napisano Marzec 12, 2012 a kupujecie może jedzenie dla waszych psów i kotów ? Bo widziałam, że na e-karma można dostać wiele karm najwyższej jakości i nie trzeba by było się męczyć z taszczeniem toreb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeee-wa Napisano Kwiecień 21, 2012 Kod zniżkowy do sklepu www.nici.pl/ - 1ctak7w4 - kod na -10% , ważny do 26.04.2012 może się komuś przyda. Zwłaszcza jesli kupujecie takie rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miodowocynamonowo 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 karmę dla psa jak najbardziej :) głównie w krakvecie zamawiam - raz na kilka miesięcy robię zapas i mam z głowy. poza tym, dźwiganie suchej psiej karmy do najprzyjemniejszych nie należy, a tutaj kurier przynosi mi pod same drzwi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaciaa 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 ksiazki karme dla kociow spozywka ale taka ktorej normalnie dostac nie mozna kupuje w merlin empik aledobre zwierzakowo nareo ostra kuchnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teufelin29 0 Napisano Kwiecień 22, 2012 Ja kupuje duzo rzeczy przez neta przewaznie w Ebayu i otto. Od mebli po sprzet i ubrania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michauuuka Napisano Październik 19, 2012 Oj jeśli o mnie chodzi to są to kosmetyki. Takim moim numerem jeden jeśli chodzi o sklepy to najczesciej zaglądam do tego http://www.nantes.pl/ Tu można kupić naprawde dobre i sprawdzone kosmetyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Z Kokardą 0 Napisano Październik 19, 2012 Najczęściej książki, zabawki, sprzęt sportowy, artykuły AGD, niektóre spożywcze np kawę albo czekoladę do fontanny...ale też np buty i ubrania, ale tylko ze sklepów w których wiem że nie będzie niespodzianki co do rozmiaru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pachnaca gitarra Napisano Październik 19, 2012 ja kupuję na allegro rozmaitości, ksiązki, zabawki, biżuterię i masę innych dupereli nigdy nie kupuję ciuchów przez net. A kosmetyki tu: www.kobietaeko.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość daaaria222 Napisano Marzec 17, 2013 Ale oczywiście ze kupuje. Po prostu wydaje mi się ze to jedno z takich miejsc w których można kupic dobre i profesjonalne kosmetyki. Może troszkę droższe, ale mam pewnośc ze rzeczywiscie sa dobre i ze mam kompleksowa pielęgnacje skóry. A najczesciej kupuje tutaj http://kosmetolog.sklep.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach