Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana swoja nicością

Wasza waga i wzrost pewnie i tak jestem najchudsza na forum

Polecane posty

Gość ale ze mnie chudzinka
moja też niby kraglutka i wogóle, czesto słysze teksty typu , szczupłą jesteś ale masz na czym siedzieć , czy czym oddychać.Ale jakoś to do mnie nie trafia.

Gość 165cm 48 kg
tyłek mam ok. uda też, Ale łydki za chyde. No i od pasa w góre jestem strasznie chuda , Biust rozmiar B 75. Rece jak patyki, zebra mi widac , plecy kosciste... :(

Gość Perfectionist
175 cm 51 kg, rozmiar XS jest na mnie za duży, 34 też mnie zbytnio nie opina, 70 C stanik. Tyłka kawałek mam i dla mnie ten kawałek jest idealny. Planuję jedynie schudnąć z nóg bo mam strasznie ale to strasznie rozpakowane od sportu. Chudnę do 48 kg i mam gdzieś, że będę pewnie kupowała ciuchy w sklepach dla dzieci:D:D. Chłopaki uwielbiają takie kruszynki, które mogą wziąć pod swoje skrzydła. Uwielbiam gdy mój chłopak bez problemu bierze mnie na ramiona i traktuje jak "podrzucankę", czuję się taka kobieca wtedy:), leciutka i wspaniałą. Nie wiem jaki macie problem? Oczywiście znam ten ból w sklepie ale co tam:P

Gość grubaskaaaa
A ja mam 174 i ważę 70kg. Ja mam z kolei problem w drugą stronę. Jestem za gruba:( schudłam już 20kg i więcej nie potrafię już organizm mi odmawia, zbuntował się chyba ma dość diety. A mój rozmiar to L lub XL spodni (zależy jaki fason i materiał) a na górze M lub L. Załamka. Chciałabym mieć rozmiar 38 i ważyć z 60kg

Gość Liloooo
Nie wierzę, że tyle dziewczyn tutaj narzeka na swoją zbyt chudą figurę. Naprawdę w naszych czasach 2 na 10 osób są szczupłe i się nie odchudzają. Ja mam 175cm wzrostu i ważę 68kg. Mój cel to 57kg. A rozmiar stanika mam 80B, albo 70C, zależy.

Gość Strina24
Przez cała podstawówkę i liceum byłam bardzo chuda, bo przy wzroście (w liceum 160) ważyłam 42-43 kg i miałam z tego powodu mnóstwo kompleksów. Dopiero na studiach udało mi się przytyć i dziś ważę 55 kg. Teraz jestem bardzo zadowolona z mojej wagi :)

Gość najchudsza
i tak pobiłanm wasz rekord z waszą niedowagą mam 170cm wzrostu i waże 32kg.