Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona67676

TEMPERATURA 36STOPNI 2 MIESIACE PO PORODZIE MIAŁ TAK KTOŚ??CO TO OZNACZA????????

Polecane posty

Gość ona67676

Gość ona67676
jA ZAZWYCZAJ MIAŁAM NORMALNĄ ALE OD PORODU COŚ SIE POPRZESTAWIAŁO CZY TO NORMALNE???CZY COS ZŁEGO SIĘ DZIEJE??

Gość ona67676
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość A ja nie wierzę
Taka obniżona temperatura może świadczyć np. o osłabieniu ogranizmu, ale nie wskazuje zwykle na jakieś poważne schorzenie. Ja po porodzie miałam przez ponad 2 miesiące 37,0-37,5

Gość warnabi
Bez przesady nie jest drastycznie niska. Przecież jesteś osłabiona więc jest to naturalne poczekaj trochę, aż organizm wróci do normy. Bez paniki.

Gość he
przeciez to normalna temp ciala chyba duza czesc populacji ma taka - kilka kresek w ta czy w tamta no chyba, ze z reguly mialas wyzsza? ale to najpierw napisz od poczatku do konca o co chodzi

Gość ona67676
CZASEM JEST NIŻSZA MAM NADZIEJE ŻE TO NIE JAKIES POCZATKI Z TARCZYCĄ CZYTAŁM O CZYMS TAKIM NA JAKIMS FORUM TERAZ SIE BOJE:(CZYLI MYSLICIE ZE TO ORGANIZM JESZCZE SIE NIE POZBIERAŁ????????????

Gość ona67676
A TAK OD POCZĄTKU TO ZAWSZE MIAŁM NORMALNĄ TERAZ COS SIE POKRECIŁO

Gość A ja nie wierzę
Myslę, że niepotrzebnie panikujesz. A poza tym masz jakieś inne dolegliwości? Miałaś kiedykolwiek problemy z tarczycą? Od jak dawna masz 35?

Gość ona67676
NIE MIAŁM PROBLEMÓW Z TARCZYCĄ A TA TEMPERATURA JEST OD JAKIEGOS MIESIĄCA MOŻE DŁUZEJ CZUJE SIE OGÓLNIE SŁABO

Gość he
ale o co chodzi w ogole? co to dla ciebie znaczy normalna? bo dla mnie normalna = 36 do 36 z kreskami 37 z kreskami to juz stan podgoraczkowy

Gość ona67676
NORMALNA TO 36,6 TAKA MIAŁAM ZAZWYCZAJ

Gość he
no i jak masz 36 to tez jest normalna i nie masz sie czym przejmowac nawet gdyby ci spadla ponizej 36 to tez nie ma czym sie martwic - ot, jakies przemeczenie, niewyspanie ... no rozne rzeczy a po porodzie.... po ciazy.... no coz - normalnym jest, ze rowniez moze ci sie zmienic gospodarka organizmu - moze zostanie ci temp 36.0 jako calkowicie normalna

Gość A ja nie wierzę
Stawiam na przemęczenie. Poza tym ciąża, poród i połóg, to dla organizmu niebagatelne przejście, więc się nie dziw. Powinnaś brać jakieś preparaty witaminowe, dużo odpoczywać (jeśli to przy malutkim dziecku możliwe), zdrowo się odżywiać, a wszystko wróci do normy.

Gość he
w sensie - na dluzej o to mi chodzilo nie ma co robic paniki - chyba, ze w ten sposob zamierzasz podnosisc sobie temp ciala

Gość ona67676
WITAMINY BIORE A PRZY TAKIM MALUSZKU NIE MA CZASU ODPOCZYWAĆ NIESTETY BYC MOŻE TO PRZEMECZENIE TYLKO ZE JA MAM TAKA TEMPERATURE CODZIENNIE NON STOP

Gość A ja nie wierzę
Spokojnie. Własnie przy takim maluszku powinnaś korzystać i odpoczywac. Bo jak zacznie raczkować czy chodzić, to już koniec. I przestań sobie tę temperaturę mierzyć. Od razu się lepiej poczujesz. Jeżeli nie masz innych niepokojących objawów, to nie ma co wpadać w panikę. A kontrolnie, można zrobić badanie krwi.

Ja po porodzie nie mierzyłam temperatury wcale. A po co ją mierzysz? Jeżeli nie masz zadnych innych niepokojących objawów to daj sobie spokój z mierzeniem.

Gość gergi25
moj mąż ma zawsze temp. 35,4 - 36,2 nigdy wyższą!!! to jest dziwne:) zwłaszcza ze ma nadciśnienie, hahah, nawet jak jest chory to max.37