Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nuila

Poradnik urody.

Polecane posty

Gość Nuila

Jak o siebie dbać? Opiszcie w jaki sposób pielęgnujecie stopy twarz dłonie... Wasze definicje kobiety zadbaniej... Tak urodowy poradnik ;)

Gość Nuila
Dzięki za odpowiedź. Inne propozycje?

Gość toffffi
Aha - na spierzchnięte usta znakomita jest maść z witaminą A, w aptece za grosze. Smarujemy na noci rano są gładziutkie i delikatne :) Spirytus salicylowy (tylko nie za dużo!) pomaga na wypryski. Napiszę, jeśli sobie coś jeszcze przypomnę;) Ludzie, piszcie!! :P

ja olejek rycynowy nakladam na koncowki wlosw :) i na rzesy. pomaga :)

Gość toffffi
Juz wiem:P Krem do rąk i paznokci Ziaja aretina Q (kuracja fitohormonalna) jest super. Dłonie są gładkie, przyjemne w dotyku, a krem szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Cena-ok.5 zł.

Mi sie wydaje ze najwazniejsze sa zadbane czyste wloski , ladny, staranny makijarz, odpowiednie perfumki, (odpowiedni zapach to podstawa!!!) dobrze dobrane ciuszki i mozna spokojnie juz swiat podbijac!! :):) :D:D:D

Gość Nuila
Wybielanie zębów. Należy myć je 3 razy dziennie i da razy w tygodniu pastą zmieszaną z proszkiem do pieczenia. Jak dla mnie to są o kilka tonów jaśniejsze. Korektor z linii przeciwtrądzikowej firmy Avon. Jest super i błyskawicznie niszczy wypryski. Niestety jeśli nie nałożysz podkładu to go bardzo widać. Dziękuję za komentarze. Nie ma brzydkich kobiet są tylko kobiety zaniedbane ;)

Gość jaaaaaaak
Inne propozycje?