Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terek

Czy probowalyscie kolagen?

Polecane posty

Gość terek

Tak duzo o kolagenie jest cudownych artykulow.Interesuje mnie czy ktoras z was stosowala kolagen od prof Przybylskiego i z Colway.Bardzo niecierpliwie czekam na odpowiedz ,bo mam ochote kupic ,ale nie sa to produkty tanie i czy przypadkiem nie wyrzuce pieniedzy w bloto

Gość wyszukiwarka forumowa
nie gryzie

Gość stoswałam
a co chcesz wiedziec , ja stosowałam bardziej na chorobe skory niz kosmetycznie

Gość no baa
probowali my,

Gość collagen
fajnie smakuje z pieprzem

Gość garbata
No pewnie że jest skuteczy,nie wyrzucisz pieniedzy napewno:)zreszta wiecej wyrzucasz na inne niepotrzebne rzeczy:)

Gość Matka_W_Ciazy
ja stosowala, a co?

Gość Jowita344
Ja stosowałam, jestem zadowolona

Gość do PT Autorki topiku
pewnie chcesz zrzucić 50kg, co? Moje drogie dziecko, nie tędy droga, nie ma nic za darmo!!!! Zamiast truć się jakąś być może zmodyfikowaną chemią weź się do roboty! Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie i urodę, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, to znajdziesz na: www.vademecum.zdrowia.prv.pl W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly /jedzenie_ma_znaczenie/ 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz link do filmu http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263

Gość do PT Autorki topiku
w linku pt. wellnes należy usunąć przypadkową spację