Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatianka

balsam brązujący . WAżNE PYTANIE!!!

Polecane posty

Gość tatianka

Kupiłam sobie balsam brązujący ziaji. W ogóle było tyle różżnych firm i nie wiedziałam która najlepsza. Jakiej firmy waszym zdaniem balsam brązujący jest najlepszy?? Ale pytanie brzmi inaczej. Chce się dowiedziec czy ten balsam można stosowac na twarz?? Bo nie chce żeby tylko ona została blada. jak myślicie??

ja stosowalam rowniez na twatz bo przed sylwestrem nie zdazylam kupic odpowiedniego do buzi. generalnie z ziai jestem bardzo zadowolona z wyjątkiem jego zapachu... po kilku godzinach brzydko pachnie skarpetkami :P przynajmniej mi sie tak kojarzy :) po nim nie mialam zadnych uczulen na buzi ani wypryskow, ale i tak lepiej kupic chyba osobno.

Gość magdamagdamagda
johnson jest suuuuuuuper....taki w zółtej butli..ok 16 zł,ale ładnie pachnie i jest skuteczny

Gość yasminka
Sopot Ziaji jest najlepszy - i w porownaniu z innymi pachnie calkiem ladnie ja go uzywam takze do twarzy, chociaz jest tez krem brazujacy z tej serii

Gość z kolastyny jest dobry
jeżeli chodzi o uzyskanie słonecznej opalenizny na twarzy, polecam samoopalacz z kolastyny do twarzy i ciała. Mam jasną karnację, ale mimo to kupuję do ciemnej karnacji, bo efekt jest lepszy

ja uzywam z Kolastyny i jestem bardzo zadowolona :) ...rowniez smaruje buzie! Ostatnio kupilam w promocji za 9,90 i 50ml gratis!

Gość klara klara
Dziewczyny,czy samoopalacz to to samo co balsam brazujacy? Ten Kolastyny to samoopalacz czy balsam?

Gość tatianko
ziaja ma tez z tej serii krem do twarzy sopot!!!:) wiec po co sie smarowac po buzi balsamem????

Gość MiSkaaaaaaD
ja osobiscie uwazam ze ten ziaji jest straszny!!!!!!!!!! zostaja po nim okropne plamy a o tym jak sie potem pachnie to nie wspomne:/ moj chlopak powiedzial ze jestem po nim tylko zółta wiec nie polecam!!!!!!!!ale zdaza mi sie ze uzywam tego z serii cztery pory roku i w sumie nie mam mu nic do zarzucenia:)

Gonhson, też uważam, że jest dobry. A co do stosowania na twarz? Myśle, że trzeba tylko dobrze rozsamrować i już

Gość Ennn
Johnson jak dla mnie jest niedobry, uzywalam i nierówno brązuje, zacieki, brudzi ubranie, no nie polecam, mi przypadl do gustu nivea brązująco-ujedrniajacy. najwazniejsza kwestia to odpowiednio dobrac balsam do rodzaju skory, trzeba potestowac.

Gość miaaaa...23
Moim zdaniem najlepszym balsamem brązującym jest Nutribronze L'Oreal'a:)