Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jedenasta

jak bylam mala to...

Polecane posty

... myslalam ze pod moim łóżkiem siedzi wilk i jak sie chcialam wieczorem połóżyc to rozpedzalam sie z drugiego konca pokoju i wskakiwalam na łóżko zeby tylko mnie wilk nie złapal :) a wy co robilyscie jak byłscie małe???? moze troche powspominamy... :D

Gość kraksa
a ja jak bylam mala to myslalam ze moimi prawdziwymi rodzicami sa sasiedzi a ci u ktorych mieszkam poprostu mnie wychowuja bo tamci sa biedni i ich nie stac... :D ale glupia bylam !@!! teraz mi sie strasznie smiac z tego chce :D:D:D:D:D

Gość kastorama
a ja myslalam ze za lasem niedalako ktorego mieszkalam jest koniec swiata i zawsze balam sie z rodzicami chodzic do lasu

pamietam jeszcze ze jak ogladalam bajke w tv to myslalam ze jek sie zbije szybke to ludziki z bajki wyskocza z telewizora :D

Gość Perpetua
.. he hee.. a ja myślalam ze jestem adoptowana.. i ciagle o to wypytywałam rodziców... czy aby czasem nie oddadza mnie spowrotem do domu dziecka...(oczywiście nie musze mowic ze to byla moja dziecieca wyobrażnia) ... tez mi sie teraz chce z tego śmiac..hi hi hi... biedni rodzice... ciagle mi powtarzali ze sobie to wyobrazilam, że jestem tylko ich i mnie kochają... a ja sądzilam ze jestem jeszcze mala i dlatego nie mowia mi "prawdy" :P :) ....

Gość Slodkie Zycie
A ja jak bylam mala, to myslalam, ze dziewczynka na pudelku od Vobovittu, to ja :D, byla strasznie do mnie podobna!!

A ja wrzucałam okruszki pod meble bo myślałam że tam mieszkaja małe ludziki.

Gość Slodkie Zycie
Mialalm na mysli Vibovitt :D

Gość a ja palilam pila i

Gość zabowa p
a jak ja bylam mala to w przedszkolu wykradalam z innej grupy nakrecana, metalowa zabe i gladzilam ja po zabim kroczu ;P do tej pory nie mam pojecia po co, ale wykradanie zaby weszlo w moj codzienny plan przedszkolnego dnia ;)

ehhh vibovitt... ;) pamietam ze nigdy nie chcialam go pic rozpuszczonego w wodzie tylko maczalam palucha w proszku i oblizywalam a mama na mnie krzyczala ze tak nie wolno! a pamietacie rajstopy???? to była dopiero zmora!!! zawsze chowalam sie w przedszkolu w szatni i je zdejmowalam :D u mojej babci na podworku lezala wielka kupa kamieni a ja sobie ubzduralam ze to biedne zwierzatka ktore czarownica pozamieniala w kamienie a do moich rodzicow mowilam po imieniu a nie \"mama\" i \"tata\"

vibovit :D rajstopy :D to było było zycie! :D:D:D:D ja tez mowilam do moich rodzicow po imieniu :D

Gość piszcie
piszcie dziewczyny piszcie! ale super topic! no to teraz ja!: jak bylam mala to mialam swoja "mizie" bez ktorej nie moglam usnac! byla to stara porwana koszulka mojej starszej siostry! oczywiscie musiala byc brudna, a jak ja mama kiedys wyprala to urzadzilam wielki płacz i dotad ciagalam ja po podłodze az była odpowiednio umazana :D wtady moglam pojsc spac przytulajac sie do mojej Mizi :D:D:D:D

a ja wyobrazalam sobie ktos idzie idzie i nagle swiat sie konczy, jest taka czarna krecha tzn. ziemia jest takim dlugim prostokatem :P

aaa co do telewizji... to myslalam ze zeby w niej wystapic to sie jedzie dlugo na takich tasmach do tej telewizji a po drodze sie mija rozne drzewa, postaci z tv :D

A mnie straszyla kolezanka, ze w jej komorce jest potwor :D Do tej pory boje sie komorek ;)

Niania podawala mi zupke na taras bo byłam niejadkiem zaś ona twierdziła, iż na powietrzu apetyt mi sie poprawi;) w czasie, gdy ona zabawiala się ze swm kochasiem, ja tę zupke wylewalam na głowy przechodniom:)

a moja siosta jak byla mala to chowala sie w lodowce i spedzala tam cale dnie! byla o taka mala lodowka oczywiscie odłaczona z pradu i ona nie pozwalala jej wyniesc, jadla tam, spala i w ogole spedzala wiekszosc czasu :D ale głupie ;)

Gość elemele
ja myslałam ze ludziki z bajek wchodza do telewizora i zawsze sie pytałam kiedy one wyjda... spiewałam wszystkie reklamy...ktore znałam na pamiec:O podobno wyjadałam jedzenie z miski mojemu psiakowi.. no i mowiłam do rodzicow po imieniu ...co mi zostało do tej pory..:D:D pozdrawiam Zosie i Mariana;)

Gość piszcie
z tym zasłanianiem oczu to i ja mialam i myslalam tez ze wystepuje w telewizji ze na innej planecie widac mnie caly czas w telewizorze i strasznie wstydzilam sie robic siku bo myslalam ze ktos mnie terz oglada :o

Gość alkdhf
piszcie...:D wyjęłaś mi to z ust: ,,myslalam tez ze wystepuje w telewizji ze na innej planecie widac mnie caly czas w telewizorze i strasznie wstydzilam sie robic siku bo myslalam ze ktos mnie terz oglada ,, I jeszcze nie mogłam pojąć dlaczego babcia na zdjęciu z młodości wygląda inaczej. Nie wiem co ja sobie wyobrażałam ale byłam pewna, że ludzie zawsze są tacy sami. Czyli nie zastanawiałam się nad tym jak i skąd się wzięła)D

Gość lilka79
jak mialam 3 lata to zapamietalam to i wszystkim grzecznie odp na pytanie o wiek. Potem mama mi powiedziala, ze juz mam 3 i pol. I wtedy zaczely sie klopoty. Nie moglam tego pojac i na pyt ile mam lat odpowiadalam z powaga "Kiedys mialam 3 a teraz to ja w ogole nie mam lat!"

a ja jak bylam mala i poszlam do kolezanki z naprzeciwka pobawic sie i byly u niej na dywanie rozsypane drobne pieniadze, to ja je pozbieralam i uwazalam, ze sa moje, bo je po prostu znalazlam.Niewazne, ze to bylo u jej rodzicow w mieszkaniu, po prostu byly moje i juz ;) Jak wrocilam do domu, mama na mnie nawrzeszczala i musialam oddac, niestety z bolem serca, bo dlugo nie moglam pojac, ze jak cos znalazlam sama to nie jest moje :P hehe

Gość tata mi wciaz musial opowiadac
o tym,jak byl maly. A potem, o tym, jak ja bylam mala(czyli mlodsza). Albo czytac w kolko te sama ksiazke.

Gość elemele
a i kiedys zajrzałam pod stół i był tam pajak ...pamietam ze przyszła do mnie kolezanka to jej go pokazałam i kłamałam ze to jest moj przyjaciel i z nim rozmawiam ale on do mnie mowi tylko jak jestesmy sami....do tej pory sie z ta kolezanka z tego smiejemy:D

Gość ninja
w szafie po cichu zbieralam po obiadach kosci dla psa,ktorego rodzice mieli mi kupic,no tak obiecali......troche smieradzialo po odkryciu mamy

Gość kucharka
a ja przez lata twierdzilam,ze połknelam srebrną łyżeczke i o dziwo, rzeczywiscie jedna lyzeczka zniknela ;)

za to ja myślałam, że z paproci, które rosły sobie po lasach biorą się dinozaury i kiedy te paprocie i inne podobne roślinki urosną ogromne, wyjdą spod nich dinozaury i nas wszystkich zjedzą. wyrywałam je więc namiętnie sądząc, ze ratuje świat przed zagładą ;) namiętnie podjadałam ściany, a wszystkie kleje i pasty do zębów musiały być schowane jak najgłębiej bo potrafiłam zjeść wszystko. kiedyś też przygotowałam rodzince ucztę złożoną z ciastek z kremem... nivea :D nie wiedziałam, że do ciastek jest inny krem. krem to krem. wiecznie też uciekałam z domu i sądziłam, że jestem adoptowana. a z tą adopcją to widzę, że całkiem normalne ;) chociaż mi się to do dzisiaj ujawnia co jakiś czas i pytam wtedy rodziców, czy aby na pewno mnie nie adoptowali. ciągle jakoś mi nie podchodzi, że jestem ich ;)