Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spokofacet

Kobiety-- jakie prezenty i niespodzianki spotkały Was ..

Polecane posty

Gość corry
ciekaweSPOKOFACET ile ty masz lat.jak masz odwage to napisz.

a mój pobił rekors świata.. życzenia od kolegów z pracy- oczywiste, bo pracuje głównie z Panami.. mniej lub bardziej szczere i to od samego rana.. natomiast mój chłopak odezwał się do mnie smsem ok godz 14:00 pytając się co zamierzam dziś robić( i myliłby się ten, kto myśli, że robił to by mnie gdzieś zaprosić:-).. później oświadczył, że idzie po pracy do kolegi.. po chwili stwoerdził, że jednak do niego nie jedzie, BO MU SIĘ NIE CHCE.. i koilejny sms- czy zrobiłam zakupy..

Gość gość
eee, to bujda ze jestem apodyktyczna:)Ech, dzis mam jakis slaby dzien, wszystko mnie irytuje....

Gość corry
32 lata .............to powinienes wiedziec ze niektorzy faceci to sa swinie.zenia sie tylko po to zeby miec darmowy sex,posprzatane,uprane i ugotowane,w zamian nic.

Gość gość
bujda, zgadlas:) Chyba stad pojde, bo zaraz kogos zbluzgam za niewinnosc, hehehe

Gość corry
prawde pisze,co?

Gość gość
Corry, wlasnie ja za maz chyba predko nie wyjde, odstraszam facetow zapedzaniem ich do garow, siat z zakupami itp....Kurde, za leniwa jestem zeby robic wszystko dla siebie i jeszce dla faceta, a co on zrobi dla mnie? Wydyma mnie co drugi dzien i zdziwi ze nie mam orgazmu?:) nie ma bata!

Gość YYYYYYYYYYYYYY
A ja bylam dzisiaj w pracy u mojego chlopaka,na chwile i myslalam ze zyczenia mi chociaz zlozy a tu...........DUPA.Zrobilo mi sie tak "nie fajnie".Po pracy swojej przyszedl po mnie i poszlismy do bankomatu,do sklepu i on poszedl do kwiaciarni ze stwierdzeniem "ze musi te jebane kwiaty kupic"............dla swojej mamy,babci,mojej siostry,mojej mamy, no i .dla mnie tez. powiedzial ze w takich kolejkach stac trzeba,ze mu sie odechciewa.Powiedzialam mu ze swojej mamie i babci moze kupic po czekoladzie,a dla mojej rodziny nic nie musi kupowac i dla mnie :O ze my nie chcemy. On zaczal gadac,jeczec stekac ze zle zrozumialam.Poszedl do kwiaciarni,kupil mi bukiet i tulipany dla reszty.Powiedzialam mu ze myslalam o tym ze nie wezme "jebanych kwiatow" (jak to on okreslil),powiedzialam mu jeszcze ze nastepnym razem niech sie posluzy poczta kwiatowa bo lepiej mu to wychodzi a mi jest milej wtedy.:O bo nie slysze o "jebanych kwiatach. Teraz mu mowie ze "jebane kwiaty" stoja w wazonie i na nie patrze....denerwuje sie :O :P i niech sie denerwuje to moze czegos sie nauczy :P

dawaj pozdro600 jak ci ulży...ja się nie obraż.e. zawsze to jakaś pomoć drugiemu czlowiekowi.. do corry.. dlatego sie nie zenie.. po co ktoś ma tak o mnie myśleć i mówić???

Gość gość
ehehehehhehehehehe, dobry gosc!!!!! no ja slow nie mam!!!hehehe, jebane kwaity stoja w wazonie, och kuchwa!:)

Gość YYYYYYYYYYYYYY
z piec razy jeszcze mu przypomne...:P

Gość gość
bujda, czy przewidujesz ze kogos dzis utluke?:)spoko facet....juz lepiej, musze sie przyodziac tylko jakos bo zaraz przychodzi ON.....ooo, moze jego utluke:)?

smsow --12 kwiatek od chłopakow z grupy (kazda z nas po kwiatku dostała) ciastka od wykładowcy

Gość kobietka -a
do spokofaceta---------w jakim regionie polski mieszkasz ,jeśli to nie tajemnica

Gość miruś
Witam. Biedne kobietki jesteście.Ach ci wasi faceci tak Was traktują...Ja się nie chcę chwalić ale podarowałem różyczkę przypadkowej dziewczynie na ulicy.Była tak zaskoczona że nic nie powiedziała ale widziałem czarujący uśmiech...Dodam że nie mam swojej miłości ale to szczegół...nigdy nie miałem...

Gość miruś
Wszystkim Kochanym Kobietom w dniu Waszego Święta składam najlepsze życzenia"dużo miłości,motylków w brzuchu,zdróweczka i wszystkiego czego pragniecie!

Gość miruś
Dlaczego mówisz że podejrzanie miło?Przecież to życzenia płynące prosto z czeluści mego serca...

Gość miruś
Skąd taki nick?Czyżbyś wszystko traktowała jako kłamstwo...?

nie musialam rano sie z lozka zwlekac:) mąż dzieci rozwiozł, wrocil z kwiatami i od kolegi z pracy rafaello:) i od syna laurke:) i smsy byly i maile:D chyba mam superfacetow wkolo:D

Gość miruś
ale bujda Twój facet wystawił Cię dzisiaj do wiatru czy niekoniecznie?

Gość miruś
czyli jesteś samotna jak ja niestety...ale cóz zrobić,takie życie...

Gość miruś
yes,i know...

Gość miruś
i worry little...

Gość miruś
to cieszę się bardzo że to tak odbierasz

Gość miruś
ja jednak chciałbym mieć do kogo sie przytulić...a Ty?

mnie jeszcze nic nie spotkalo...ale za godzine moj luby przyjedzie:classic_cool: i zamiast kwiatka zazyczylam sobie flaszke:classic_cool: jak swietowac to swietowac lol