Edith22 0 Napisano Marzec 8, 2006 jeżeli chcielibyście dowiedzieć sie jaki jest bardzo dobryy ginekolog...a raczej pani ginekolog w Dąbrowie Górniczej to piszcie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwi83 0 Napisano Marzec 8, 2006 hej!! ja też jestem z Dąbrowy Górniczej!! chętnie się dowiem do kogo chodzisz i kogo polecasz:) mnie też interesuje tylko i wyłącznie kobieta ginekolog:))) pozdrawiam rodaczke :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edith22 0 Napisano Marzec 9, 2006 Oczywiście chodzi mi o Panią Bożene Klimczyk.Kojarzysz moze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwi83 0 Napisano Marzec 9, 2006 hmmm klinika allmed na redenie?? nie znam jej ale dzięki za info:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malwi83 0 Napisano Marzec 9, 2006 uuups :) pomyłka chyba:) tam też przyjmuje pani Bożena ale Kasner:) tak więc nie wiem o kim mówisz, a gdzie przyjmuje?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość owieczka82 Napisano Czerwiec 26, 2006 czy zechcialby mi ktos polecic dobrego ginekologa w DG? dopiero co sie tutaj przeprowadzilam... slyszalam o dr Bozenie Kasner, ale nie potrafie jej zlokalizowac;( no i jeszcze chcialabym chodzic w miare mozliowsci panstwowo (czyli bezplatnie..) bede wdzieczna za wszelkie info:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esterka1981 0 Napisano Wrzesień 24, 2006 up też jestem zainteresowana, bo moja pani ginekolog otworzyła prywatną praktykę i na dodatek nie wiem gdzie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
esterka1981 0 Napisano Wrzesień 30, 2006 up up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach