Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sieeee

Dziewczyny prosze powiedzcie mi czy moge byc w niebezpieczenstwie ??

Polecane posty

Gość boje sieeee

Najdrozsze nie krytykujcie prosze tylko realistycznie opdowiedzcie otoz mam dni niepplodne za 3 dni powinnam dostac okresu , uprawialismy przeywany i on wyciagnal ... ze mnie i nagle mial wytrysk zdązył , ale powiedzcie gdyby choc odrobina tam sie znalaza moglabym byc w ciazy ?? :( skoro mam nieplodne a pozniej dopiero wzielam patentex oval choc bylo juz po ale dla swietegospokoju wiec ?? odpiszcie błagammm

Gość tiaaa
zobaczysz za 3 dni czy to były niepłodne dni :d Przecież mogło coś się poprzestawiać z twoim okresem....

Gość ale co wyciągnął konkretnie
??? :O

Gość boje sieeee
wyciągnął penisa rzecz jasna :( bardzo się bojeeeee ja mam regularne cykle zawsze co 28 dni dostaje okresu

Gość tiaaa
a teraz sie boisz i okres sie przesunie:D olaboga, na gumy nie stać?

Gość ankaaa_aa
no wlasnie...stosuj inne srodki antykoncpecyjne jesli nie chcesz sie obawiac i spac spokojnie!Ale prosilas o odpowiedz a nie krytyke wiec powiem Ci ze moim zdaniem nic sie nie dzieje.Zobaczysz za te 3 dni ale na 99% nie masz sie czego bac...bo wbrew pozorom zajsc w ciaze wczale nie jest tak latwo jak sie wydaje:) pozdrawiam i zycze wiecej pomyslunku w przyszlosci- i chyba dostajesz okres a nie okresu?

Gość boje sieeee
dzieki za wypowiedzi 🌼 mam nadzieje ,że dostane a teraz umieram ze strachu ehhh nigdy tak nie zrobie :( :( :(

Gość boje sieeee
piszcie

Gość raczej ryzyko
jest niewielkie - 3 dni przed okresem to z reguły dni niepłodne...jesli cykle masz regularne to nie masz powodów do zmartwień...

Gość boje sieeee
piszcie prosze odchodze od zmysłów :(

Gość Justine Justine
Słuchaj... Nic takiego się nie stało, nie martw się, na pewno nie będziesz w ciąży, a na przyszłość pamiętaj o zabezpieczeniu !!!! :)

Gość boje sieeee
Justine Justine dziekuje zewypowiedzialas sie w mojej sprawie 🌼 najdroższe napiszcie też ...