Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYTAJACAAAA

przystrojenie samochodu-ile???

Polecane posty

Gość PYTAJACAAAA

kochani bede świadkową na slubie siostry i postanowiłam,ze przystroje jej autko :-) chciałabym zakupic 4 kokardy z kwiatami na klamki i do tego na maske samochodu bukiet kwiatów,wiecie moze jakie sa ceny takiego przystrojenia???

Gość to zależy
z czego to ma byc zrobione. Poszperaj troche na stronach kwiaciarni (jeżli maja byc żywe) albo w sklepach z dekoracjami slubnymi (tam napewno ceny wstążek są i sztucznych ozdób również)

czesc,kupilam niedawno ozdobe na samochod za 56zl,bukiet z bialych roz,troche sa cieniowane,wiec nie wygladaja bardzo sztucznie.w zestawie sa tez balony i kokardy do przypiecie po bokach samochodu.Kupilam je w Ptaku.

Gość PYTAJACAAAA
nowłaśnie nie wiem czy maja byc to żywe czy sztuczne kwiaty :-) zastanawiam sie nad tym.. :-)

2 lata temu kobitka z kwiaciarni wieła od nas 80 zł (były napisy z imionami,duże kokardy na klamkach,na środku bukiet dużych kwiatów,z tyłu samochodu kokarda) jeśłi zwruciło się wsyztsko co przypieła to oddawała 50 zł.Czyli wydatek był na 30 zł

Gość PYTAJACAAAA
kangurek a w jakiej miejscowosci pani z kwiaciarni była taka życczliwa??

Na samochód chcę mieć bukiecik z żywych róż :) i biorąc pod uwagę, że tych róż będzie sporo (około 40) to na pewno też sporo będzie kosztował nie orientowałam się jeszcze w cenie dekoracji auta.

to jest mała miejscowośc koło Gorzowa .Im większe miasto tym drożej,ale u nas w każdej kwiaciarni tak jest.

Ja kupowałam w hurtowni w Łodzi. Za wiązankę z róż (sztuczne, białe) + 4 kokardy na klamki zapłaciłam 80 zł w tamtym roku w kwietniu :)

Gość a u mnie przystrój samochodu
z zywych kwiatów od 100 zł do 400 zł

A ja wynajęłam fajne autko (rolls royce silver Shadow II błękitny) i nie zamierzam przedobrzyć. Kupiłam atłasowe taśmy w trzech różnych szerokościach i sama szyję sobie kokardy z nich, a taśmy to zaledwie niecałe 8 złotych:) w pasmanterii.Pozdrawiam 🌻🌻🌻

mi zdobila zaprzyjazniona kwiaciarka materialy kupilam sama organtyne,tasmy na kokardy itp.mialam dwa bukiety z zywych bialych roz na masce samochodu kokardy do kazdej klamki pieknie ulozona organtyne na masce podobnie tyl autka wygladalo to pieknie:D