Gość dońka Napisano Październik 27, 2008 hej ja pracuje 3 godzine i mam 10 zł na godzine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hajam Napisano Październik 27, 2008 przepraszam z kad stawki 3-4zł za godzine ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hajam Napisano Październik 27, 2008 córcia -- nie curcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do dońki i innych Napisano Październik 27, 2008 dońka gdzie pracujesz i iloma dziećmi sie opiekujesz? ja w kielcach za 2-3 dzieci dostaje za dorywcze 7 złotych...:( paozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do dońki i innych Napisano Październik 27, 2008 dońka gdzie pracujesz i iloma dziećmi sie opiekujesz? ja w kielcach za 2-3 dzieci dostaje za dorywcze 7 złotych...:( paozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dońka Napisano Październik 27, 2008 a witam ja zajmuje sie 1 a pracuje w krakowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do dońki Napisano Październik 27, 2008 dzięki dońka, jak na kraków to chyba niewygórowana cena.dają Ci na dojazdy?Mi dają, ale i tak uważam,że to kiepska stawka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dońka Napisano Październik 27, 2008 powiemtak że w krakowie stawki sa od 7 do 10 zł , za 1 dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patologic Napisano Październik 27, 2008 hajam [zgłoś do usunięcia] przepraszam z kad stawki 3-4zł za godzine ??? skoro praca od poniedziałku do piątku (czyli średnio 22 dni w miesiącu) po 9 godz dziennie za 600 - 800 zł czyli wystarczy sobie podzielić stawkę przez dni, a dni przez liczbę godz ile Ci wychodzi na godzinę? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dońka Napisano Październik 27, 2008 strasznie mało , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dońka Napisano Październik 27, 2008 a jestescie nianie ubezpieczone macie certyfikaty ostatnio w Dzień dobry tv mówiono ze mamy teraz pragna aby nianie miały wykształcenie wyższe i certyfikat z pierwszej pomocy i wychowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do dońki Napisano Październik 27, 2008 no...chyba zrezygnuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dońka Napisano Październik 27, 2008 opiowiedz mi prosze , ja chetnie ci pomoge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patologic Napisano Październik 27, 2008 jestem po pedagogice, robię podyplomówkę z wychowania przedszkolnego i zintegrowanej edukacji... osobiście uważam, że większe znaczenie ma doświadczenie i umiejętność pracy z dziećmi... ale nie wiedzieć czemu rodzicom podoba się że pani ma mgr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do dońki Napisano Październik 27, 2008 ja jestem po dwóch kierunkach w tym po nauczaniu wczesnoszkolnym:) certyfikatów nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dońka Napisano Październik 27, 2008 ja ci powiem tak że ja pracowałam od pon do czwartku 10 godz po 8zł wtedy to wychodziłam koło 1600zł bardzo ładnie a teraz dziecko poszło do przedszkola i odbieram go o 16 i zajmuje sie do powrotu mamy wiec około 3 godziny i mam płacone 10 zł ) stawka ok tylko ja chyba oddejde bo jest to dla mnie nie opłacalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dońka Napisano Październik 27, 2008 ja ci powiem tak że ja pracowałam od pon do czwartku 10 godz po 8zł wtedy to wychodziłam koło 1600zł bardzo ładnie a teraz dziecko poszło do przedszkola i odbieram go o 16 i zajmuje sie do powrotu mamy wiec około 3 godziny i mam płacone 10 zł ) stawka ok tylko ja chyba oddejde bo jest to dla mnie nie opłacalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dońka Napisano Październik 27, 2008 no ja nie mam skonczonej wyższej szkoły pedagogicznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do dońki Napisano Październik 27, 2008 moje dziewczynki mają 1,5; 4 i 6 lat.6-letnia ok.,ale małe trzeba wciąż mieć na oku:(...ale nie mam pracy i wzielam to by nie popasc w depreche w domu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dońka Napisano Październik 27, 2008 ja tak maze tylko zeby nanki były ubezpieczone , bi strasznie lubie zajmowac się dzieckiem ale na dłuższa mate to nire praca dla mnie ja potrzebuje byc ubezpieczona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dońka Napisano Październik 27, 2008 ty masz 3 dzieci na oku , do pilnowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dońka Napisano Październik 27, 2008 nie wiem co ci poradzić ale za 3 dzieci kochana powinas wzios około 15 zł za godzine i apsolutnie nie przesadzam takie sa stawki , a widocznie rodzice u których pracujesz nie sa uczciwi , rozumie ze ten co ma 6 lat chodzi do przedszkola , ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do dońki Napisano Październik 27, 2008 udzielam tez korkow z nauczania poczatkowego za 15 zl/h.daje mi mase frajdy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dońka Napisano Październik 27, 2008 nie wiem co ci poradzić ale za 3 dzieci kochana powinas wzios około 15 zł za godzine i apsolutnie nie przesadzam takie sa stawki , a widocznie rodzice u których pracujesz nie sa uczciwi , rozumie ze ten co ma 6 lat chodzi do przedszkola , ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dońka Napisano Październik 27, 2008 lurde jesteś taka wykształcona czemu nie pracujesz w przedszkolu , ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do dońki Napisano Październik 27, 2008 chodzi do zerowki, ja nimi sie zajmuje wieczorami jak rodzice wychodza, albo 2 mlodszych jak matka idzie na zajecia dodatkowe z 6-letnia.wtedy mam 2 male, ale czesto mam wszyskie 3.w soboty daja 10 zl/h.no i dojazdy.czesto jestem po 2 h, wiec dostaje 18 zl razem z biletami,dodam,ze chodze z oszczednosci pieszko:),wiec wychodze 9 zl/h..i to mnie tam jeszcze trzyma... dzieciaczki tez fajne,polubilam i je i rodzicow... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do dońki Napisano Październik 27, 2008 BO NIE MAM ZNAJOMOSCI:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do dońki Napisano Październik 27, 2008 BO NIE MAM ZNAJOMOSCI:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do Donki... Napisano Październik 28, 2008 Skoro zarabiałaś 1600zł miesięcznie to znaczy że mama która Cię przyjęła sama musiała zarabiać przynajmniej 2 razy tyle, żeby opłacało się jej wynajmować nianię! Niestety nie każdy zarabia takie pieniądze a też trzeba sobie radzić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Według mnie... Napisano Październik 28, 2008 600 zł wypłaty za pracę na pełnym etacie to grosze, ale jeśli starsza pani ma rentę lub jest na emeryturze i chętnie dorobi sobie te "grosze" bo akurat na prąd jej nie starcza?!! Wszyscy ganicie tu że nianie mało zarabiają ale jeśli ta emerytura wynosi 1200zł do tego dorobi sobie 800 zł i ma już 2ooozł! Ile kobiet w naszym kraju, wykształconych ma takie pieniądze? Dla niektórych to życiowe apogeum! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach