Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eju_nia

WYNAGRODZENIE....NIANKI.....ile płacić ????

Polecane posty

Czemu naskakujecie na kobiety, które mało płaca nianiom? Niektórych nie stać na płacenie 10zł/h. Ewelinna oddaje opiekunce połowę wypłaty. Niani to odpowiada, więc dlaczego się czepiacie? Nie każdy w tym kraju zarabia 5000 albo więcej, żeby mógł niani odpalić 2000zł.

Wiec jezeli taka znalazla to niech sie cieszy i mocna nianie trzyma.W zyciu za takie pieniadze bym nie pracowala

Gość tak o pseudo zawodzie niańki
A ja nigdy nie pracowałabym jako niania,jeżeli to miałoby byc moje zajęcie główne, jest to dobre dla pań na emeryturze,rencie- dla dorobienia sobie właśnie do renty. Nie jest to rozwojowa praca, owszem przy posiadaniu przygotowania pedagogicznego i kursu przedszkolanki mogłabym pracowac w żłobku,przedszkolu bo tam mam opłacane składki emerytalne. niewiele pracodawców opłaca nianiom zus.

Gość tak o pseudo zawodzie niańki
A czy Ty brzydula 3o masz problem z samą sobą? oceniasz tu innych na forum ale sama masz chyba poczucie braku akceptacji. czy to nie ty zadałaś pytanie kiedyś, co inni myślą o twoim wyglądzie,wlkeiłaś zdjęcie :)

raczej pytalam na ile lat wygladab bo spotykaja mnie dzine sytuacja.Niekiedy denerwujace Jak najbardziej akpeptuje siebie:)w calosci

Witam, jestem Nianią w Warszawie. Praca na godziny to ok.10-do nawet 20 zł za godzinę a w tygodniu od pon.-do pt. jest to kwota ok.9,10 zł. Zależy od Rodziny w jakiej się pracuje.

Gość EwaJa
Ile niani? mieszkam w bardzo małej miejscowości-wieś,do pracy będę dojeżdżała.potrzebuję niani na ok. 8 godzin dziennie. Pani z sąsiedztwa zaproponowała,że będzie nianią dla córki-13 mies. moje przyszłe zarobki są niewielkie-1200zł,niania ma własne dzieci ale chodzą już do szkoły średniej stąd jest dyspozycyjna. ile jej zaproponować ? będzie mogła zabierać dziecko również do siebie,ta pani nie pracowała nigdzie,poświęciła się wychowaniu własnych dzieci,formalnie jest bezrobotna ale pracy nie szuka-poza tą u mnie. proszę o radę.

Gość EwaJa
podnoszę.......

Gość mysle ze 4-5zl bedzie ok
albo lepiej oddaj cala pensje i jeszcze dołóż z mężowej...

Gość b ema
a ja zycze wszystkim WESOLYCH SWIAT I SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!! Zeby ten nastajacy rok byl lepszy od obecnego. zycze wam drogie mamy i nianie, duzo radosci i usmiechu. zeby mamy mialy wysokie uposazenia i mogly placic niania tak jak na to zasluguja. wiecej wyrozumialosci, mniej zlosliwosci. NIANIA.

Gość NIGDY W ŻYCIUNIGDY
Nigdy nie powierzę swojego dziecka niani!!!!!!!!!!!!!!! NIGDY!!!! OD WYCHOWANIA JEST MAMA LUB ŻŁOBEK!!!! NIANIE TO ZWYKŁE ZDZIERCZYNIE,ŻERUJĄCE NA KONIECZNOSCI INNYCH. A PRZEDE WSZYSTKIM NIE WIERZĘ,ŻE TAKIE DOBRE I ODDANE DZIECIOM!!! NAJGORSZE TO POWIERZENIE DZIECKA NIANI!!!! WSTYDZCIE SIĘ ZDZIERCZYNIE!!!!

Gość bema
kazdy sadzi wg siebie! jest takie powiedzenie i chyba prawdziwe!

Gość nodaaa
ja pracuje od września jako niania opiekuje sie dwoma chłopakami 2,5 latkiem i 6 latkiem dzieciaki są cudowne rodzice najpierw płacili 50zł dniówki i wracali po 5 godzin najczęściej ale zdarzało też sie ze wracali po 3 ,4 ale tez po 8 ,9 jak zaczęli wracać prawie ze codziennie po 8 godzinach uzgodniłam z nimi ze wole 10zł/h i sie zgodzili ale fakt faktem u nich raczej pieniędzy nie brakuje

Gość a ile niania w woj slaskim
zarabia srednio?

Gość wewdscd
zxvcxvx

Gość bema
do przedmowczyni: no i slusznie! z takimi milymi osobami sie nie dyskutuje!

Gość sama bys sie wsciekla bo to ju
juz 4 temat i nikt sie nie wypowiada!!!! wiec bede klac ile wlezie bo na kafeterii to tylko mozna sie o sraniu na klate wypowiadac a o potrzebnych rzeczach nie.

Gość do tych sprzątaczek kupek
pojebany topic i tyleeeee

Gość bema
uchowaj panie boze dziecko od takiej siubranej niani, jak ty.

witam wszystkich!mam szanse pracy jako opiekunka małego dziecka w mińsku maz a moje pytanie -jestem nie wykwalifikowaną opiekunką bez doświadczenia a rodzice malutkiej chcieli żebym zaproponowała stawkę a ja nie mam pojęcia ile!?

Gość Do PANI NIGDY W ŻYCIUNIGDY
Nigdy nie powierzę swojego dziecka niani!!!!!!!!!!!!!!! NIGDY!!!! OD WYCHOWANIA JEST MAMA LUB ŻŁOBEK!!!! NIANIE TO ZWYKŁE ZDZIERCZYNIE,ŻERUJĄCE NA KONIECZNOSCI INNYCH. A PRZEDE WSZYSTKIM NIE WIERZĘ,ŻE TAKIE DOBRE I ODDANE DZIECIOM!!! NAJGORSZE TO POWIERZENIE DZIECKA NIANI!!!! WSTYDZCIE SIĘ ZDZIERCZYNIE!!!! Z KĄD pani takie uprzedzenie do niani , w tym momęcie krzywdzi Paniu niektóre nianie które całym sercem oddają się pracy , i kochaja te dzieci jak swoje , może ma Pani nie miłe doświadczenie z jakoś niania, ale wygłaszanie na forum że wszystkie nianie są nie dobre i wogóle biorą kase za nic nie robienie to przesada ,

Gość ave
ja dostaje co miesiac 2000 zl 8h dziennie jestem oddana calym sercem dziecku i nie narzekam

Gość Doma3456
ave to bardzo ładne zarabiasz a ile ma dziecko lat , miesiecy ???

Gość Doma3456
ave to bardzo ładnie masz płacone , ja od lutego bede zajmowała sie 3 dzieci podpisuje umowe z rodzicami bede ubezpieczona , ale nie mam pojecia ile beda mi płacić nigdy nie zajmowałam się trójka dzieci , ale mysle że dam sobie rade :) pozdrawiam wszystkie nianie :)

Gość Garafka
a ile wynosi wynogrodzenie niani za 3 dzieci - prosze napiszcie do tej pory miałam płacone 8 zł za godz ale przy 3 dzieci ???/+ ubezpieczenie

Gość Doma3456
a może jest tu jakaś niania co zajmuje sie 3 dzieci

Gość jakakak
jest tu jakaś niania

Gość pszczółka1234
tak ja mam pod opieka 2 czasem jest zabawanie czasem niemam siły zalezy od różnicy wieku dzieci

Gość Doma3456
zdaje sobie sprawe że to bedzie bardzo ciężka praca , ale dam rady znam ta rodzine są bardzo mili i napewno przez piersze 2 tyg bedzię mi pomagała szefowa , tylko nie mam zielonego pojecia jaka mam stawke powiedziec myślałam o 1500 zł + ubezpieczenie (10 godz dziennie ) jak myslicie to za duzo

Gość Natalia 21
Ja opiekowałam sie 2 dzieci w Warszawie dziewczynka miała 3 latka a chłopczyk 5 latek odbierałam dzieci tylko z żłobka i przeczkola i z dziecmi spędzałam 3 godz moje wynagrodzenie wynosiło 700 zł Na początku było dla mnie ok doputy dokuki nie dowiedziałam sie w pewnej warszawskiej agencji ile powinnam zarabiac powiedziano mi iz to jest 2 dzieci i powinnam zarabiac ok 1000 1500 zł to jest minimalna stawka za 2 dzieci .Obecnie w warszawie opiekuje sie jednym dzieckiem 2 letnia dziewczynka jestem dorywczo ale rowniez ok 3 godzin czasami 1 godzine i zarabiam 2000 zł nie za pełen miesiadz .wiedz co to swiadczy o rodzicach co placą niani 3 lub 5 zł na godz ?????????przy nie malych zarobkach ???/??