Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała ja

Mój facet dziala mi na nerwy

Polecane posty

Gość kajala
Do małej ja i do wszystkich dziewczyn,które czują się niekochane. Nie ma sensu brnąc w związek,w którym już na starcie wszystko jest nie tak.My kobiety boimy się tego,że po rozstaniu już nigdy nikogo nie spotkamy,że będziemy samotne.I tkwimy w tych toksycznych związkach,które psują nam krew.To jest rozumowanie głupie i często zdarza się tak,że to prawdziwe uczucie mia nas tuż o krok bo jesteśmy pochłonięte sklejaniem czegoś co tak naprawdę skleić się nie da.

ale najwiekszy problem w tym ze ja Go tak strasznie kocham..bardzo mi na nim zależy..i nie chce od niego odchodzić..jedyne co by mnie do tego skłoniło to zdrada..i wtedy bym sie juznie zastanawiała..ale my jesteśmy ze soba nie długo..licze na to żę kiedy sie skończa nasze problemy finansowe..to bedzie mógł mi poświecać wiecej czasu..zresztą nie powiem ze sie tylko kłócimy..i jestem ciagle smutna..czasem jest cudownie..tak ze naprawde aż chce sie żyć..i nie mówie tu o seksie..czasem poprostu sam przyjdzie i mnie przytuli..albo da buziaka..ale ostatnio rzadko sie to zdarza.. Małą ja..nie przejmuj sie zdaniem rodziców..to ze oni i twój chłopak sie lubia to przeiceż nie oznacza zę Ty masz znim byc..

Gość Mała ja
Przed chwilą znowu dzwonił. Przepraszal, a ja się kolejny raz tylko poplakałam

Mała ja..ja jak mi jest smutno to też płacze..tylko że mój mąż jak mnie taką zapłakaną widzi to od razu mnie przytula i prosi zebym juz nie płakała..i wogóle..a czaem dobrze jest sobie popłakać..niech wie co przez niego przeżywasz..

Gość Zmień go na
lepszy model :-D

Gość virtualia
nigdy za maz nie wyjde to jak by forma niewolnictwa. Mam juz dosc mojego faceta cholerny wygodniss, nic w domu nie robi, szklaja sie cale weekendy z kolesiami i jeszcze mu sie wydaje ze jest taki cudowny. Wk...ia mnie i coraz czesciej mysle by go zostawic, len smierdzacy