Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaja

JASNA CERA TRĄDZIKOWA,JAKIE CIENIE DO POWIEK???

Polecane posty

Gość ciekawaja

Nie chcę uwydatniać swojej jasnej karnacji, bliz i trądziku... Tylko nie wiem jakich cieni uzywać żeby moje niedoskonałości nie rzucały sięw oczy tak bardzo... Jaki kolor będzie najbezpiecznieszy?? :)

spróbuj beżowych kolorów...nie za ciemnych, ostre kolory i trądzik to złe połączenie

Gość jumi
Trudno powiedzieć bo nie wiadomo w czym co do twarzy,trzeba popatrzyć na człowieka i dopiero ocenić.Nie każdemu dobrze jest w beżach,moim zdaniem są przygnębiające i nietwarzowe często...To zależy od tego jak wyglądasz,jaki masz styl,włosy,brwi,ubiór.Ogólnie nie lubię ostrego makijażu ale niektórym pasuje więc to kwestia osoby,twarzy...Trądzik ogólnie nie dodaje uroku ale bez przesady...

Gość ciekawaja
no ja mam takie jasnobrązoworudawe włosy, trudno określić bo właśnie nie farbowałam długo noi mi spłowiały i wyglądają dość naturalnie :) oczy mam taka zgniła zieleń ale często kojarzone są z brązem, jak dla mnie to taka oliwka może odrobinę wpadająca w brąz, a szkoda ,bo ładnie byłoby wydobyć tą zieleń :) Niestety mam raczej bladą karnację :( Noi zawsze jestem 'przykryta' korektorem :( Ostatnio używałam ciemno szarych cieni ale to chyba niezbyt dobry pomysł... A może jużmi sięznudziły i dlatego tak jakoś mi nie pasują... Wydaje mi sięże najlepiej byłoby mi w brązach ale nie wiem czy ten kolor nie sprawi że zmiany na twarzy bedą bardziej sięrzucały w oczy... Miałąm już chyhba wszystkie możliwe kolory na oczasch bo uwielbiam experymenty z cieniami. Najlepiej czuję sięw śliwkowych, brązach, granacie iszarym, albo białym takim perłowym... Tylko że nie znam sięna tym, chciałabym żeby ktoś kto sięzna na kolorystyce itp doradził mi. Na pewno niejedna dziewczyna ma podobnie do mnie (cera) i chętnie dowiedziałaby się jakich błędów nie popełniać. Niestety nie zawsze to co nam sięwydaje jest dla nas najkorzystniejsze. Ja chyba jestm 'pani lato' jeśli chodzi o typ urody ale nie jestem pewna...