Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caterinka....

Wydęty brzuch ...-

Polecane posty

Gość caterinka....

Z czego mam brzuch wielki jak balon?? Wyglądam jak w ciązy,a wiem,ze nie jestem na 100%. Cwiczenie brzuszków odpada,wiec co z tym zrobic??Jestem szczupła, 164 wzrost,ale ten brzuch...grrrr...

Gość tez tak mam
pomimo iz jestem szczupła wielki brzuch niesttey mam:-oTez nie jestem w ciazy...

kwestia złego odzywiania. Wielki napuchnięty brzuch jest zazwyczaj od dosc mocno rozciągniętego żołądka.......tez tak kiedys miałam.Wystarczyło ze tylko cos zjadłam....nawet jogurt......i miałam wydęty brzuch. Złe dzywianie sie kłania.....i tłuszczyk sie odłozył. Jesli robienie brzuszków odpada i jakiekolwiek inne cwiczenia- nie pozbędziesz sie go tak łatwo. Oczywiscie dieta pomoze.......ale bez cwiczen nie bedzie dobrego efektu.

Gość poio
tez mam ten proble, tzn jak powinnyśmy sie odżywiać? czego nie jesc?

wystarczy przejsc na lekką dietę- zmniejszyc porcje zywieniowe, nie pic napojów gazowanych, piwa i innych alkoholi, nie objadac sie w ciągu dnia pieczywem-w szczególnosci białym- ewentualnie tylko na sniadanie.Jesc 3 razy wiecej warzyw niz owoców. Unikać słodkości. Nie wiem jak sie odzywiacie bo nie pisałyscie wiec tak troszke trudno mi cokolwiek poradzic. Przede wszystkim trzeba w swoje zycie wprowadzic troche ruchu- to wiele daje.Sama dieta nie wystarczy.Brzuch jest dosc ciężko zrzucić. Trzeba troche nad tym popracowac.

Gość caterinka....
Dzieki !! To jest fakt ja jem bardzo duzo,mam rozciagniety zoladek,no i jem duzo hot-dogow,pizzy, ogolnie fast foody ,cola,ale i pieczywo biale,makaron. Wiem,ze powinnam zmienic odzywianie,ale ja nie potrafie sobie odmowic... No i jedna czekolada miniumum dziennie,+ine slodycze. Mam szybką przemiane materi,ale ten brzsuch mnie wkurza!! A takie cos co w TV reklamuja,taki pas szeroki co masuje i sie chudnie??Co myslicie?Pomoże?

Gość jestem chuda
Nio okej. Rozumiem ze mozna miec wydenty brzuch jak sie zle odrzywia i ma tendencje do tycia. Ale ja jestem...CHUDA. Mam 164 wzrostu waze 45 kg. Biorac pod uwage ze jestem drobna nie wyglada to tak zle..po prostu jestem szczupla...nio ale MAM TEN BRZUSZEK!!! Odzywiam sie zdrowo. Pije ziolowe herbatki. Wode mineralna. Brzuszka nie mam jak jestem glodna. Dlaczego?

Gość brzuchowatybaloniak
a ja własnie duzo słodyczy tak nie jem, pije ziełowe herbatki, czasami kanapki z szynką, a czasami sam pomidor i jabłka banany. potem obiad np bigosik, leczo czy zypy i wydyma mnie okropniście. nie mieszczę się i te mam 53 kilo i 164 cm. jestem szczupła a brzuch ogromny. i tez nie wiem co mam jesc by tak nie wyglądac ciężarnie

Gość ja to ja
ja tez jak nic nie jem to mam płaściutki. ogolnie to nie chodzi o gruby brzuch tylko wydęty. to spora różnica. activię teraz na to reklamują. może warto by sprobować? :) ja chyba sprobuję:) powodzenia!

Gość pisałam już io tym sto tysięcy
razy:o MIĘŚNIE:O Jak nie masz porzadnych, mocnych mięśni, to ci się flaki wzdymają i wybrzuszają się powłoki brzuszne:o Do tego jelita słabiej pracują, bo żarcie się rozłazi "na boki", zamiast siedzieć, gdzie powinno i przechodzić coraz dalej. Dlaczego brzuszki odpadają? Skoro masz tak słabe mięśnie, to nie tylko brzuszki, ale i dziesiątki innych ćwiczeń by ci się ptrzydały:o Ktoś, kto ma porządne mieśnie brzucha może zjęść górę żarcia a brzuch i tak będzie miał płaski.... Ja mam 61 cm w talii, nieważne co i w jakich ilościach jem. No, moze czasami mi się obwód powiększa- do 62:p 🖐️

Gość SzymekC
Ja kiedyś siadłem na piłce i mi się wciągła i tak miałem taki gruby brzuch ale zjadłem ość i piłka się przekuła i taki był ssssssssssssssssssssssyk i już nie mam

Gość pococcc
cococc

Gość ja to ja
to bardzo ciekawa historia z ta piłką ;)

Gość lkdfklfkg
amam tak samo:( jestem bardzo szcupla wiec nie moge przejsc na lekka diete bo schudne a nie chce tego! nie chce robic brzuszkow bo boje sie ze schudne z 2 kg..

Gość probiotyk
!!!

Gość probiotyk
czyli dobre bakterie, np. Nutriplant, od razu ci pomoże

Gość szukajjjj
jestem szczupla, brzuch tez mam szczuply a caly czas czuje sie jakbym polknela balon:( co to moze byc???

Gość niebieskooookaa22
chyba rozleniwiły sie jelita, to może rzeczywiście połykac jakiś probiotyk... myślę, że zjadac więcej błonnika (a moze w ogóle Colon z apteki), zjadac do jogurtu siemie lniane w ziarenkach, (z tym pieczywem jest różnie, niektórrzy maja zwdęcia po ciemnym nie po białym ) pic herbatę zieloną, czerwoną, coby wspomóc proces trawienia

Gość niebieskooookaa22
a w nerwralgicznych momentach zażyc Espumisan

Gość niebieskooookaa22
poya tzm Raphaholin C też jest niezły

a ja tez mam ten problem dlatego jak urodze dziecko ide na zabieg hydrocolonoterapi, tzn nie tylko z tego powodu, są tez inne

Gość a ile kosztuje ten zabieg i
gdzie sie go wykonuje|?Na czym on doklandie polega?To cos jak lewatywa?

tak to cos jak dogłebna lewatywa , wiem na 100 % ze mi pomoże ja leżąc na plecach czuje ze mam zawalone jelita, takie twarde miejcami czuje zabieg w katowicech na kościuszki kosztuje 140 zl ide napewno czekam az urodze

Gość Sassss
A nie wystaczą np brzuszki albo 6W? Ja właśnie próbuje 6W i mam nadzieję, ze to pomoże ...

Gość Sabinosss
Nikt nic nie zna na wydęto-ciążowy brzuch?? U mnie w rodzinie nikt nie ma takiego :(

Gość DORADZE cos od siebie
zmiana odzywiania nie jeść białego chleba tylko czarny, ,grubozmielony z ziarnami nie jeść duzo słodyczy! Zadnych ciastek maślanych, batonów itp nie jeść ziemniaków pic duzu 4 litry płynów dziennie żadnych napojów gazowanych duzo ruchu

Gość ja tez mam taki brzuch
i to głównie rano jak wstane! nawet jak nic nie jem od wieczora to pozniej rano taki brzuch, a przewaznie rano ma sie przeciez maly brzuch... a w ciagu dnia właśnie po warzywach, ciemnym chlebie itp. powieksza sie. podobno, ze to moze byc grzybica ukladu pokarmowego... :(

nie jem białego pieczywa od miesiąca, razowy sporadzycznie, jak już to na śniadanie np jak się obudze mam płaski brzuch (nie zawsze) zjadłam mleko z płatkami fitness i już brzuch \"ciążowy\" Ziemniaków już też dawno nie jadłam. Ćwiczę-codziennie rower stacjonarny. Chociaż nieraz \"nie ma brzucha\" ale teraz to juz sporadycznie... Mało pije to fakt, ok2 szklanki np hebraty dziennie. Wody? wcale