Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama*

Kara śmierci dla dzieciobójców kto jest za niech się wpisze

Polecane posty

Gość mama*

Gość saffi
kara śmierci to za mało... tortury byłyby lepsze

Gość iuuytyrwewq
to nie jest tak, ze zabojstwa dzieci i znecanie nad nimi ma byc traktowane w szczególny sposób.Znęcanie się psychiczne i fizyczne nad każdym powinno byc surowo karane. Czy bedzie to dziecko, kobieta, czy osoba starsza.

Jestem wstrząśnięta, najgorsze przewidywania się sprawdziły Mateusz został zgwałcony i zabity. Jestem z urwaniem jaj bez sądu i linczem.

Gość barabasz
warunek!!! smierc pod zadnym pozorem nie moze byc humanitarna taki zawodnik musi czuc ze zdycha

kara smierci to za malo. cierpiec w bolach, powiesic za jaja, nie wiem co jeszcze!!!!!!

Tak samo cierpi dziecko, dorosły, jak i zwierzę, więc czemu tylko za zabicie dziecka ma być kara?? Poza tym wszystkich nie zabijemy, gdybyśmy mieli zabić każdego człowieka, który choć raz w życiu zabił, nasz naród by wyginął. Należałoby zabić rzeźników, kłusowników, pedofilów, gwałcicielów, morderców i dzieciobójców, bo nie zgadzam się na to, że tylko zbrodnie na dzieciach powinny być karane. Dziecko w równym stopniu jak osoba dorosła odczuwa ból.

Gość mama*
trzeba coś z tym zrobić, nie można tolerować katowania dzieci w co 10 domu. Nasze władze nie mają czasu bo tłuką się o stołki i nie czują się odpowiedzialni za śmierć dzieci w kraju, którym podobno rządzą.

Gość mama*
ale dziecko samo się nie potrafi obronić a dorosły ma większe szanse

Gość mama*
myślałam, że będzie Was więcej...

Gość nieeeeeeeeeeeeee
kara śmierci jest zbędna. Kara ma powodować zmniejszenie przestępczości a nie powoduje bo mordercy ie myśla ze zostaną złapani. Kara śmerci jest chyba najlepszą karą jaka by mogła się przytrafić tej parce oprawców Oskara - niech siedzą i gniją w pierdlu a nie w sekunde załatwic t i zasną sobie spokojnie, nie będą cierpieć, nkt ich juz nie będzie potępiał. ZDECYDOWANE NIE dla kary śierci - a poza tym ktos ją musi wykonać - chciałaby zostać morderczynią?????

Gość Aninka
Podpisuje się pod tym co napisał Barabasz i Kredka.

Gość heluskaaaa
Napiszcie cos wiecej o tym Mateuszu bo mieszkam zagranica i nic nie wiem.KARA SMIERCI POPRZEDZONA TORTURAMI DLA WSZYSTKICH ZWYRODNIALCOW!!!

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ale głupie jestescie. Wszystkie udajecie pieprzone katoliczki a obłuda az bije - co wam powiedział wasz Bóg?// 7 przykazanie pamiętacie hipokrytki zasrane??????? Ludzkie pojęcie przechodzi jak nie się pieprzycie jak świnie to zabijać wam się zachciewa - katoliczki za psie grosze :-P a kto wam szmaty dał prawo do odbierania życia idiotki????????

Zabijając mordercę nieświadomie stajemy się tacy sami jak on. Podczas Sądu Ostatecznego zarówno my jak i oni staniemy za zabójstwo i nie ma zmiłuj, każdy za to odpowie. Zresztą więźniowie już wiedzą jak się zająć takimi zwyrodnialcami.

obłudnice i hipokrytki - same się zabijcie idiotki - co to mi za kara - po proostu umrzec zamiast siedziec w pierdlu.

Gość heluskaaaa
Dziekuje wam

Gość dla heluskaaa
Śląsk: Podejrzani o morderstwo 9-latka zatrzymani-na onet.pl, bo cos ten link nie dziala

czy do tej pory jestescie tak mało inteligentne zeby ne umiec wykasowac tych 20% w linku i wszystko działa. Wy tylko za śmierć się bierzecie

Gość dla heluskaaa
no ja jestem malo inteligentna niestety-mozesz mi powiedziec, co trzeba wykasowac??

Gość ani kara smierci
ani kryminal. Tylko smierc taka jaka spotkala ofiare. Tylko silniejsza bo katem dziecka byla osoba dorosla. Ktos napisal,ze morderstwo to morderstwo obojetnie czy ofiara to dziecko czy dorosly,nie prawda,bo dorosly ma ewentualna mozliwosc obrony a dziecko jest bezbronne. Nie ma dosc okrutnej kary dla sprawcow.

- to

Gość fbnbf
ja tez uwazam ze kara smierci nie jest rozwiazaniem...... niech ci zwyrodnialcy maja szanse na wyrzuty sumienia... dozywocie i jakies roboty w kamieniolomach